fbpixel

Search icon
Search
Pedicure: ταιριάξτε τα νύχια σας με τα πιο hot πέδιλα της σεζόν
HAIR & NAILS

Pedicure: ταιριάξτε τα νύχια σας με τα πιο hot πέδιλα της σεζόν

Μια διαφορετική εναλλακτική που ίσως δεν είχατε σκεφτεί


Αχ, το καλοκαίρι. Είναι η εποχή του χρόνου όπου περνάτε δύο φορές περισσότερο χρόνο μπροστά τις επιλογές του βερνικιού στο αγαπημένο σας κέντρο αισθητικής επειδή πρέπει να διαλέξετε χρώμα και για το μανικιού και για το πεντικιούρ. Αν και πολλές φορές οι επιλογή είναι απλή και το χρώμα είναι το ίδιο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θέλετε να πειραματιστείτε με τις nail προτάσεις και επιλέγετε συνδυασμούς βερνικιών. 

Κατά την "εξέταση" των επιλογών χρώματος για το πεντικιούρ σας, οι φωτεινές αποχρώσεις όπως κόκκινο, ροζ και κοράλλι θα έχουν πάντα την τιμητική τους στη διάρκεια αυτής της εποχής. Αλλά φέτος, το neon κίτρινο, το παγωμένο μπλε και το παστέλ λιλά είναι επίσης μεγάλες τάσεις. Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν τα συνδυάζατε με τα top πέδιλα και σανδαλια του καλοκαιριού; 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις προτάσεις που θα λατρέψετε. 

Pure

nail-shoes.jpg

Οι απαλές αποχρώσεις είναι must και για αυτό το λόγο οφείλετε να τις συνδυάσετε και να τις τιμήσετε. Μη φοβηθείτε το απαλό ροζ και τολμήστε το με ένα nude σανδάλι που θα το αναδείξει.

BUY HERE: Leather flat sandals, Ancient Greek Sandals, Karida

BUY HERE: Free to roam, Essie Color, Attica 

Dare

nail-shoes-1.jpg

Οι κλασικές επιλογές που συνδυάζονται με τα πιο αναπάντεχα χρώματα είναι αυτές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Μπορεί, μέχρι τώρα το πορτοκαλί να μην ήταν στις top 5 επιλογές σας αλλά είναι βέβαιο πως με ένα λιτό μαύρο πέδιλο θα αναδειχτεί υπέροχα. 

BUY HERE: Crocodile-print leather sandals, MaxMara

BUY HERE: 431 Pow, Dior, Sephora

New age

nail-shoes-2.jpg

Χρώματα και σχέδια που θυμίζουν τα εφηβικά σας χρόνια μπορούν αυτό το καλοκαίρι να γίνουν η καλύτερη επιλογή για τα κάτω άκρα σας. Αυτή η iconic μωβ απόχρωση μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε ενώ παράλληλα δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τους λευκούς τόνους αυτού του παπουτσιού.

BUY HERE: The Mudlark, BIRKENSTOCK X TOO GOOD, Kalogirou

BUY HERE: Oh You Sing, Dance, Act, and Produce?, O.P.I, Hondos Center

Subversive

nail-shoes-3-euEbF.jpg

Αν δεν τολμήσετε τώρα, δε θα το κάνετε ποτέ. Μπορεί, αυτός ο συνδυασμός να σας φαίνεται απόλυτα ανατρεπτικός αλλά μπορεί να ταιριάξει σε κάθε έξοδο σας. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα και πείτε το "ναι" σε αυτή τη μονοχρωμία που θα ενθουσιάσει. 

BUY HERE: BV Line metallic leather sandals, Bottega Veneta, Luisaworld.com

BUY HERE: Banana split, Erre Due, Attica

Classic 

nail-shoes-4.jpg

Κόκκινο και καλοκαίρι πηγαίνουν μαζί. Αν μάλιστα, πετύχετε να το συνδυάσετε και με ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές του τότε μπορείτε να κάνετε την καλύτερη summer εμφάνιση. Άλλωστε, η διχρωμία στο συγκεκριμένο παπούτσι, απαιτεί κάτι απλό. 

BUY HERE: Leather sandals with hand-stitched details inspired by the traditional footwear called 'tsarouchi', ZEUS + ΔΙΟΝΕ

BUY HERE: Rouge Pop Art, Yves Saint Laurent, Sephora

Alternative

nail-shoes-5.jpg

Αν θέλετε να συνδυάσετε τις εμφανίσεις στη θάλασσα με αυτές στην πόλη τότε ο παραπάνω συνδυασμός είναι ο ιδανικός. Θα σας δώσει την άνεση να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε, χωρίς να αγχώνεστε για το αν θα βρέξετε τα άκρα σας. Όσο για το έντονο χρώμα; Μπορεί πολλοί να το θεωρούν χειμωνιάτικο αλλά ταιριάζει υπέροχα σε όλες τις εμφανίσεις σας.

BUY HERE: Sandals, Ted Baker, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE: Spiked With Style, Essie, Hondos Center