fbpixel

Search icon
Search
Party time: H Callista Crafts γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο 10AM Lofts στο Γκάζι
PEOPLE & MOMENTS

Party time: H Callista Crafts γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο 10AM Lofts στο Γκάζι

Δέκα Χρόνια Callista μ’ ένα εντυπωσιακό party!


Με ένα λαμπερό event γιόρτασε η Callista τα δέκατα γενέθλια στον ιδιαίτερο χώρο του 10AM Lofts στο Γκάζι. Ένα πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς ελληνικού brand, έδωσαν το παρόν σε μια βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και ενθουσιώδη διάθεση! 

290536.jpg
Ελένη Κωνσταντινίδου, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σίλια Σιγαλού, Νάντια Θεοχαράκη

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια χορταστική γεύση από τους σημαντικότερους σταθμούς της επιτυχημένης διαδρομής της Callista μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών βίντεο προβολών, ενώ τρεις διακεκριμένοι Έλληνες εικαστικοί, ο Cacao Rocks, η Ντένη Θεοχαράκη και ο Ζώης Γέρος παρουσίασαν τους πίνακες που φιλοτέχνησαν ειδικά για τη βραδιά, αντλώντας έμπνευση από τα προϊόντα του brand, το οποίο εδώ και μια δεκαετία αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και της σύγχρονης θηλυκότητας.

290544-OPQiD.jpg
Χαρά Καίσαρη, Ράνια Φιλίππου

Την υπέροχη κατακόκκινη τούρτα με το λογότυπο της εταιρείας η οποία ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση, δημιούργησε η ομάδα του Fresh, τα εξαιρετικά κρασιά της βραδιάς ήταν Κυρ-Γιάννης και τα tailor made cocktails Belvedere. Την παραγωγή του event είχε η White Ball και την επικοινωνία η AD Communications.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Σίλια Σιγαλού, Ελένη Κωσταντινίδου

Φωτογραφία: Studio Panoulis