fbpixel

Search icon
Search
Paris Fashion Week: Η Bella Hadid επέστρεψε στην πασαρέλα για το SS25 show του Saint Laurent
TRENDS & CATWALKS

Paris Fashion Week: Η Bella Hadid επέστρεψε στην πασαρέλα για το SS25 show του Saint Laurent

Κι ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή επίδειξη


Η Paris Fashion Week συνεχίζεται, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας να παρουσιάζουν τις καινούριες συλλογές, να περπατάνε στις πιο εντυπωσιακές πασαρέλες αλλά και να βρίσκονται στο front row, εντυπωσιάζοντας με τις στιλιστικές τους επιλογές. Εχθές, μετά από το show του γαλλικού οίκου Dior, σειρά είχε ακόμα ένα french fashion house, ο Saint Laurent. 

ale0035.webp

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Anthony Vaccarelo, επέλεξε την αυλή του οίκου για να παρουσιάσει την SS25 collection του, χαρίζοντας μας για ακόμα μια φορά ένα μάθημα περί power dressing. Το σκηνικό ήταν υπέροχο. Τα μοντέλα περπατούσαν κάτω από τις σταγόνες της βροχής, κάνοντας την εικόνα ακόμα πιο dramatic. Highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο από την εμφάνιση της Bella Hadid, η οποία επέστρεψε στην πασαρέλα για χάρη του Vaccarelo και του Saint Laurent. 

00033-saint-laurent-spring-2025-ready-to-wear-credit-gorunway.webp

Ο creative director δημιούργησε μια ξεχωριστή, powerful και συναρπαστική συλλογή υπενθυμίζοντας το προσωπικό στιλ του ιδρυτή της, Yves Saint Laurent. Αυτό έγινε ξεκάθαρο και από τα oversized γυαλιά που φορούσαν τα μοντέλα, σήμα - κατατεθέν του Γάλλου μόδιστρου. 

ale0099.webp

Στο πρώτο μέρος της επίδειξης, τα formal κομμάτια του Vaccarello ήταν απόλυτα επαγγελματικά. Ήταν ξεκάθαρο ότι τα μάτια του ήταν στραμμένα στην ενδυνάμωση των YSLlovers με oversized outwears, αιχμηρούς γιακάδες, γυαλιστερές δερμάτινες ζώνες και λεπτές γραβάτες. Τα double breasted blazers και τα wide leg trousers ήταν προσεκτικά ραμμένα, συνδυασμένα με πουκάμισα και γραβάτες, δημιουργώντας μια εμφάνιση κομψότητας και πολυτέλειας.

ale0374.webp

Ο Vaccarello πρόσθεσε επίσης τολμηρά αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, φαρδιές γραβάτες, παπούτσια διακοσμημένα με κοσμήματα και χρυσά βραχιόλια, για να ολοκληρώσει τα σύνολα, τα οποία ήταν σαφώς, πολύ YSL.

ale0411.webp

Σε μία μόδα, η οποία πασχίζει συνεχώς να απλοποιηθεί, η πολυπλοκότητα και η sophisticated αίσθηση των σχεδίων του Vaccarello ξεχωρίζουν πραγματικά. Πήγε κόντρα στο ρεύμα και δημιούργησε μια συλλογή γεμάτη ζωή και προσωπικότητα.

ale0685.webp

Στο δεύτερο μισό της επίδειξης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής πέρασε με απόλυτη μαεστρία από το ανδρικό στο γυναικείο outfit με πολύχρωμα βραδινά ρούχα από μπροκάρ και δαντέλα. Τα παλτό με φαρδείς ώμους, οι φουσκωτές, ημιδιαφανείς μπλούζες και οι στενές mini φούστες σχεδιάστηκαν σε φωτεινές αποχρώσεις όπως φούξια, ροζ και μπλε, δημιουργώντας μια εμφάνιση που ήταν ταυτόχρονα πολυτελής και μοντέρνα.

ale1151.webp

Τα λαμπερά μεταξωτά φορέματα, τα βραχιόλια και τα κολιέ δημιούργησαν εμφανίσεις που ήταν ταυτόγχρονα glam αλλά και απόλυτα θηλυκές. Ωστόσο, ήταν αξιοσημείωτο ότι παρά τη μετάβαση μεταξύ ανδρικής και γυναικείας ένδυσης, ο Vaccarello διατήρησε μια ισχυρή και σίγουρη παρουσία στα σχέδιά του, η οποία αντικατοπτρίστηκε στις πόζες των μοντέλων του.

ale1633.webp

«Κανένας άλλος οίκος δεν είναι τόσο συνδεδεμένος με ένα βασικό γυναικείο αρχέτυπο όσο ο Saint Laurent, του οποίου η ιδανική γυναίκα είναι πιο σύνθετη από τη σαγηνευτική τελειότητα των κλασικών μουσών. Η γυναίκα Saint Laurent αγαπά να ενδίδει σε πιο σκοτεινές πεποιθήσεις και λατρεύει την έλξη που της δημιουργεί ο κίνδυνος», αναφέρεται στις σημειώσεις της συλλογής.