fbpixel

Search icon
Search
Paris Fashion Week Debut: Jane Fonda, Kendall Jenner και Eva Longoria στην πασαρέλα της L'Oreal
TRENDS & CATWALKS

Paris Fashion Week Debut: Jane Fonda, Kendall Jenner και Eva Longoria στην πασαρέλα της L'Oreal

Αυτές ήταν μερικές από τις διασημότητες που έδωσαν το «παρών»...


Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πήρε τη σκυτάλη από το Μιλάνο και εχθές το βράδυ σήκωσε και επίσημα αυλαία. Η έναρξή της δεν έγινε με κάποιο show διάσημου fashion brand, αλλά με τη γνωστή και αγαπημένη, πλέον, πασαρέλα της L' Oreal Paris που διοργανώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γεγονός, το οποίο έχει ως στόχο να γιορτάσει τη χειραφέτηση των γυναικών. 

paris-fashion-1.webp

Εχθές το βράδυ, η Place de l'Opéra στο Παρίσι γέμισε από λάμψη και διασημότητες, οι οποίες περπάτησαν στην πασαρέλα με εξαιρετικές δημιουργίες. Η Kendall Jenner, η Eva Longoria και η Jane Fonda ενώθηκαν με τις Bethenny Frankel, Viola Davis, Camila Cabello και άλλες celebrities για ένα catwalk με αστέρια. 

longoria.jpg
Cara Delevingne, Eva Longoria | Reuters

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν «Walk Your Worth», με το οποίο γιορτάστηκε «η ενδυνάμωση των γυναικών, η ένταξη και η αδελφότητα». Ανάμεσα στα μοντέλα της βραδιάς βρέθηκε και η Ελληνίδα, Δούκισσα Νομικού, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο hair style της - το ξανθό αποτελεί πλέον παρελθόν - και με μια metallic δημιουργία του σχεδιαστή Naeem Khan. 

doukissa-nomikou-6-2.jpg
Δούκισσα Νομικού | Ideal Image

Φυσικά, τα βλέμματα ήταν στραμμένα και σε μία άλλη εντυπωσιακή αλλαγή, αυτής της Kendall Jenner. Το 28χρονο μοντέλο αποφάσισε να υιοθετήσει το blonde look και εμφανίστηκε στην πασαρέλα του beauty brand μ' ένα φλογερό φόρεμα που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το ανανεωμένο της look. 

kendal.jpg
Kendall Jenner | Reuters

Κόκκινο σύνολο επέλεξε και το μοντέλο Cara Delevingne, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή μ' ένα oversized maxi coat και ένα high waisted underware. Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα και μαζί με την Eva Longoria, κάνοντας μία υπέροχη αντίθεση με το white dress της ηθοποιού. 

cara.jpg
Cara Delevingne | Reuters

Η Jane Fonda, με τη σειρά της ήταν το main theme της βραδιάς. Η ηθοποιός, που διανύει το 86ο έτος της ηλικίας ήταν απαστράπτουσα μέσε στην glam καμπαρντίνα της, την οποία συνδύασε με αντίστοιχα sneakers. 

fonda.jpg
Jane Fonda

Υπέροχη ήταν και η Andie McDowell που περπάτησε στην πασαρέλα με ένα στράπλες ασημένιο φόρεμα με παγιέτες που αγκάλιαζε κάθε εκατοστό της σιλουέτας αλλά και η Viola Davis που επέλεξε ένα εντυπωσιακό κιτρινόμαυρο φόρεμα με μια δραματική κορδέλα στο πίσω μέρος, που έμοιαζε με ουρά. 

andie.jpg
Andie MacDowell | Reuters

Τέλος, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όταν η Ισπανο-Μεξικάνα τραγουδίστρια και ηθοποιός Belinda Peregrín έπεσε αφού την «πρόδωσαν» τα πανύψηλα τακούνια της.