fbpixel

Search icon
Search
Παραμονή Χριστουγέννων: Τι να φορέσετε στις day-to-night εμφανίσεις σας
STYLING TIPS

Παραμονή Χριστουγέννων: Τι να φορέσετε στις day-to-night εμφανίσεις σας

Εμπνευστείτε ελεύθερα!


Μόλις έφτασε μία από τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου. Παραμονή Χριστουγέννων σημαίνει βόλτες, after work drinks, φίλοι αλλά και gatherings με αγαπημένα πρόσωπα. Όποιο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, αν είστε λάτρεις της μόδας, επιθυμείτε να παραμείνετε stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα με τον χαρακτήρα και το στιλ σας, από τις πιο casual μέχρι πιο glam & formal.

Παρακάτω έχουμε συλλέξει 5 extra stylish σύνολα που θα σας κάνουν να λάμψετε την γιορτινή αυτή ημέρα!

Maxi skirt

pop-sugar.jpeg
Image source: Popsugar

Για όλες εσάς που δεν θέλετε να επιλέξετε τα φορέματα, μία midi skirt θα αποτελέσει την ιδανική εναλλακτική. Για μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και ασφάλεια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα tonal look, συνδυάζοντας τη φούστα σας μ' ένα stylish knitwear της ίδιας χρωματικής παλέτας κι ένα ζευγάρι leather boots. Προσθέσετε λάμψη, επιλέγοντας εντυπωσιακά κοσμήματα όπως oversized hoop earrings. 

Sparkly trousers

24b2b13439a7c2dfb4b569fc9abb1d79.jpg
Image source: @weworewhat

Η λάμψη έχει την τιμητική της αυτήν την περίοδο και αποτελεί την αγαπημένη μας επιλογή. Λατρεύουμε να βλέπουμε glam looks, head to toe, αλλά ακόμα και μια μικρή πινελιά αρκεί για να κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε εσείς πιο θα είναι αυτό το κομμάτι. Μπορείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε ένα metallic trouser, μαζί με white t-shirt και oversized blazer. Ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι sneakers για να παραμείνετε cool & stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Velvet suit

536509a106a75a8949e5d84f9662e406.jpg
Image source: &OtherStories

Το tailored style έχει μπει για τα καλά στην γκαρνταρόμπα και στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε από το να επιλέξετε ένα κοστούμι, το οποίο μπορεί να σας "συνοδεύσει" από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να παραμείνετε στο εορταστικό κλίμα, ξεφύγετε από τα συνιθισμένα και επιλέξτε ένα με βελούδινη υφή. Διαλέξτε μεταξύ loafers, sneakers ή high heels και απογειώστε με ένα μάξι παλτό. 

Updated denim

how-to-wear-jeans-and-heels-297898-1644789731144-main900x0c.jpg
Image source: @sasha.mei

Ποιος είπε πως μία τέτοια μέρα δεν μπορείτε να φορέσετε το denim παντελόνι σας; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε κάποιες festive πινελιές για να είστε απόλυτα μες το κλiμα της ημέρας. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή slingbacks θα «ανεβάσουν» τον χαρακτήρα του και σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε - και ας φοράτε απλώς ένα τζιν και το αγαπημένο σας λευκό πουκάμισο.

Dress

snapinstaapp-70504661-146410886569927-8118222096497683662-n-1080.jpg

Τα φορέματα -κυρίως σ' αυτές τις περιστάσεις- αποτελούν all time classic choices. Σε περίπτωση που επιλέξετε μια midi γραμμή σας προτείνουμε να το φορέσετε με high Mary Jane shoes - που θα δώσουν ένα ρετρό twist που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Για όλες εσάς που θέλετε να δώσετε μία πιο sexy εκδοχή στην εμφάνισή σας, τα minis θα γίνουν ο καλύτερός σας «φίλος». Όσον αφορά τα παπούτσια σας, όλα έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα που θέλετε να έχει το look σας. Μπορείτε να επιλέξετε από sneakers μέχρι over the knee boots. 

Bonus tips: 1. Μην ξεχνάτε πως για να διατηρήσετε αυτό το smart casual στιλ μπορείτε να επιλέξετε και ένα κομψό blazer dress.

2. Το κόκκινο καλσόν είναι παντού φέτος. Μπορεί να είναι τολμηρό, όμως σε περίπτωση που σας ελκύει σαν fashion choice μπορείτε να το ενσωματώσετε στο look σας.


Happy styling & Merry Christmas!