fbpixel

Search icon
Search
Παντρεύεστε; Πώς να δημιουργήσετε το πιο τέλειο bridal hairstyle
MAGAZINE

Παντρεύεστε; Πώς να δημιουργήσετε το πιο τέλειο bridal hairstyle

Wedding Countdown Calendar | 4 months before: Αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε!


Τα μαλλιά αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της νύφης και στους high-end χώρους Yianni Hair Spa αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι’ αυτό και η ποιότητα βρίσκεται πάντα στην κορυφή των standards τους, ενώ η εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση πως στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή σας θα είστε ανυπέρβλητα λαμπερή!

Τo πρώτο check 

Η πρώτη επικοινωνία με τον hair expert πρέπει να γίνει τουλάχιστον 4 μήνες νωρίτερα, για να δώσει μια σειρά από συμβουλές και να προγραμματιστούν τα κατάλληλα ραντεβού. Το μήκος και το σχήμα των μαλλιών, όπως και οι αλλαγές είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο. Η επιλογή απόχρωσης καθορίζεται από την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πάντα προτιμούμε πιο φυσικά χρώματα κι αποφεύγουμε τις extreme τεχνικές, καθώς και τις δραματικές αλλαγές για τη συγκεκριμένη μέρα. Τα baby highlights και το chunking πάνω σε φυσικές αποχρώσεις μπορούν να δώσουν το boost για μια μοναδική εμφάνιση.

musebyberta-ss22-bellanaija-weddings94-scaled.jpg

Ραντεβού για ανανέωση

Τα λαμπερά μαλλιά αποτελούν πάντα αντικείμενο θαυμασμού! Η σωστή φροντίδα της τρίχας είναι απαραίτητη για ένα εντυπωσιακό χτένισμα, ιδιαίτερα την ημέρα του γάμου. Τρεις μήνες πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να ξεκινήσουν οι θεραπείες για την ενδυνάμωση της τρίχας. Την κατάλληλη θα την προτείνει ο hair expert, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού. Αφού θα έχει προσδιοριστεί το χρώμα, μια εβδομάδα πριν από τον γάμο το gloss είναι αυτό που θα δώσει ένα twist ζωντάνιας.

Η πρόβα του styling 

του νυφικού. Το bridal dress είναι αυτό που θα καθορίσει το ύφος του χτενίσματος, ώστε να υπάρχει συνοχή κι αρμονία. Φυσικά, η προσωπικότητα και η ποιότητα των μαλλιών είναι παράγοντες που θα κατευθύνουν την επιλογή, όπως και η εποχή. Το wedding hairstyling είναι το 50% του bridal look, που σημαίνει πως μπορεί να απογειώσει μια νυφική εμφάνιση.

wedding-hairstyles-braids1.jpg

Tips & Trends 

Το επιμελώς ατημέλητο bridal hairstyle θα κυριαρχήσει κι αυτή τη σεζόν. Μοιραία μαλλιά με κυματισμούς, wang styling με εντυπωσιακή χωρίστρα στο πλάι, χαλαρές πλεξούδες με αξεσουάρ ή λουλούδια, είναι οι ιδανικές επιλογές για το 2022. Τα ανεπιτήδευτα up-do με τουφάκια που «πλαισιώνουν» το πρόσωπο είναι απ’ τις στιλιστικές προτάσεις που θα δούμε έντονα, όπως επίσης και τα half up-do για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα. Τα αξεσουάρ συμπληρώνουν το σύνολο της νύφης και μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή της, κάνοντάς τη να νιώθει μοναδική κι όμορφη. Το πέπλο είναι το σήμα κατατεθέν, άκρως παραμυθένιο, σικ και μυστηριώδες. Τα headpieces με κρύσταλλα ή πέρλες, η κουάφ, το νυφικό βέλο ή μια τιάρα με ζιργκόν θα απογειώσουν το look, ενώ λέμε «ναι» και σε όλα τα φυσικά λουλούδια.

xatzixristodoulou.jpg

Info Yianni Hair Spa:

• Μητροπόλεως - Κούσκουρα 2, τηλ. 2310 222839, 2310 264682

• Κομνηνών 9, Πανόραμα, τηλ. 2310 343345, 2310 346641

m.yianni.gr, Instagram: @yiannihairspa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022