fbpixel

Search icon
Search
Oscars 2024: Τα hair & makeup moments που πραγματικά ξεχώρισαν
MAKE UP

Oscars 2024: Τα hair & makeup moments που πραγματικά ξεχώρισαν

Ανακαλύψτε τα καλύτερα looks της βραδιάς


Στον γεμάτο αστέρια κόσμο του Hollywood, τα βραβεία Oscar θεωρούνται η πιο συναρπαστική βραδιά για όσους ασχολούνται με τον κινηματογράφο. Εκτός από τα εκθαμβωτικά φορέματα και τα πολύ chic μανικιούρ, φέτος, τα moments των μαλλιών και του μακιγιάζ έφεραν όλη τη λάμψη στο κόκκινο χαλί. Παρόλο που τα κομψά χτενίσματα ήταν αναμενόμενη "βάση", ένα συγκεκριμένο look καθόρισε τη βραδιά: οι κομψοί κότσοι "μπαλαρίνας". Τόσο η Gabrielle Union όσο και η Hailee Steinfeld επέλεξαν έναν παραδοσιακό κότσο, ενώ άλλες A-listers - συμπεριλαμβανομένων των Issa Rae και Laverne Cox - αποφάσισαν να εμφανιστούν με τα διαχρονικά updos τους με πιο περίτεχνες λεπτομέρειες.

Άλλες τάσεις ομορφιάς; Η ακαταμάχητη, ατημέλητη υφή των μαλλιών, όπως παρατηρήθηκε σε stars όπως η Margot Robbie και η Florence Pugh. Τα μονοχρωματικά μακιγιάζ ήταν επίσης παντού, και ακόμη και το body glitter είχε την τιμητική του στο κόκκινο χαλί - συγχαρητήρια στη Lupita Nyong'o για αυτή τη σημαντική έμπνευση ομορφιάς. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να δούμε λίγη παλιά χολιγουντιανή λάμψη - ευχαριστούμε Kirsten Dunst!

Αντλείστε έμπνευση από τις καλύτερες beauty εμφανίσεις των φετινών Oscars!

Το Flipped Bob της Zendaya

stighmiotipo-othonis-196.png

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη Zendaya για μια inspirational εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Στα Όσκαρ 2024, η ηθοποιός του Dune εμφανίστηκε με το bob της που αγκαλιάζει τους ώμους της σε ένα ρετρό, αναποδογυρισμένο look με χωρίστρα στο πλάι.

Ο κομψός κότσος "μπαλαρίνας" της Gabrielle Union

stighmiotipo-othonis-197.png

Παρόλο που το ασημένιο φόρεμα της Union ήταν το main event, η ηθοποιός επέλεξε έναν κομψό κότσο "μπαλαρίνας" στερεωμένο στο στέμμα της, συνυπογράφοντας την τρέχουσα τάση μαλλιών.

Η ασημένια σκιά ματιών της Anya Taylor-Joy

stighmiotipo-othonis-198.png

Δείχνοντας αιθέρια μέσα στο μεταλλικό φόρεμά της, η Taylor-Joy έφερε την ψυχρή χρωματική παλέτα στη λάμψη της με το ασημένιο μακιγιάζ των ματιών της.

Το περίπλοκο updo της Issa Rae

stighmiotipo-othonis-199.png

Η Rae του American Fiction συνδύασε το deeply-cut φόρεμά της με έναν υπέροχο και περίτεχνα στριφτό κότσο μπαλαρίνας.

Το Tousled Bob της Florence Pugh

stighmiotipo-othonis-200.png

Η Pugh πάντα τραβάει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, και ενώ το σφικτό mermaid φόρεμά της ήταν σίγουρα το καλύτερο φόρεμα, το φουντωτό bob και η μονόχρωμη λάμψη της στα Όσκαρ ήταν επίσης άξια έμπνευσης. 

Το hair & body glitter της Lupita Nyong'o

stighmiotipo-othonis-201.png

Σε μια πραγματικά εντυπωσιακή στιγμή ομορφιάς, η Nyong'o φόρεσε glitter στα μαλλιά και το σώμα της στο κόκκινο χαλί - μια πινελιά των αρχών της δεκαετίας του 2000 που ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμά της με παγιέτες.

Τα τέλεια ατημέλητα μαλλιά της Margot Robbie

stighmiotipo-othonis-202.png

Σε μια κίνηση ομορφιάς που δεν θυμίζει Barbie, η Robbie εμφανίστηκε με τα μαλλιά της κατεβασμένα και χωρισμένα στη μέση με μια τέλεια ατημέλητη, ανακατεμένη υφή.

Ο ονειρεμένος χαμηλός κότσος της Hailee Steinfeld

stighmiotipo-othonis-203.png

Η Steinfeld εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με μπρονζέ, λαμπερό μακιγιάζ και τα μελαχρινά της μαλλιά χτενισμένα σε έναν κομψό χαμηλό κότσο και μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Τα Smoky Eyes της Eva Longoria

stighmiotipo-othonis-204.png

Ενώ τα σοκολατί καστανά μαλλιά της Longoria ήταν απλά και έπεφταν στην πλάτη της, η ηθοποιός έφερε το δράμα μπροστά με την αισθησιακά smokey σκιά ματιών της.

Το Bouncy Blowout της Billie Eilish

stighmiotipo-othonis-205.png

Αφαιρώντας επίσημα τις ζωηρές κόκκινες τούφες και αντικαθιστώντας τες με μαύρα μαλλιά, η Eilish προτίμησε ένα φουσκωτό, ογκώδες χτένισμα.

Το Old Hollywood Glam της Kirsten Dunst

stighmiotipo-othonis-206.png

Η Dunst συνδύασε το μινιμαλιστικά κομψό λευκό φόρεμά της με ένα αριστούργημα βασισμένο στη λάμψη του παλιού Χόλιγουντ: κλασικά κόκκινα χείλη και βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Το κομψό Micro Bob της Julianne Hough

stighmiotipo-othonis-208.png

Η Hough χτένισε το φρεσκοκομμένο "micro mini bob" της σε ένα λεπτό σχήμα C, το οποίο καμπύλωνε γύρω από τα στολισμένα με κοσμήματα αυτιά της.

Το Fishtail Braided Bun της Emily Blunt

stighmiotipo-othonis-207.png

Η Blunt απογείωσε την τάση του ballerina bun με μια μια ακατάστατη πλεξούδα fishtail τυλιγμένη γύρω από το ατημέλητο χτένισμα.

Το Y2K Half-Up 'Do' της Vanessa Hudgens

stighmiotipo-othonis-209.png

Η Hudgens αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024. Ωστόσο, το μισό-μισό χτένισμά της σε στυλ Y2K υπενθυμίζει ότι το millennial icon δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά, αλλά μια cool μαμά.