fbpixel

Search icon
Search
One stop shop: Τα best seller κομμάτια των εκπτώσεων για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα
STYLING TIPS

One stop shop: Τα best seller κομμάτια των εκπτώσεων για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα

Όσα πρέπει να αποκτήσετε τώρα από τον απόλυτο fashion προορισμό, apolloniapolitia.gr


Καθώς η winter season έχει ξεκινήσει, οι πιο high fashion προορισμοί ανοίγουν και πάλι τις πύλες τους και μας προσφέρουν τα απόλυτα κομμάτια που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια διαχρονική και ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Οι εκπτώσεις φαντάζουν ιδανικές για κάτι τέτοιο και το apolloniapolitia.gr διαθέτει όλα εκείνα που επιθυμείτε για να δημιουργήσετε looks που η κάθε μια από εμάς οφείλει να έχει στη ντουλάπα της.

Από ένα always classy σύνολο, μέχρι athleisure και office style looks, παρακάτω εμείς συλλέξαμε τα 5 απαραίτητα outfits που πρέπει να αποκτήσετε ιδιαίτερα το καιρό των εκπτώσεων, ενώ θα μείνουν μαζί σας για μια ζωή!

1 The Classic One 

Ένα σύνολο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και πρέπει να έχει στη ντουλάπα της κάθε γυναίκα. Επιλέξτε μια ακαταμάχητη midi skirt, που αποτελεί ένα key item για κάθε σεζόν και συνδυάστε την με μια διαχρονική γόβα κι μια elegant μπλούζα ή και πουκάμισο που θα δώσει «αέρα κομψότητας» σε ολόκληρο το look. Ολοκληρώστε με εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως ένα ρολόι, με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες. 


Μπλούζα Nenette 
BUY HERE
Δερμάτινη Φούστα Twin-Set
BUY HERE
Γόβες Τed Baker
ΒUY HERE
Ρολόι Ted Baker
BUY HERE

2Denim Look

Ένα από τα πιο basic winter looks, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε εμφάνιση δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό ενός άνετου και ταυτόχρονα stylish τζιν με ένα ζεστό πουλόβερ και φυσικά το πιο it item της φετινής σεζόν, ένα puffer jacket. Επιλέξτε τις αποχρώσεις του λευκού που ταιριάζει απόλυτα με τα μπεζ, καφέ και denim colours. Το outfit μπορεί να ολοκληρώσει μοναδικά ένα δερμάτινο backpack που αποτελεί την τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες. 


Μπουφάν Twin-Set
BUY HERE
Πουλόβερ Nenette
BUY HERE
Τζιν Nenette
BUY HERE
Backpack Trussardi Jeans
BUY HERE

3Athleisure Vibes

Μια γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν μπορεί να μην συμπεριλαμβάνει ένα comfy outfit που είναι άκρως κατάλληλο για αυτήν την εποχή. Έτσι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα από μοναδικά κομμάτια που υμνούν το athleisure style. Περιηγηθείτε ανάμεσα στις πιο updated φόρμες και δημιουργήστε ένα look με hoodies και sneakers στα χρώματα της σεζόν, με το οποίο μπορείτε να δείχνετε πάντα κομψή μέσα κι έξω από το σπίτι. 


Hoodies Oof Wear
BUY HERE
Παντελόνι Jogger Nenette
BUY HERE
Travel Bag MC2 Saint Barth
BUY HERE
Sneakers Nike
BUY HERE

4 Day to night

Είναι αλήθεια πώς όλες μας αναζητούμε τα ιδανικά κομμάτια που μπορούμε να επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας από το πρωί έως το βράδυ. Το apolloniapolitia.gr προσφέρει τις ιδανικές προτάσεις: Μια υπέροχη συλλογή από παλτό, που μπορούν να σας κρατούν ζεστές από το πρωί στο γραφείο, αλλά και knitwear dresses -το must-have item της φετινής σεζόν- συνδυασμένα με άνετες και κομψές μπότες και φυσικά με μίνιμαλ αξεσουάρ που ωστόσο δίνουν λάμψη και αναβαθμίζουν σε κάθε σύνολο. 


Φόρεμα Νenette
BUY HERE
Παλτό Οof Wear
BUY HERE
Ankle Boot Ted Baker
BUY HERE
Ρολόι Karl Lagerfeld
BUY HERE

5Total Black

Ένα από τα πιο διαχρονικά σύνολα κάθε σεζόν είναι φυσικά ένα elegant κοστούμι, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα πιο επιτυχημένα office looks, ενώ είναι απαραίτητο όταν θέλετε να «χτίσετε» μια σωστή γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να το αποκτήσετε σε μια all time classic απόχρωση όπως αυτή του μαύρου, σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο top και sparkling λεπτομέρειες που θα φωτίσουν την εμφάνισή σας συνολικά. 


Σακάκι Twin-Set
BUY HERE
Παντελόνι Twin-Set
BUY HERE
Top Nenette
BUY HERE
Φάκελος Ted Baker
BUY HERE