fbpixel

Search icon
Search
One Crown Place: Δύο πύργοι στο Λονδίνο φιλοξενούν μια σειρά από τα πιο elegant διαμερίσματα που έχετε δει
INTERIORS

One Crown Place: Δύο πύργοι στο Λονδίνο φιλοξενούν μια σειρά από τα πιο elegant διαμερίσματα που έχετε δει

Με την επένδυση της "Sophie Ashby Collection" να δημιουργεί μια ακαταμάχητη ισορροπία


Οι πύργοι του One Crown Place, που ολοκληρώθηκαν το 2021, φιλοξενούν 246 διαμερίσματα, μαζί με χώρους γραφείων και καταστήματα, ενώ γειτνιάζουν με μια αποθήκη και μια βεράντα, που φιλοξενεί μια σειρά από ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ. Η γεωμετρική μορφή και τα πλέγματα παραθύρων του γωνιακού κτιρίου διακρίνονται από πορτοκαλί πλαίσια και ποικίλους τόνους επένδυσης στις προσόψεις τους.

Οι πύργοι σχεδιάστηκαν από το αμερικανικό αρχιτεκτονικό γραφείο Kohn Pedersen Fox Associates, ενώ οι εσωτερικοί χώροι των διαμερισμάτων διαμορφώθηκαν από το Studio Ashby με έδρα το Λονδίνο. Στην τελική επανάληψη των εκδόσεων εσωτερικού σχεδιασμού για τα κτίρια, το Studio Ashby αναδεικνύει τη νέα του συλλογή, "Sophie Ashby Collection", επιμελούμενo αυτούς τους γαλήνιους χώρους διαβίωσης και αντανακλώντας διακριτικά την εξωτερική αρχιτεκτονική.

mui7pnp2equmbaeikhtww5-768-80jpg.webp
photo: Kensington Photography

Οι χώροι ενός και τριών υπνοδωματίων δίνουν έμφαση στα φυσικά υλικά και τη χειροτεχνία, ενώ η ομάδα του Studio Ashby κάνει αναφορές στις γήινες παλέτες των εσωτερικών χώρων. Ένα περίτεχνο ξύλινο τραπέζι βρίσκεται κάτω από τις αντανακλαστικές παλέτες από πάνελ ρητίνης της Fleur Simon, και αφηρημένες απεικονίσεις της φύσης γεμίζουν τους τοίχους στους διαδρόμους και τις φιλόξενες γωνιές. Τα μπάνια συνδυάζουν απαλές καμπύλες με γωνιώδη πράσινα και γκρι πλακάκια, τοποθετημένα μελετημένα ώστε να εκμεταλλεύονται τις εκθέσεις του αστικού τοπίου, διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση ιδιωτικότητας με φυλλώδεις προσθήκες. Οι κουζίνες και οι ντουλάπες είναι κατά παραγγελία, σχεδιασμένες από το studio μαζί με την B&B Italia και την Arclinea.

dqq8g6refxdox3csoygzt5-768-80jpg.webp
photo: Kensington Photography


tkmycl7hmeugy7p6e5n89t-768-80jpg.webp
photo: Kensington Photography

«Η τέχνη είναι το κεντρικό στοιχείο της έμπνευσής μας», εξηγεί η Sophie Ashby, ιδρύτρια του Studio Ashby, σχετικά με την ιδέα της.«Θέλαμε η συλλογή να είναι φιλόξενη και διαχρονική.» Αυτή η σκέψη παίζει ρόλο στην παροχή «ζεστών» λεπτομερειών στις κατοικίες - γυάλινα σκεύη σε μπλε και πράσινο ρίχνουν χρωματιστούς τόνους γύρω από τα δωμάτια και τα επί παραγγελία κομμάτια αντλούν έμπνευση από vintage έπιπλα, εισάγοντας οικείες μορφές σε σύγχρονα σχέδια.

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες των χώρων στο gallery!

Info: Wallpaper, Studio Ashby