fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

On the slopes: Πώς να υιοθετήσετε το ski style στην καθημερινότητά σας

Χαμηλές θερμοκρασίες και όλα ντυμένα στα λευκά


On the slopes: Πώς να υιοθετήσετε το ski style στην καθημερινότητά σας

Πλέον τα Σαββατοκύριακα αποκτούν άλλη αξία, με βασική επιδίωξη μια εξόρμηση στο βουνό, σε κατάλευκα τοπία. Βάλτε τα πιο ζεστά σας ρούχα, εφοδιαστείτε με τα απολύτως απαραίτητα κι ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές, επιλέγοντας μια απόδραση από την καθημερινότητα.

The Style Edit

miu-miu-holiday-2021-campaign-dreams-of-a-snow-covered-los-angeles789.jpg

To sporty & chic look είναι μια σταθερή επιλογή που θα υιοθετήσουμε στα χειμερινά μας ταξίδια. Τα total white outfits αποδεικνύονται απαράμιλλη και κομψή πρόταση για το βουνό, ενώ τα fluffy κασμιρένια πουλόβερ είναι νούμερο ένα trend. Τα stylish κομμάτια δεν παύουν να δείχνουν ιδανικά στα country looks, αλλά και στα σύνολα για τα χιόνια, εντός κι εκτός πίστας. Είτε κάνετε ski ή snowboard είτε προτιμάτε μια πιο après ski παρουσία στο βουνό, οι εμφανίσεις σας θα πρέπει να ταιριάζουν με το μέρος στο οποίο βρίσκεστε.

Dress to Impress

goldbergh-winter-2020-2021-campaign01.jpg

Αν θα έπρεπε να κρατήσουμε σημειώσεις με τα must-haves της βαλίτσας σας, αυτά θα ήταν φυσικά τα πλεκτά και ζεστά πουλόβερ, τα ισοθερμικά σετ σε συνδυασμό με κολάν και παντελόνια ειδικά για τα χιόνια και οι αδιάβροχες après ski μπότες, που θα κρατήσουν τα άκρα σας προστατευμένα. Αυτό, όμως, που είναι απαραίτητο να διαθέτετε είναι ένα καλής ποιότητας αλλά και κομψό μπουφάν, που μπορείτε να το φοράτε πέρα από το βουνό και στην πόλη, όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν. Μην ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να παίξουν σημαντικό -ίσως και πρωταγωνιστικό- ρόλο, οπότε καλό είναι να επενδύσετε σ’ αυτά. Ένα εντυπωσιακό σκουφάκι και ζεστά κασκόλ ή το hot trend της φετινής μόδας, το γνωστό “balaclava” (google it, είναι το it item που επιλέγουν όλες οι fashionistas ανά τον κόσμο και καλύπτει το κεφάλι και τον λαιμό), θα ολοκληρώσουν ιδανικά και με απόλυτο τρόπο το ντύσιμό σας.

Beauty in Me

hm.jpg

Μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε το beauty case με προϊόντα ομορφιάς ειδικά για το βουνό και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Άλλωστε, τα μεγάλα υψόμετρα, οι άνεμοι, ο έντονος ήλιος και το κρύο μπορούν πραγματικά να επιβαρύνουν την κατάσταση του δέρματός σας, προκαλώντας ξηροδερμία. Γι’ αυτό, καταρχάς χρησιμοποιήστε αντηλιακό και κατά δεύτερον φροντίστε την επιδερμίδα σας, προσφέροντάς της -μόλις βρεθείτε off piste- έξτρα ενυδάτωση.

Personal Style

1

Coffee table βιβλίο

“Aspen Style” από τις εκδόσεις Assouline BUY HERE

2

Γούνινη μπότα

Saint Laurent, Kalogirou BUY HERE

3

Γούνινη τσάντα

MC2 Saint Barth, Hondos Center Apollonia Politia BUY HERE

4

Λάδι προσώπου Chamomile Aromatic Care

Darphin BUY HERE

5

Γούνινο πανωφόρι

Blanchette BUY HERE

6

Πουλόβερ

Max Mara, Max Mara Boutique BUY HERE

7

Βeαuty essential!

Το στικ Anthelios XL Sensitive areas stick με SPF50+ της La Roche Posay παρέχει πολύ υψηλή προστασία για περιοχές που είναι ευαίσθητες στον ήλιο BUY HERE

8

Γάντια με γούνινες λεπτομέρειες

Marks & Spencer BUY HERE

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022