fbpixel

Search icon
Search
Όλες οι street style τάσεις που ξεχωρίσαμε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του fashion month
TRENDS & CATWALKS

Όλες οι street style τάσεις που ξεχωρίσαμε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του fashion month

Τα looks που θα δούμε τους επόμενους μήνες & θέλουμε να αποκτήσουμε asap


Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει πολλά από τις παλιές Εβδομάδες Μόδας που είχαμε συνηθίσει μέχρι η πανδημία του COVID-19 να εμφανιστεί και να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο ζωής μας και της καθημερινότητάς μας. Ένα από τα πολλά που αγαπάμε και δυστυχώς δεν τα βλέπουμε πλέον στον βαθμό που θέλουμε είναι τα κορίτσια του street style.

Η απουσία τους στους δρόμους των μεγαλουπόλεων κι έξω από τα shows των γνωστών σχεδιαστών είναι αισθητή. Οι ιδιαίτερες εμφανίσεις τους και οι πειραματισμοί τους εκτός του ότι δημιουργούσαν ή επιβεβαίωναν τις τάσεις, χάριζαν και μία αίσθηση χαράς και fun διάθεσης καθ' όλη τη διάρκεια των Fashion Weeks.

Για καλή μας τύχη, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα έχουν ξεκινήσει οι Εβδομάδες Μόδας για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 κι έτσι είδαμε κάποιες αγαπημένες fashionistas να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε μερικά από τα φυσικά catwalks, τα οποία έγινα με ελάχιστο κόσμο και με βάση όλα τα μέτρα ασφαλείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα it girls να μας χαρίσουν μία μικρή γεύση για το φθινόπωρο που διανύουμε, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πολλές από τις τάσεις που ήδη έχουμε αναφέρει και χαρίζοντας εύκολες και μοντέρνες ιδέες για τον τρόπο που μπορούμε να τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και πάρτε μία γεύση για όλα αυτά που επρόκειτο να έρθουν!

Leather

Για ακόμα μία φορά αντιληφθήκαμε πόσο ισχυρή θα είναι η παρουσία του δέρματος τους επόμενους μήνες. Το συναντήσαμε σε όλα τα κομμάτια, από πανωφόρια και παντελόνια μέχρι υποδήματα και αξεσουάρ. Τα leather items είναι ικανά να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο κι έχουν τη δυνατότητα να επιλεγούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι φαρδιές γραμμές τόσο στα jackets όσο και στα υπόλοιπα κομμάτια θα χαρίσουν extra bonus στις εμφανίσεις σας. Μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του δέρματος που θα επιλέξετε για να μη χάσετε καθόλου από τη λάμψη που είναι ικανό να σας προσφέρει.

Black

black-2.jpg
Image source: @thestyleograph

Τόσο τα έντονα χρώματα όσο και τα ουδέτερα αποτελούν απαραίτητα στοιχεία της φθινοπωρινής μας συλλογής. Αυτό όμως που πάντα θα βρίσκεται πρώτο στις επιλογές και δε θα θεωρηθεί πότε out of fashion είναι -ποιο άλλο;- το μαύρο. Τα total black looks θα έχουν την τιμητική τους τους επόμενους μήνες κι εμείς δε θα μπορέσουμε να αντισταθούμε. Εάν αγαπάτε αυτό το κλασικό χρώμα, μη διστάσετε να δημιουργήσετε μια εικόνα μόνο με αυτό head to toe. Εάν από την άλλη πλευρά νιώθετε την ανάγκη να «σπάσετε» αυτήν την υπέροχη αλλά κατά τ' άλλα σκούρα εμφάνιση, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ήσυχες αποχρώσεις που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά χωρίς να κυριαρχήσουν του μαύρου, όπως πινελιές από λευκό ή ουδέτερους τόνους στα αξεσουάρ.

Suits

Σε περίπτωση που δεν έχετε αποκτήσει ακόμα το πιο it item της προηγούμενης σεζόν, μην ανησυχείτε γιατί έχετε την ευκαιρία να το κάνετε και τώρα. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν εμμονή με τα κοστούμια, όπως ακριβώς και τα κορίτσια του street style, φέτος είναι η χρονιά σας. Στους δρόμους των μεγαλουπόλεων έκαναν την εμφάνισή τους πολλά suit outfits, δίνοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο να αντιληφθούμε πόσο έντονη θα είναι η παρουσία τους και τη φετινή σεζόν. Οι συνδυασμοί τους ποικίλλουν κι εξαρτώνται καθαρά από τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο outfit σας. Μοιάζουν εξίσου υπέροχα τόσο σε σετ και με chunky boots όσο και με διχρωμίες και ψηλοτάκουνα.

Oversized blazer

Αυτή η τάση έγινε ιδιαίτερα αντιληπτή και από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης του προηγούμενου μήνα. Οι fashion lovers συνεχίζουν να δείχνουν την έντονη προτίμηση τους στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η αρκετά φαρδιά γραμμή τους χαρίζει άνεση κι έναν πιο casual χαρακτήρα. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του σαν φόρεμα, αλλά και σε συνδυασμό με το καθημερινό σας τζιν παντελόνι. Ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε slouchy outfis μαζί με loose pants είτε στις ίδιες αποχρώσεις είτε σε εντελώς διαφορετικές.

Όγκοι

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα φουσκωτά και ογκώδη μανίκια είναι ένα από τα αγαπημένα σχέδια στον κόσμο της μόδας τους τελευταίους μήνες. Είναι γεγονός ότι οι όγκοι χαρίζουν έντονο στιλ και ακολουθούν τους κανόνες του street style. Τα it girls μας έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και τους επόμενους μήνες σε διάφορες εκδοχές. Επενδύστε στο κομμάτι της αρεσκείας σας και θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.