fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Oι top ανοιξιάτικες συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών από τον πιο ενημερωμένο online fashion προορισμό

Στο mosty.com θα ανακαλύψετε σύγχρονες προτάσεις μόδας


Oι top ανοιξιάτικες συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών από τον πιο ενημερωμένο online fashion προορισμό

Η εμπειρία του e-shopping σήμερα έχει ενσωματώσει όλα εκείνα που πάντα έψαχνε μια γυναίκα: ευκολία και άνεση -κι όλα αυτά με το αίσθημα ασφάλειας που χαρίζει το σπίτι. Στον easy to use fashion online προορισμό mosty.com βρίσκουμε, άμεσα και αξιόπιστα, αμέτρητες προτάσεις σε ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια και αξεσουάρ, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Shopping Therapy

Η σύγχρονη μόδα μέσα από την προσεγμένη αισθητική των ελλήνων σχεδιαστών είναι connected με το mosty.com με προτάσεις κορυφαίων οίκων και brands. Η απλή χρήση και οι αναλυτικές περιγραφές κάθε ρούχου -μέγεθος, ποιότητα, εφαρμογή-, μετατρέπουν τη διαδικασία σε διασκέδαση και κατανόηση των νέων fashion rules. 

«Αν και η βόλτα σ’ ένα φυσικό κατάστημα αποτελεί -ειδικά για τη χώρα μας, λόγω καιρού- μια μορφή ψυχαγωγίας, πιστεύουμε ότι η εξοικονόμηση χρόνου που επιτυγχάνεται μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας είναι ανεκτίμητη», επισημαίνει η δημιουργός του, Βάσια Στασινοπούλου. Αδιαμφισβήτητα, οι συνεργάτες και οι δημιουργίες του επιλέγονται πολύ προσεκτικά κάθε σεζόν, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και κάθε σωματότυπο. Ωστόσο, οι summer συλλογές είναι εκείνες που εντυπωσιάζουν, μεταφέροντας τη φρεσκάδα του ελληνικού καλοκαιριού από το Ομάν ως το Μαϊάμι, όπου υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα.

mosty1.jpg
Κεντημένο τοπ Etoile Coral, mosty.com

The utility

«Ευκολία, αμεσότητα και αξιοπιστία» είναι τα τρία top χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές των fashion lovers, σύμφωνα με την κ. Στασινοπούλου. Στο mosty.com, μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει εύκολα αυτό που έχει φανταστεί πως της ταιριάζει και το παραλαμβάνει γρήγορα σε μια προσεγμένη συσκευασία. Αν η αγορά δεν την ικανοποιεί, μπορεί να το επιστρέψει χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε όλα αυτά, αν προσθέσουμε τη σημασία που δίνεται στην προσωπική επαφή με το κοινό και την άριστη εξυπηρέτησή του, τότε μόλις κάναμε κλικ στον παράδεισο του online shopping!

1

Κεντημένο μεταξωτό πουκάμισο

Etoile Coral, mosty.com BUY HERE

2

Βαμβακερό φόρεμα

Devotion Twins, mosty.com SEE MORE

3

Δερμάτινα σανδάλια

Greek Salad Sandals, mosty.com SEE MORE

Info: www.mosty.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021