fbpixel

Search icon
Search
Oι τελευταίες εμφανίσεις της Kylie Jenner από το Παρίσι μας εξέπληξαν ευχάριστα
FASHION NEWS

Oι τελευταίες εμφανίσεις της Kylie Jenner από το Παρίσι μας εξέπληξαν ευχάριστα

Η νεότερη της οικογένειας Kardashian/Jenner επέλεξε τα πιο elegant και κλασσικά σύνολα στην απόδρασή της στην Ευρώπη


Η Κylie Jenner εισέρχεται σε μια νέα εποχή για το street style της. Η make-up mogul πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο έξω από τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου έκανε μερικές πολύ κλασσικές εμφανίσεις - αλλά όχι αναμενώμενες. Ενώ η ιδρύτρια της εταιρείας Kylie Cosmetics είναι περισσότερο γνωστή για τις στενές σιλουέτες, τα μοντέρνα υφάσματα και τις δραματικές λεπτομέρειες, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο από ήσυχα πολυτελή σύνολα που φωνάζουν παριζιάνικο chic (θυμίζοντας παράλληλα την παλιά της φίλη και γνωστή σε όλους για το minimal στιλ της, Sofia Richie).

Η όλη αυτή διακριτική προσέγγιση της μόδας είναι πλέον term αλλά και trend και ονομάζεται ‘Quiet Luxury’. Η ιδέα είναι τόσο απλή όσο ακούγεται και στόχος είναι να επιτύχετε μια low-key luxury εμφάνιση με τρόπο που αποπνέει πολυτέλεια χωρίς τα προφανή σημάδια, όπως υπερβολικά λογότυπα και τις basic επώνυμες μάρκες. Αντίθετα, η «ήσυχη» πολυτέλεια στηρίζεται σε κλασικές σιλουέτες συνήθως σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό, το μπεζ, το γκρι και το μπλε σκούρο. Οι στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστών αποπνέουν class και απλότητα, δε θα δείτε πουθενά flashy γνωστούς οίκους ή πολύ έντονα χρώματα και συνδυασμούς.

1258253722.webp
Image source: GC images

Για μια βραδινή έξοδο χθες το βράδυ, η Jenner έδειχνε πολύ γοητευτική με ένα λευκό halter φόρεμα Alaïa, το οποίο είχε ψηλό ντεκολτέ, κορσέ με πτώση στη μέση και μια flowy φούστα μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκλήρωσε το μονόχρωμο outfit με strappy πέδιλα με τακούνι Loewe και μια μικρή τσάντα The Row με top-handle. Για την αβίαστη glam εμφάνισή της, η σταρ φόρεσε τα μαλλιά της δεμένα πίσω, αφήνοντας αρκετές τούφες να πλαισιώνουν το διακριτικό smokey eye, τα flushed μάγουλα και τα nude ματ χείλη της.

1258251965.webp
Image source: Mega

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Jenner φόρεσε ένα άλλο κομψό λευκό σύνολο κατά τη διάρκεια ενός shopping spree που περιελάμβανε μια επίσκεψη στη Chanel στο Παρίσι. Το διμερές σετ της προήλθε από τη συλλογή του Maximilian Davis για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 στο Fashion East, αποτελούμενο από μια πλισέ μίνι φούστα σε γραμμή Α και ένα cropped blazer με λαιμόκοψη mock και ασύμμετρο μπροστινό μέρος. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με απλές μαύρες γόβες και χοντρούς ασημένιους κρίκους, ενώ κρατούσε μια μικρή τσάντα και φορούσε λεπτά οβάλ γυαλιά ηλίου. Ένα look που όσο low-key και αν φαίνεται, «φωνάζει» quiet luxury. 

349239009-1039756034106575-3479203866227514104-n.jpg
Image source: @kyliejenner

Η Jenner εθεάθη επίσης φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που θύμιζε τη δεκαετία του '50 από την Bottega Veneta σε μια μεσημεριανή της έξοδο. Το midi-μήκος κομμάτι περιλάμβανε ένα βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V, ένα heart-shaped μπούστο και flowy τελείωμα με ελαφρώς ασύμμετρο line. Συμπλήρωσε την πολυτελή εμφάνιση με μαύρες μυτερές γόβες, ενώ τα αξεσουάρ της περιλάμβαναν λαμπερά μαύρα γυαλιά ηλίου, μια μαύρη τσάντα, επίσης από την Bottega, και ογκώδη χρυσά σκουλαρίκια. Η Jenner ακολούθησε πλήρως το Old Hollywood aesthetic, αφήνοντας τα πλούσια μαλλία της ατιμέλητα, σε loose κότσους και κρατώντας τα αξεσουάρ σε minimal επίπεδο. 

350090922-830062548752319-3270103677785095787-n.jpg
Image source: @ludovicdesaintsernin

Ως τελευταία εμφάνιση που έφερε αυτό το wow factor με έναν τρόπο εντελώς διακριτικό είναι ένα μαύρο δερμάτινο στράπλες φόρεμα του Ludovic de Saint Sernin από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2023.

Τι πιστεύετε, λοιπόν, θα συνεχίσει η Kylie Jenner να καλλιεργεί ένα quiet luxury στιλ, μαζί με τους υπόλοιπους A-listers; Stay tuned!

Feature images source: @kyliejenner