fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στα τζιν που χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας
THE LOOK

Οι τάσεις στα τζιν που χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας

Τα staples που δεν θα αποχωρίζεστε


Τα τζιν παντελόνια μπορούν να χαρακτηριστούν ως τους θεμέλιους λίθους της γυναικείας γκαρνταρόμπας μας. Είναι εκείνα τα κομμάτια που καταφεύγουμε πάντα όταν βρισκόμαστε σε στιγμές ανάγκης, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα μας δώσει την πιο επιτυχημένη λύση. Μπορεί να ανήκει σε όλες τις περιόδους, ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας, παρόλα αυτά κάθε νέα σεζόν στρέφουμε την προσοχή μας στα καινούρια σχέδια που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Με την άνοιξη να έχει ξεκινήσει και επίσημα, αναζητάμε τα πιο hot items που θα μας συνοδεύσουν τους επόμενους μήνες. Φέτος, όπως αποδεικνύεται όλα τα τζιν κομμάτια βρίσκονται πρώτες στις επιλογές των fashionistas από παντελόνια μέχρι αξεσουάρ, ενώ το denim on denim έχει μετατραπεί στην «τελευταία λέξη της μόδας». 

Παρακάτω έχουν συλλέξει τα denim trouser trends που θα μας απασχολήσουν τη σεζόν που διανύουμε. Ανακαλύψτε τα!

1. '90s Straight Leg Jeans

types-of-jeans-246079-1678113389091-main500x0c.jpg

Η εμβληματική ίσια γραμμή της δεκαετίας του '90 έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό come back τη φετινή σεζόν, προσπαθώντας να «κλέψει» την πρώτη θέση, από τα skinny jeans, τα οποία έχουν εξίσου επιστρέψει πιο ανανεωμένα από ποτέ μετά από μία σεζόν «αποχής».  Τα straigh leg denim trousers έχουν μετατραπεί στο αγαπημένο των απανταχού fashion insiders και η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα υπάρχοντα pieces της ντουλάπας σας. Για να είστε απόλυτα hot συνδυάστε το παντελόνι σας μ' ένα λευκό tank top, blazer, ankle boots κι ένα statement outerwear.

2. Black Denim

5f9fdac011c7035f5ac53c8c91e7909e.jpg

 Μπορεί να μην προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι τα μαύρα παντελόνια βρίσκονται σ' αυτήν την κατηγορία με τις μεγαλύτερες τάσεις, αλλά πραγματικά ετοιμαστείτε να τα συναντήσετε παντού τη φετινή άνοιξη. Η αλήθεια είναι ότι προσδίδουν ιδιαίτερη κομψότητα σ' αυτό τα κατά τ' άλλα basic κομμάτι. Μπορεί να σας συντροφεύσει σε όλες τις εμφανίσεις, ακόμα και στις πιο επίσημες. Για day-to-nigh looks μπορείτε να το συνδυάσετε με stylish mules, white t-shirt ή πουκάμισο κι ένα neutral jacket. 

3. Tonal Blues

types-of-jeans-246079-1551977512539-image500x0c-1.jpg

Για πολλά χρόνια, το denim on denim outfit δεν αποτελούσε την αγαπημένη επιλογή των fashionistas. Και για να είμαστε ακόμα πιο σαφείς, δεν αποτελούσε καν επιλογή. Ωστόσο το 2023 επιστρέφει πιο ανανεωμένο και πιο μοντέρνο από τα σύνολα που δημιούργησε η Britney Spears το 1995, χαρίζοντας μία πιο κομψή street style εκδοχή. Αυτή η τάση αφορά την επιλογή της κλασικής blue jean απόχρωσης, η οποία συνδυάζεται με αντίστοιχα κομμάτια στους ίδιους τόνους. Αν θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις «κατά γράμμα» μη διστάσετε να προσθέσετε και τα αντίστοιχα αξεσουάρ, τόσο σε τσάντα όσο και σε παπούτσια. 

Baggy Jeans

types-of-jeans-246079-1678117683387-main500x0c.jpg

Η αλήθεια είναι πως οι σχεδιαστές κατά τη διάρκεια του fashion Month για τη σεζόν SS23, μας χάρισαν μία σειρά από πολλά φαρδιά τζιν παντελόνια και δεν βλέπουμε την ώρα να τα εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Είτε είστε λάτρεις των high waist baggy jeans είτε προτιμάτε ένα low waist boyfriend, οι επιλογές είναι πολλές για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και απογειώστε αυτήν την τάση.

5. Flared and Wide-Leg Jeans

7da84114b4f7d67faadb98794d26b72c.jpg

Αν ψάχνετε για denim που αποφεύγει όλες τις τάσεις και επικεντρώνεται μόνο στην εφαρμογή, μην ψάχνετε περισσότερο από τα wide ή τα flare denim. Σε αντίθεση με τα cropped τζιν που σταματούν στον αστράγαλο, ένα τέτοιο παντελόνι όπως αυτό ταιριάζει σχεδόν με κάθε σχέδιο στα παπούτσια, από flat μέχρι ψηλοτάκουνα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που επιμηκύνει το πόδι και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.