fbpixel

Search icon
Search
Oι τάσεις στα αξεσουάρ που θα σας αναδείξουν σε fashionista
TRENDS & CATWALKS

Oι τάσεις στα αξεσουάρ που θα σας αναδείξουν σε fashionista

Ανανεώστε την εικόνα σας με μικρές προσθήκες


Αν και τα ενδύματα έχουν σίγουρα τον κύριο λόγο σε μία εμφάνιση, για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη και πολλές φορές επιτυχημένη, θα πρέπει να υπάρχουν και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Όπως λοιπόν παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τις τάσεις στα ρούχα, το ίδιο προσπαθούμε να κάνουμε και για τα accessories trends. Για τη φετινή σεζόν, υπάρχουν πολλά σχέδια, τα οποία θα μας βοηθήσουν να απογειώσουμε την εικόνα μας αλλά και να κάνουμε τη διαφορά με μία απλή κίνηση. Κάποια τα γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά αλλά συνεχίζουν να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, ενώ κάποια άλλα μόλις έκαναν την εμφάνιση τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τις τάσεις στα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό look.

Plastic rings

plastic-rings.jpg

Πρώτη στη λίστα μας βρίσκεται μία τάση της τελευταίας στιγμής που όμως πάρα πολλές celebrities του εξωτερικού έχουν καταφέρει ήδη να την αποθεώσουν. Τα χρωματιστά, πλαστικά δαχτυλίδια μας γυρνάνε πίσω στη δεκαετία των ‘90s και μας θυμίζουν και πάλι την ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων. Όλες μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι έχουμε ανάγκη τόσο πολύ αυτό το συναίσθημα. Τα σχέδια είναι πάρα πολλά από μικρά μέχρι ογκώδεις και από διακριτικά μέχρι maximal αλλά και με μοτίβα, όπως λουλούδια. Μπορεί να μην είναι τα κατάλληλα κοσμήματα για μία πιο επίσημη περίσταση, αλλά για ανέμελες μέρες με παιχνιδιάρικα σύνολα, αισιοδοξία και καλή διάθεση είναι τα ιδανικά.

Head scarves

head-scarves-1.jpg

Τα φουλάρια και τα μαντίλια στα μαλλιά τα είδαμε σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις κατά τη διάρκεια του Μήνα Μόδας για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2021. Κι εμείς σκεφτήκαμε: Γιατί να μην τα επιλέξουμε από τώρα; Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να εντάξετε το χρώμα και τα prints στην εικόνα σας. Plus, θα δώσουν ένταση ακόμα και στα πιο απλά και ουδέτερα σύνολα σας. Μπορείτε είτε να τα δέσετε στα μαλλιά σας είτε να καλύψετε ολόκληρο το κεφάλι σας. Συνδυάστε τα μ’ ένα statement ζευγάρι sunglasses και είστε έτοιμες.

Hats

oversized-hat.jpg

Παραμένοντας στα αξεσουάρ που διακοσμούν το κεφάλι μας δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα καπέλα. Προσοχή! Τη φετινή σεζόν, η μόδα θέλει μεγάλα μεγέθη και εκκεντρικά σχέδια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το oversided Jacquemus hat; Εμείς σίγουρα όχι. Όσο πιο μεγάλο είναι το γείσο τόσο πιο statement θα θεωρηθεί η εικόνα σας. Μη διστάσετε να «παίξετε» με τα χρώματα, τα σχέδια και τις υφές.

Straw bags

straw-bag.jpg

Οι υφασμάτινες και οι ψάθινες τσάντες επιστρέφουν πολύ δυναμικά στο «παιχνίδι» και τη φετινή σεζόν. Πλέον, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι straw bags δεν αποτελούν ένα αξεσουάρ μόνο για την παραλία ή για μία σύντομη εξόρμηση, αλλά μπορούν να σταθούν με πολύ έντονη δυναμική και στα city looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε λοιπόν ψάχνετε κάτι πιο tailored είτε κάτι πιο casual, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συναντήσετε πλήθος επιλογών τους επόμενους μήνες.

Platform sandals

platforms.jpg

Παρόλο που οι περισσότερες τάσεις που έχουν κυριαρχήσει αυτήν τη σεζόν είναι βασισμένες σε πιο λεπτά και διακριτικά σχέδια, τα platform sandals θα έχουν μία πολύ έντονη παρουσία για όλες εσάς που σας αρέσει να πειραματίζεστε και να δοκιμάζετε διαφορετικά πράγματα. Τα είδαμε σε πολλές συλλογές όπως της Simone Rocha και της συνεργασίας της με την H&M που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Δοκιμάστε τα και είμαστε σίγουρες ότι θα τα λατρέψετε.

Phone cases

phone-case.jpg

Αν το κινητό σας τηλέφωνο θεωρείται εργαλείο για τη δουλειά σας και δε μπορείτε να το αποχωριστείτε, τότε φέτος έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σ΄ένα αξεσουάρ που όχι μόνο θα σας προσφέρει ιδιαίτερο στιλ αλλά θα σας «λύσει» και τα χέρια. Οι Chanel, Jacquemus και Balenciaga έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτό το αξεσουάρ. Επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και σας αρέσει και χρησιμοποιήστε σαν κόσμημα.