fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-621074879.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Τα τελευταία χρόνια, νομίζω πως είχαμε όλοι μας τη δυνατότητα να κατανοήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε το πόσο σημαντική είναι η υγεία και ο χρόνος μας. Όταν αναγκαστήκαμε να κλειστούμε στα σπίτια μας, εξαιτίας της πανδημίας, όλα έμοιαζαν να είναι "παγωμένα". Σαν να έγινε μία παύση. Αυτό όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό που παρατηρώ το τελευταίο -ειδικά- διάστημα, είναι ότι ο κόσμος βγαίνει ξανά, απολαμβάνει ακόμη και την πιο μικρή στιγμή κι ακόμη κι αν δεν έχει στη διάθεσή του αρκετό χρόνο ή και την οικονομική άνεση, βρίσκει τον τρόπο να διασκεδάζει και να γεμίζει την καθημερινότητά του. Αξία ανεκτίμητη όλο αυτό...

Not

sales-1.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Την ίδια στιγμή, με αφορμή και τη φετινή Black Friday, πρέπει να παραδεχτώ πως εγώ προσωπικά έχω κουραστεί λίγο με όλη αυτή την υπερπληροφόρηση. Δεν ξέρω αν είναι το κομμάτι των influencers αυτό που μου προκαλεί αυτή τη δυσφορία, ωστόσο, καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ότι όλο αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για αρκετό κόσμο πλέον...

Μάρα Γρηγοριάδου

Hot

snapinstaapp-402730174-1725823601241444-7132290783088629541-n-1080.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Για τη χειμερινή της συλλογή 2023/2024, η ιταλική δύναμη του κασμίρ, η Loro Piana μας οδηγεί στις διακοπές με κλασικές σιλουέτες - τόσο μεγάλου μεγέθους όσο και σφιχτά δομημένες. Είναι σαν να απολαμβάνουμε την Audrey Hepburn στην ταινία Charade του 1963 απέναντι από τον Cary Grant: γούνινα καπέλα, φαρδιά πόδια που σφίγγουν στον αστράγαλο, βαριά πανωφόρια και μυτερά παπούτσια μπαλέτου με τακούνια 25 εκατοστών. Υπάρχει επίσης ένα twist της εποχής του '90, Diane Keaton: μακριά φορέματα, καπέλα με θόλο, ζιβάγκο, και πλεκτά ζακάρ, baby pink, taupe, λεοπάρ και σιωπηλού Glen καρό. Το Sundance συναντά τις ελβετικές Άλπεις, το grunge του Siattle συναντά την πανευρωπαϊκή χλιδή.

Not

ice-spice-chia-pet.jpeg

Βαθμολογία: 4/10

H Ice Spice αποκτά το δικό της Chia Pet. Η ράπερ της Νέας Υόρκης συνεργάστηκε με τη Living Product και τον επίσημο κατασκευαστή του Chia Pet για μια νέα καλλιεργήσιμη γλάστρα από τερακότα, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να βρίσκεται στο σπίτι σας εγκαίρως για τις γιορτές.

"Calling all Munchkins!", αναφέρει η επίσημη περιγραφή του προϊόντος. "Το Ice Spice Chia Pet® είναι εδώ και έτοιμο να προσθέσει λίγη bad energy στη διακόσμηση του σπιτιού σας!" Το Chia Pet φοράει το χαρακτηριστικό ροζ σακάκι και το διαμαντένιο κολιέ της ράπερ. Κάτι όχι και τόσο κοντά στις προτιμήσεις μου όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου μου...

Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

3373011.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Αυτές οι ημέρες των εκπτώσεων είναι η ιδανική αφορμή για να αποκτήσουμε ό,τι χρειαζόμασταν εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, μέρες Bang & Olufsen στο κατάστημα Β&Ο Θεσσαλονίκης, όπου από τις 17 ως τις 30 Νοεμβρίου μπορεί κανείς να ανακαλύψει μοναδικά προϊόντα με έκπτωση ως 25%. Ηχεία και ακουστικά με ψηλή πιστότητα ήχου, φυσικά υλικά, ανθεκτικότητα, ξεχωριστό design, προηγμένες τεχνολογίες, άνεση και αξιοπιστία. Προσωπικά, είναι τα αγαπημένα μου και σίγουρα θέλω να εμπλουτίσω τη συλλογή μου!

Not

dsc00590-edit-copy-f2lgf.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Μια βόλτα μου στα μαγαζιά με έκανε να καταλάβω πως γι' ακόμη μια χρονιά οι τιμές της Black Friday δε διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτές των υπόλοιπων ημερών. Σαφώς υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις κι ευκαιρίες -όπως η παραπάνω, την οποία εγώ ξεχωρίζω-, αλλά σε γενικές γραμμές η διαφορά είναι ελάχιστη. Ο πολύς κόσμος, επίσης, στους δρόμους και στα καταστήματα σε απωθεί από το να θέλεις να ψωνίσεις. Καλό είναι να κάνουμε πρώτα μια έρευνα online ώστε να μην καθυστερούμε στα φυσικά καταστήματα και σίγουρα να μην επιβαρύνουμε περισσότερο το προσωπικό, για το οποίο αυτές οι ημέρες των εκπτώσεων είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Χρύσα Σιμώνη

Hot

anatolia-college-aerial.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μου αρέσει πολύ όταν ακούω νέα που προσφέρουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα γενναιοδωρίας GivingTuesday, που γιορτάζεται κάθε χρόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο, την πρώτη Τρίτη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Σκοπός της συμμετοχής του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού είναι η συγκέντρωση 500 ατομικών δωρεών μέχρι την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, για μία υποτροφία φοίτησης στο Γυμνάσιο – Λύκειο του Κολλεγίου Ανατόλια. Κάθε φορά που συμπληρώνονται 100 δωρεές (συμμετοχές), θα προστίθενται $5,000 από προσωπικές δωρεές των Εφόρων του Ανατόλια στο συνολικό ποσό που θα διατεθεί για το Πρόγραμμα Υποτροφιών και Οικονομικής Στήριξης του Κολλεγίου Ανατόλια. H φετινή καμπάνια αφιερώνεται στον George S. Bissell, έναν από τους μακροβιότερους Εφόρους και μεγάλους ευεργέτες του Κολλεγίου Ανατόλια, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, τον Οκτώβριο του 2023. 

Not

shutterstock-2173526753.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας (UEA) στο Norwich μόλις δημοσιεύσε μια έρευνα σχετικά με το θέμα των νέων γονιών που έρχονται από adoptive background. Εξέτασε, λοιπόν, τις "βιωματικές εμπειρίες" 40 ανδρών και γυναικών, αφού οι ερευνητές δήλωσαν ότι οι προηγούμενες μελέτες ήταν "πολύ περιορισμένες". Η έκθεση έδειξε ότι οι άνθρωποι που υιοθετήθηκαν πριν από την ηλικία των 12 ετών συχνά αισθάνονται αυξημένο άγχος όταν γίνονται νέοι γονείς, καθώς ξυπνούν δύσκολες αναμνήσεις. Η μελέτη αυτή απέδειξε το ότι χρειάζεται περισσότερο awareness για το συγκεκριμένο ζήτημα και ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσουμε!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

3174.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μια ακόμα ελληνική εταιρία βρίσκεται στο επίκεντρο για καλό λόγο! Συγκεκριμένα, 3 σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η νέα ελληνική μάρκα Skincare & Wellness Athonites, στα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ, έναν από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους διαγωνισμούς προϊόντων ομορφιάς στην Ελληνική αγορά. Βασισμένη στην αξιολόγηση καταναλωτών και επαγγελματιών του χώρου έχει σαν στόχο να αναδείξει τα κορυφαία, μεταξύ των αρίστων, brands καλλυντικών. Στη βράβευση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/11 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, η εταιρία Athonites διακρίθηκε σε τρείς κατηγορίες: 1. Δερμοκαλλυντικά Περιποίησης Σώματος (χρυσή διάκριση) με τα προϊόντα Athonites Invigorate & Cleanse Shower Gel και Vitalize & Hydrate Body Cream. 2. Clean Cosmetics (αργυρή διάκριση) με το hero προϊόν Athonites Protect & Rescue Precious Oil. 3. Ειδικό βραβείο - Νέα Ελληνικό brand όπου τιμήθηκε με το αργυρό βραβείο για το συνολικό brand concept.

Not

17ec25921f67afbc089a5ef0b9de005d.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν συνεχώς και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια τάση προς τα έντονα χαρακτηριστικά και όχι τόσο στις φυσικές λύσεις, που απλώς αναδεικνύουν την ήδη υπάρχουσα γοητεία. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις επιλογές που αργότερα ίσως μετανιώσουμε, φυσικά βέβαια με βάση τα δικά μας θέλω και ό,τι αρέσει σε εμάς και όχι με βάση τα πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν.