fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

oneamponlyaesthesis-guerlainspa-treatmentroom.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Mαζί με την επίσημη έναρξη λειτουργίας του resort One&Only Aesthesis, σήμερα ανοίγει και το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα. Η συνεργασία κορυφής του πολυτελούς resort με τον καταξιωμένο γαλλικό οίκο αλλάζει τα δεδομένα στην ομορφιά και την ευεξία στην χώρα μας. Σε μια χώρα με μακρά παράδοση στις φυσικές θεραπείες, το Guerlain Spa αντλεί έμπνευση από το μεσογειακό περιβάλλον και τις παραδοσιακές μεθόδους wellness για να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ευεξίας με έμπνευση και από την Ελλάδα.

Το One&Only Aesthesis είναι ένας μικρός παράδεισος στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Γλυφάδας περιτριγυρισμένος από προστατευόμενα δάση. Τώρα, επιστρέφει στις «χρυσές εποχές» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με άξονα τη διαχρονική γοητεία, τη σύγχρονη πολυτέλεια και τις εμπειρίες που αγγίζουν την ψυχή. Πρόκειται για μια προσέγγιση που είναι απόλυτα ταιριαστή με τον οίκο Guerlain. Διαθέτει δέκα υπερπολυτελή δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων δύο ευρύχωρων δίκλινων σουιτών, σάουνα, χαμάμ, εξωτερική πισίνα και ένα γυμναστήριο με μηχανήματα μοναδικής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.


Not

shutterstock-1028530414.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Σε όσους παραμελούν τη φυσική τους κατάσταση και την αρμονική σύνδεση με το σώμα τους. Κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα στραφεί εναντίον τους. Η φροντίδα του σώματος όπως και της ομορφιάς μας και η ευεξία γενικότερα είναι εξίσου σημαντική για την καλή τάξη των πραγμάτων και τα αποτελέσματα τους έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

robbie-williams-christmas-album-t.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Προσωπικά, δε θα μπορούσα να πω πως ανήκω στην κατηγορία αυτών που αγαπούν τις ταινίες και τις σειρές. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη mini σειρά για τον David Beckham, έχω παρακολουθήσει αρκετά ντοκιμαντέρ που υπάρχουν διαθέσιμα στο Netflix. Ένα από τα super-fresh που θεωρώ πως αξίζει να δει κανείς, είναι αυτό για τη ζωή του Robbie Williams. Το ντοκιμαντέρ καταγράφει πολλές, σπουδαίες -ή και όχι- στιγμές του και φέρνει στο φως πτυχές του χαρακτήρα του, τις οποίες αγνοούσαμε. Δώστε του μία ευκαιρία και σίγουρα, θα πάρετε πολλά από αυτό…

Not

shutterstock-1431232067.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Η Monica Bellucci κατέφθασε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και αμέσως, επικράτησε ένας μικρός… χαμός για την Ιταλίδα. Προφανώς, η άφιξη αυτή σχολιάστηκε έντονα και προφανώς, αρκετοί θέλησαν να τη δουν από κοντά, δημιουργώντας ουρές ολόκληρες στο κέντρο της πόλης. Κι όμως, ακόμη κι αυτό αποτέλεσε θέμα συζήτησης για μερικούς ανθρώπους και κυρίως, λόγο… χλευασμού! Δεν μπορώ -προσωπικά- να το κατανοήσω αυτό και πραγματικά, απορώ γιατί πρέπει πάντα, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε συνθήκη να υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως μπορούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα…

Μάρα Γρηγοριάδου

Hot

snapinstaapp-400152139-18415292869035953-8356386992870604862-n-1080.jpg
Image source: @adidas

Βαθμολογία: 9/10

Η Grace Wales Bonner ξέρει ακριβώς πως να αναβαθμίσει τα Adidas Samba για το 2023. Από τότε που συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Adidas πριν από περισσότερα από τρία χρόνια, η γεννημένη στο Λονδίνο σχεδιάστρια μόδας έχει δουλέψει σε συνολικά οκτώ χρωματισμούς. Και εκεί που νομίζαμε ότι ο θόρυβος γύρω από την old-school σιλουέτα είχε αρχίσει να επιβραδύνεται, η συλλογή Wales Bonner x Adidas Fall-Winter 2023 προχωρά και προσφέρει ένα εξαιρετικό twist στο κλασικό sneaker για άλλη μια φορά. Αποκαλύφθηκε σε τέσσερις χρωματικές αποχρώσεις, τα "Core Black" και "Fox Brown" είναι και τα δύο κατασκευασμένα από έναν συνδυασμό δέρματος και σουέτ με κοντά μαλλιά, ενώ τα "Cream White" και "Dark Brown" είναι εξοπλισμένα με λεπτή τρίχα πόνι σε όλο το μήκος τους.

Not

snapinstaapp-361089960-1204482996900549-6611726454116312229-n-1080.jpg
Image source: @nike

Βαθμολογία: 2/10

Η Nike προσθέτει τη Skechers και τη New Balance στις εταιρείες αθλητικών παπουτσιών εναντίον των οποίων καταθέτει αγωγές. Σε δύο ξεχωριστές ομοσπονδιακές αγωγές που κατατέθηκαν στη Μασαχουσέτη και την Καλιφόρνια, η Nike ισχυρίζεται ότι τόσο η Skechers όσο και η New Balance έχουν παραβιάσει το εμπορικό σήμα Flyknit με πολλές σιλουέτες αθλητικών παπουτσιών.

H τεχνολογία Flyknit της Nike κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2012 και θεωρήθηκε ότι άλλαξε το “παιχνίδι” στο να κάνει τα παπούτσια για τρέξιμο ελαφρύτερα. Χρειάστηκαν συνολικά δέκα χρόνια για να την αναπτύξει η Nike προτού τη φέρει στην αγορά. Και με τις δύο αγωγές, η Nike ζητά αποζημίωση, ενώ από τον δικαστή να επιβάλει να σταματήσουν οι πωλήσεις των New Balance και Skechers που χρησιμοποιούν την πατέντα Flyknit.

Χρύσα Σιμώνη

Hot

6015571.jpg
Image source: EUROKINISSI

Βαθμολογία: 10/10

Η αρκούδα που είχε τραυματιστεί πριν από λίγες μέρες σε τροχαίο στην Κοζάνη επέστρεψε επιτέλους στη φύση με τη βοήθεια του Αρκτούρου. Η αρκούδα ονόματι Γλύκα είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και μεταφέρθηκε ασφαλής στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων του οργανισμού. Μετά από την πλήρη ανάρρωσή της, επανεντάχθηκε στη φύση. Τέτοια νέα μπορούν ειλικρινά να μου φτιάξουν τη μέρα σε ένα δευτερόλεπτο. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας. 

Not

screenshot-2023-11-09-at-145032.webp

Βαθμολογία: 1/10

Πριν λίγες μέρες κάποιοι ακτιβιστές του Just Stop Oil κινήματος στην Αγγλία συνελήφθησαν διότι πήγαν να σπάσουν το γυαλί που προστάτευε έναν πίνακα του 17ου αιώνα. Το έργο "The Toilet of Venus" δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Diego Velázquez και εκτίθεται σήμερα στη National Gallery του Λονδίνου. Το περιστατικό ακολουθεί μια σειρά πρόσφατων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε διάφορα ιδρύματα τέχνης στην Ευρώπη, όπου διαδηλωτές και φοιτητές στοχεύουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για την τρέχουσα κλιματική κρίση καταστρέφοντας έργα τέχνης. Ο πίνακας απεικονίζει την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, να ξαπλώνει πάνω σε σεντόνια και να κοιτάζει σε έναν καθρέφτη που κρατάει ο γιος της, ο Έρως. Οι επιμελητές της Εθνικής Πινακοθήκης δήλωσαν ότι ο πίνακας είναι το πιο διάσημο γυμνό στη συλλογή τους και πιθανότατα σε ολόκληρη τη Βρετανία. Τέτοια νέα μου προκαλούν απόλυτη ταραχή. Δεν είναι δυνατόν να μη σέβεται κανείς ένα έργο τέχνης - ανεξαρτήτως λόγου και σκοπού!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

engel.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο Live Digital Open Day της Engel & Völkers Ελλάδος, μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψει κανείς τον συναρπαστικό κόσμο των ακινήτων. Ο κόσμος της Engel & Völkers Ελλάδος παρουσιάζεται με έναν εντελώς νέο, ψηφιακό τρόπο. Σε αυτό το live event, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίουμε καλύτερα την εταιρεία, καθώς και το προσωπικό της, δίνοντάς μας αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με την καριέρα στον κόσμο των ακινήτων. Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πως οι digital πλατφόρμες μας βοηθούν να γνωρίσουμε κάτι το διαφορετικό, μαθαίνοντας κάτι το καινούριο ακόμα και από την άνεση του σπιτιού μας.

Not

shutterstock-594829253.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Είναι κρίμα να σπαταλάμε τον χρόνο μας μπροστά από μια οθόνη χωρίς να κάνουμε κάτι το εποικοδομητικό. Αξιοποιούμε το internet με λάθος τρόπους πολλές φορές, ενώ μπορούμε να ενημερωθούμε για τόσα πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα το digital event που πραγματοποιεί η Engel & Völkers Ελλάδος. Σκρολάροντας απλώς στο Instagram δε θα μπορέσουμε να πάρουμε την πληροφορία που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε. Οι γνώσεις δε σταματάνε ποτέ και το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε αυτό το κομμάτι, αρκεί να ανακαλύψει κανείς την καλή πλευρά του.