fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

titlo-TXvda.jpg


Βαθμολογία: 10/10

Ό,τι περιλαμβάνει αγάπη γίνεται το αγαπημένο μου. Η υπογραφή του Mario Testino στο νέο λεύκωμα του οίκου Taschen που διαπραγματεύεται το ευαίσθητο ζήτημα του γάμου είναι εγγύηση για υπέροχο πρωτότυπο και out of the blue φωτογραφικό υλικό που γίνεται χάρμα οφθαλμών. Όχι μόνο για μελλόνυμφους ή νεόνυμφους, αλλά κυρίως για όσους αγαπούν τη ζωή και ξέρουν να απολαμβάνουν τις μικρές και μεγάλες στιγμές της.

Not

shutterstock-159444323.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Μιλώντας για συνεχόμενη έμπνευση και δημιουργία, το μόνο αρνητικό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το αντίθετο: η ακινησία. Το στάσιμο πνεύμα δεν προσφέρει τίποτα, παρά μονάχα εφήμερη ευχαρίστηση.

Βασιλική Δουκουμοπούλου

Hot

kechribari-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τα νέα δημιουργικά projects στα social media μου τραβούν πάντα το ενδιαφέρον, και η τελευταία καμπάνια για τη ρετσίνα Κεχριμπάρι limited edition 2022 #kechribaripousoupaei δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Με ένα ξεχωριστό motto για τις τρεις διαφορετικές - με νέα χρώματα - ετικέτες, που μας συστήνει, η κάθε μια από αυτές συνδέεται και συνοδεύεται από ένα διαφορετικό hashtag. Αναζητήστε κι εσείς το χρώμα της φιάλης με την οποία συνδέεστε περισσότερο, και διαδώστε το στους followers σας! Για παράδειγμα, κόκκινο: για σένα που απολαμβάνεις στιγμές με φίλους, #kechribarifriends, μπλε: για σένα που απολαμβάνεις τη φύση, #kechribarinature, πορτοκαλί: για σένα που απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, #kechribarimakemoments. Μην χάνεις στιγμή λοιπόν, και διάλεξε το Κεχριμπάρι που σου πάει! 

Not

shutterstock-1728918238.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Όσο απολαμβάνω να εντοπίζω ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες στα social, που κάνουν όντως το παιχνίδι των media πιο ανάλαφρο και χαρούμενο, άλλο τόσο απογοητεύομαι από τον τρόπο, πλέον, λειτουργίας της πλατφόρμας - «αφιλτράριστο» υλικό εμφανίζεται συνεχώς στο feed μου, το οποίο πολλάκις θεωρώ περιττό.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

1-QPTAP.jpg
Από αριστερά: Μιχάλης Κούπκας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σωκράτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γρηγόρης Σαράντης, ιδιοκτήτης της Dirty Laundry, Νίκος Γαβριλάκης, General Manager, Dirty Laundry.

Βαθμολογία:10/10 

Στις ημέρες μας είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε την υλοποίηση όμορφων πρωτοβουλιών, οι οποίες έχουν ως στόχο μόνο την προσφορά. Αυτήν τη φορά, η εταιρεία premium casual fashion Dirty Laundry σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν δράση διανομής 1000 τεμαχίων casual ενδυμάτων (φούτερ και παντελόνι) στους αναξιοπαθούντες και τους αστέγους που συμμετέχουν στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία σημαντική σύμπραξη αλληλεγγύης μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Εταιρείας, που έρχεται να στηρίξει ουσιαστικά οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στόχος της ενέργειας, όπως στόχος συνολικά του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι να απαλύνει τη δύσκολη καθημερινότητα ανθρώπων και οικογενειών που δοκιμάζονται και να εξασφαλίσει για αυτούς τους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που δίνει ένα φροντισμένο καθαρό ρούχο, χάρη στην ευγενική χορηγία της Dirty Laundry. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτης Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, ο Σύμβουλος Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργος Γωνιάδης και οι κύριοι, Γρηγόρης Σαράντης, ιδιοκτήτης της Dirty Laundry και ο Νίκος Γαβριλάκης, General Manager.

Not

0d02f08597e7451a449c77044ac862d3.jpg

Βαθμολογία:6/10

Μετά από τόσες πληροφορίες και καμπάνιες ενημέρωσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν ως βασικό σκοπό το sustainability της μόδας. Δεν υπάρχει λόγος να επενδύεται σε κομμάτια, τα οποία θα τα φορέσετε μόνο μία φορά και έπειτα θα κρέμονται στην ντουλάπα σας. Δημιουργήστε capsule collections με κομμάτια που θα μπορείτε να έχετε για πολλά χρόνια και να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους. Κι αν υπάρχει κάτι που δεν χρειάζεστε μπορείτε να το ανακυκλώσετε...

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

kallithea-5.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Έχει θέση η μόδα στο ποδόσφαιρο; Η απάντηση μπορεί να είναι “ναι”, αν σκεφτεί κανείς την άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση της Athens Kallithea FC. Η ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, παρουσίασε τις φανέλες που θα φοράει τη νέα σεζόν στη Super League 2, κάνοντας την πιο cool επιλογή! Κεντρικό πρόσωπο της φωτογράφισης, είναι μία γυναίκα που ποζάρει στα σοκάκια της Αθήνας, με έναν αέρα… Ιταλίας και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Η Alice Sofia πόζαρε στα σοκάκια και τις στοές της πόλης, φορώντας τις νέες εμφανίσεις και τα σχόλια δικαιώνουν τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν αυτό το -διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα- concept. Τολμηρό και μοναδικό!

Not

1100x619-cmsv2-63e26bd9-f939-5db2-98ab-6a73b11f2808-7032770.webp

Βαθμολογία: 0/10

Έχοντας διαβάσει, έχοντας ακούσει πολλά για όλα όσα συμβαίνουν σε χώρες όπως το Ιράν και το Πακιστάν, όπου έχει επικρατήσει ο ακραίος σκοταδισμός, πίστευα ότι δύσκολα μπορεί να μου κάνει κάτι -πλέον- εντύπωση. Ωστόσο, όλα όσα βλέπω τις τελευταίες με κάνουν να απορώ για το πού πραγματικά οδηγείται αυτός ο κόσμος. Για το μέλλον όλων μας. Άνδρες χτυπούν και σκοτώνουν γυναίκες και νεαρά κορίτσια, που έκαναν το “λάθος” να αφήσουν ακάλυπτα τα μαλλιά τους. Ηγέτες της χώρας απαιτούν από δημοσιογράφους να φορέσουν μαντήλα, για να τους παραχωρήσουν μία συνέντευξη κι η αστυνομία σκοτώνει εν ψυχρώ ανθρώπους που αντιδρούν και διαδηλώνουν. Κι ακόμη και τώρα, μερικοί θεωρούν περιττά τα posts στα social media και τη στήριξη του απλού κόσμου, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Αν θεωρούμε πως η λύση είναι να αφήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα τους, τότε κάτι πραγματικά πάει πολύ λάθος.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

google.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι τώρα που η Google ανακοίνωσε την επένδυσή της στην Ελλάδα: «19.400 νέες θέσεις εργασίας ως το 2030». Σκοπός της εταιρίας είναι η κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για υπηρεσίες cloud στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, σε υψηλότερες ταχύτητες και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Μάλιστα, σύμφωνα με υπολογισμούς αυτή η επένδυση θα συνεισφέρει συνολικά 2,2 δισ. δολάρια στο εθνικό ΑΕΠ. Έτσι, η χώρα θα πετύχει να κρατήσει εντός των πυλών τα δικά της παιδιά που αποχωρούν αλλά και να φέρει κόσμο από το εξωτερικό που θα δώσει διαφορετική αύρα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη πάρει μια πολύ-πολύ μικρή γεύση από το τι σημαίνει πραγματική επένδυση. Τους ευχόμαστε στο μέλλον και εις ανώτερα.

Not

istockphoto-1182477852-612x612.jpg

Βαθμολογία: 0/10

H ερώτηση κρίσεως απευθύνεται -μάλλον- σε αυτούς που ασχολούνται εδώ και πολλά χρόνια με τα ίδια θέματα στις ειδήσεις. Ερντογάν, ακρίβεια, λαϊκισμός και μπόλικες σάλτσες κάνουν τη ζωή του μέσου Έλληνα ακόμη πιο πληκτική και σίγουρα περισσότερο αγχωτική. Βιώνοντας μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα, όποτε προσπαθώ να παρακολουθήσω έστω και 5 λεπτά ειδήσεις καταλήγω να αναρωτιέμαι σε ποια χρονιά βρισκόμαστε. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω και το δείτε και εσείς θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι εύκολο για κάποιον να το κατανοήσει. Ο λόγος; Τα ίδια θέματα παραμένουν στην επιφάνεια για χρόνια. Ας αλλάξουμε κανάλι και συνείδηση και ίσως αλλάξει και η ζωή μας.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot 

1-q4wRG.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Πάντα συνδύαζα την Θεσσαλονίκη με μια έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα. Γι' αυτό επιλέγω εκείνα τα μέρη που μου χαρίζουν αυτήν την ειδυλλιακή εικόνα. Το Morrison All Day Bar - Restaurant αποτελεί το απόλυτο place to be από το πρωί, απολαμβάνοντας το breakfast και brunch menu του, μέχρι το βράδυ, παρέα με signature cocktails και ποικιλίες τυριών. Ειδικά, τα dishes με κοπές από εκλεκτά κρέατα, αλλά και τα sides, με πρωταγωνιστές τα corn ribs και σπαράγγια τυλιγμένα με bacon, ανήκουν στην favourite list μου. Προτείνω οπωσδήποτε τη γλυκιά σπεσιαλιτέ του σεφ, μιλφέιγ με καραμέλα. Είναι ιεροσυλία να φύγουμε, χωρίς να το δοκιμάσουμε!

Info: 17 Νοέμβρη 87Α, Πυλαία, Instagram: @morrison.skg

Not

meloni.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Διανύουμε μια εποχή, στην οποία αγωνιζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο για ισότητα, δημοκρατία και ισότητα. Δυστυχώς, η Ιταλία κάνει βήματα πίσω, κάτι που αποδεικνύεται έντονα από την στροφή των πολιτών της προς την ακροδεξιά γραμμή. Η εκλογή της Giorgia Meloni στο τιμόνι της πολιτικής σκηνής της χώρας έχει ήδη προκαλέσει φόβο και προβληματισμό. Η κομματική της παράταξη, "Fratelli d'Italia" ακολουθεί βαθιά ναζιστική νοοτροπία, στοιχείο που έρχεται σε κόντρα με τις αξίες που επιζητούμε. Ποιο θα είναι το μέλλον της Ιταλίας και της Ευρώπης, σε συνέχεια; Λυπάμαι...