fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωσε ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

olivia-in-runaway-coat-max-co.JPG

Βαθμολογία: 10/10

Ως επιχειρηματίας, στιλίστρια, μοντέλο και συντάκτρια, το μυστικό της Olivia Palermo για υπέροχο στιλ έγκειται στην αναζήτηση ευέλικτων, αβίαστων και κομψών κομματιών, όπως δηλαδή και η ίδια. Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει τα κομμάτια της χειμερινής της γκαρνταρόμπας με τις αγαπημένες της επιλογές από τη συλλογή της MAX&Co. Όλα είναι στο mix-and-match: Η Olivia συνδυάζει τη γλυκύτητα ενός ροζ καρό παλτό (όπως εδώ στο εμβληματικό παλτό Runaway) με tailored jersey παντελόνι και top.

Not

shutterstock-1363289006.jpg


Βαθμολογία: 0/10

O φόβος είναι το πιο αρνητικό συναίσθημα που λειτουργεί αποτρεπτικά για την ίδια τη ζωή. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot 

6d628f61-f818-4d60-8b06-0315ca6c0a0c.jpeg
Βαθμολογία: 10/10

Η μούσα του brand, Irina Shayk, βρέθηκε την Πέμπτη στη Falconeri boutique στο Σόχο (Νέα Υόρκη), σε online event τους καταστήματος. Μέσα από μία διαδραστική παρουσία, απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών στο ig live της Falconeri. Φόρεσε το αγαπημένο της maxi Falconeri πουλόβερ με λαιμόκοψη V από κασμίρ και μετάξι σε πορτοκαλί απόχρωση που συνδύασε με ένα κασμιρένιο παλτό Falconeri. To νέο maxi πουλόβερ στην it αυτή απόχρωση, αποτελείται από τον συνδυασμό εκλεκτών νημάτων και απαλών υφών με λαιμόκοψη V. Το κασμίρ και το μετάξι, που είναι απαλό και αγκαλιάζει το σώμα είναι το συστατικό επιτυχίας για μια εκλεπτυσμένη θηλυκότητα.

Not 

a0e5a704-ed1f-4d56-ba27-34229cab434b.jpeg


Βαθμολογία: 0/10

Κι ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται συνεχώς τόσο στην πόλη μας όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρατηρείται μία όχι και τόσο υπεύθυνη συμπεριφορά από πολλούς πολίτες. Ο κλοιός στενεύει κι έχει έρθει η στιγμή να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Καλό θα ήταν για λίγο καιρό να προσπαθήσουμε να τηρήσουμε τα μέτρα και να περιορίσουμε τις εξόδους και τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές με στόχο να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε μία «φυσιολογική» και ήρεμη καθημερινότητα.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-3170.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η νέα συλλογή του δημοφιλούς sneakers brand, Converse, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία GORE-TEX και υπόσχεται πως το ολοκαίνουριο αυτό μοντέλο All Star θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Φτιαγμένο για να αντέχει στη βροχή και να κρατάει ζεστό το πόδι ακόμα και στα πολλά κρύα, είναι παράλληλα και super updated σχεδιασμένο, σε διάφορα βασικά χρώματα και με neon πινελιές που του δίνουν pop χαρακτήρα. Οι λάτρεις του iconic αυτού στιλ στα παπούτσια, πρόκειται να μην το αποχωριστούν από κανένα winter look τους!

Not

img-3171.jpg



Βαθμολογία: 0/10

Με τα κρούσματα να αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό, πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν -ή μάλλον δε θέλουν- να σεβαστούν τα ολοένα και πιο αυστηρά μέτρα προστασίας. Μια βόλτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι ικανή για να μας πείσει πως για κάποιους η χρήση της μάσκας δε φαντάζει και τόσο υποχρεωτική στο μυαλό τους. Προφανώς και δεν είναι ευχάριστο για κανένα, αλλά προσπαθούμε να βγούμε από αυτήν την κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε συνεπείς και να προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε! 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

sergoylopoylos.jpg


Βαθμολογία: 10/10

Η σειρά των podcasts της Lifo με τίτλο "Τελικά καλά τα κατάφερες" φιλοξένησε τον μοναδικό Φώτη Σεργουλόπουλο. Τολμηρός, ανατρεπτικός, απόλυτα διαλλακτικός και άνθρωπος που διεκδικεί, ο ίδιος μίλησε για το δικό του coming out και για το πόσο υπερήφανος νιώθει, προτρέποντας όλους όσοι χρησιμοποιούν τη δημόσια εικόνα τους να το δοκιμάσουν. Την ίδια περίοδο που πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν αυτήν την αρχή, είναι ό,τι πιο ευοίωνο το γεγονός πως άλλοι σηκώνουν το κεφάλι και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τους πιο αδύναμους. Μπράβο σας κ. Σεργουλόπουλε!

Not

-VMBNS.jpg


Βαθμολογία: 0/10

Η άμβλωση είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας και θεωρώ αδιανόητη αδικία να έχουμε φτάσει στο 2020 για να αφαιρεθεί από το πολωνικό κράτος. Όλα ξεκίνησαν με μία απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας, την περασμένη εβδομάδα, με την οποία επιβάλλονται πολύ πιο αυστηρές προϋποθέσεις για τις αμβλώσεις κι έκτοτε καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι κατεβαίνουν στους δρόμους, ζητώντας να αποκατασταθεί το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα. Προσβάλλοντας την προσωπικότητα των γυναικών και κυρίως έχοντας ως γνώμονα μια παλαιωμένη θρησκευτική λογική οι άρχοντες της χώρας είναι βέβαιο πως πρέπει να αναλογιστούν όλες τις μελλοντικές συνέπειες της απόφασής τους.

Μαρία Κουτσάκα

Hot

bobbi-brown-holiday.PNG


Βαθμολογία: 10/10 

Εμπνευσμένη από τα μικρά «θαύματα» του χειμώνα στη Νέα Υόρκη και τη δυναμική ενέργεια του χορού, αυτή η
πολυπόθητη συλλογή αιχμαλωτίζει τον ρομαντισμό των Χριστουγέννων και προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια
αψεγάδιαστα λαμπερή επιδερμίδα. Περιτυλιγμένα με ευφάνταστα, γιορτινά κι εμπνευσμένα από τον χορό
σχέδια, αυτά τα on-pointe δώρα είναι ιδανικά για να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας ή ακόμα και για να κάνετε
ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας. Η συλλογή θα περιλαμβάνει κραγιόν, παλέτες με σκιές ματιών, mascaras, και primer και όλα θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο σε όλα τα σημεία πώλησης της Bobbi Brown και στο επίσημο site της εταιρίας. 

Not

rebecca-00555-c0.jpg



Βαθμολογία: 4/10

Η ταινία Rebecca στο Netflix που δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπορεί το story τελικά να είχε happy end και το ζευγάρι (Lily James & Armie Hammer) να κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισαν στον γάμο τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σκηνές που διαδραματίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας ήταν κοινότυπες και ανιαρές. Ωστόσο, αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία, πιο πολύ για να έρθετε αντιμέτωποι με την ομορφιά μιας άλλης εποχής, και τα πανέμορφα τοπία.