fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωσε ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

miltos3.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η ενότητα Let’s Boost you στο Flavors Dossier του νέου τεύχους GLOW Νοεμβρίου δίνει ιδέες και προτάσεις για κάθε περίπτωση. Ακολουθήστε τις συμβουλές του και διασκεδάστε το τριήμερο είτε μέσα είτε έξω, όπου κι αν βρίσκεστε. 

Not

shutterstock-608449163.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Οι όλο και αυστηρότεροι περιορισμοί εντός της πόλης. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν χειρότερα. 

Μαρία Κουτσάκα

Hot

the-alienist-season-2.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η δεύτερη σεζόν της ξένης σειράς του Netflix The Alienist (Ο ψυχίατρος), είναι ό,τι καλύτερο θα παρακολουθήσετε αυτήν την περίοδο παραμένοντας σπίτι. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να δείτε και τον πρώτο κύκλο, ώστε να μπείτε στο κλίμα και το μυαλό των πρωταγωνιστών, οι οποίοι σας παίρνουν μαζί σας σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι μυστηρίου και ίντριγκας. Πλοκή: Έχοντας πια το δικό της γραφείο ερευνών, η πρωταγωνίστρια, Σάρα (Dakota Faning), συνεργάζεται με δυο ντετέκτιβ (Daniel Bruhl & Luke Evans), για να σταματήσει μια εκτέλεση και αναλαμβάνει να βρει ένα μωρό που έχει απαχθεί. Don't miss!

Not

ariana-grande.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Το νέο τραγούδι της Ariana Grande, positions, το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα τις τεράστιες επιτυχίες της νεαρής pop star. Το κομμάτι κυκλοφόρησε χθες και ήδη τα σχόλια των θαυμαστών της δεν είναι και τα καλύτερα. Προσωπικά, το μόνο πράγμα που ίσως να μου άφησε μια θετική εικόνα ήταν το καλογυρισμένο βιντεοκλίπ. Α

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

70516333-292150051705177-5924673003712895657-n.jpg

Image Source: @ykapoutzidis

Βαθμολογία: 10/10 

Η συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στον κ. Χατζηνικολάου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα το 2020. Ένας άνθρωπος με αστείρευτο ταλέντο, μοναδική ευφυΐα αλλά κι ερμηνείες που κατάφερε να εκφράσει όλα όσα σκέφτεται και να γίνει πρότυπο μιας κοινωνίας προς την οποία θέλουμε να οδεύουμε. Ναι, οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν δικαιώματα. Ναι, η υιοθεσία δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο μόνο των ευνοημένων από τη φύση. Ναι, θέλουμε περισσότερα τέτοια πρότυπα που θα δηλώνουν ξεκάθαρα όλα όσα αγαπάνε.

Not

out.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Συναγερμός ξανά στη Βόρεια Ελλάδα μετά το τοπικό lockdown στην Κοζάνη. Από τα λεγόμενα των ειδικών φαίνεται πως ακολουθούν και άλλες πόλεις αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος συνεχίζει να συνωστίζεται σε πάρτι και να μην υπολογίζει ούτε στο ελάχιστο τις οδηγίες. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που καθημερινά τα κρούσματα αυξάνονται. Μήπως θα πρέπει να εξετάσουμε ξανά τα πιστεύω μας και όχι το ανοσοποιητικό μας σύστημα;

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot 

img-3095.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τα μποτάκια που όλοι αγαπήσαμε γιορτάζουν τα 60ά γενέθλιά τους! Πριν από σχεδόν 60 χρόνια, γεννήθηκε ένας θρύλος που πήγαινε διαρκώς… κόντρα στο ρεύμα. Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από την ίδρυση της Dr. Martens όπως παράξενες συγκρούσεις με μοτοσυκλέτες, τραυματισμοί στο σκι, μία τεράστια τρύπα στο πάτωμα ενός εργοστασίου και πολλά άλλα. Τα παραπάνω θα συνεχίσουν να παραμένουν ένα μυστήριο χωρίς απάντηση, ωστόσο ένα γεγονός παραμένει σίγουρα αλήθεια.

Ο αρχικός σχεδιασμός της ιστορικής μπότας, προέκυψε από τη σύγκρουση δύο κόσμων – γερμανική τεχνολογία αιχμής και δεκαετίες βρετανικής κληρονομιάς στoν τομέα της υποδηματοποιίας. Αυτή η απίθανη μίξη ήταν το πρώτο βήμα σε αυτό που στη συνέχεια εξελίχθηκε στην απρόβλεπτη και απίστευτα ενδιαφέρουσα ιστορία της Dr. Martens.

60 χρόνια μετά, και λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι Dr. Martens μπότες παραμένουν ακόμη οι ίδιες όσον αφορά στην ποιότητα παραγωγής τους. Κατασκευασμένες από τα ίδια υλικά, χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία και συχνά το ίδιο εργοστάσιο. Εξακολουθούν να είναι άνετες και ανθεκτικές, ενώ είναι σχεδιασμένες να βελτιώνονται με τον χρόνο που φοριούνται.

Η Docs κοινότητα το 2020 είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη ομάδα υποκουλτούρων και ατόμων από διάφορες χώρες και ηλικίες. Οι βασικές λεπτομέρειες που κάποτε σηματοδότησαν τις μπότες ως παπούτσια εργασίας, αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο ως σύμβολο αυτής της αντισυμβατικής τάσης. Άνθρωποι που πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα, αγωνίζονται για την αλλαγή και δε θα δεχτούν ποτέ το κατεστημένο είναι αυτοί που θα διασφαλίσουν την ύπαρξη της Dr. Martens και για τα επόμενα 60 χρόνια.

Not

shutterstock-531881617.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Το τριήμερο της 26ης Οκτωβρίου δε θυμίζει σε τίποτα όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαμε χρόνο με όλα τα μέλη της οικογένειάς μας ή θα κάναμε κάποια εκδρομή με φίλους. Τα φετινά δεδομένα όμως είναι διαφορετικά και δε μας αφήνουν να απολαύσουμε τίποτα από τα παραπάνω. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν σύντομα και όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

2291822426.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το νέο θρίλερ οκτώ επεισοδίων "Tehran" από τον Moshe Zonder (Fauda) που προβάλλεται στο Apple TV+, εξιστορεί την ιστορία μιας κατασκόπου σε μια μυστική αποστολή στην Τεχεράνη, που βάζει την ίδια και όλους γύρω της σε απίστευτο κίνδυνο. Περιπέτειες, μυστικά και αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια και καθηλώνουν τους θεατές οι οποίοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Πρωταγωνιστούν: Niv Sultan, Shaun Toub, Menashe Noy κ. ά.

Not

mv5bzdi2y2ezmzqtzgy4os00ytbhltgwmtqtndnhn2yzzgi5zmu5xkeyxkfqcgdeqxnuzxnodq-at-at-v1.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η ταινία “Hubie Halloween” του Netflix ήταν μια από τις επιλογές μου για το φετινό Halloween. Ωστόσο, δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα και αυτός είναι ο λόγος που την τοποθετώ στο “Not” αυτής της εβδομάδας. Story: Ο Hubie δεν είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, αλλά όταν το Halloween κάνει την εμφάνισή του και τρομοκρατεί τους πάντες καλείται να σώσει ολόκληρη την πόλη. Από ντροπαλός και συνεσταλμένος, μετατρέπεται σε μια άκρως δυναμική προσωπικότητα με σκοπό να αντιμετωπίσει τους φόβους τους και τις ανησυχίες των συμπολιτών του. Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen κ. ά.