fbpixel

Search icon
Search
Oι super hot προορισμοί για το φετινό καλοκαίρι που βρίσκονται μόλις μια «ανάσα» από την πόλη
MAGAZINE

Oι super hot προορισμοί για το φετινό καλοκαίρι που βρίσκονται μόλις μια «ανάσα» από την πόλη

Η Villa Karavitsi στη Xαλκιδική, αλλά και το Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel θα σας προσφέρουν το απόλυτο summer dream


Η Ελλάδα γίνεται και αυτό το καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός. Γαλάζια νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές και φυσικά μοναδικά resorts και hotels που μετατρέπονται στα πιο hot place to be για αυτήν την περίοδο. Τι καλύτερο από ένα μαγικό getaway σε έναν κοντινό προορισμό από τη Θεσσαλονίκη, που ωστόσο θα καταφέρει να σας παρέχει τις στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας που χρειάζεστε; 

Παρακάτω, «αποδράστε» στους καλύτερους και πιο κοντινούς summery προορισμούς!

Villa Karavitsi, Xαλκιδική

dsc-7207.jpg

Ένα καλοκαιρινό καταφύγιο απαράµιλλης οµορφιάς, η Villa Karavitsi, είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο fully furnished διαµερισµάτων και δωµατίων, σε µια µαγευτική τοποθεσία, µε θέα στη θάλασσα, περιτριγυρισµένο από ελαιόδεντρα, φοίνικες και πράσινο. Η άριστη εξυπηρέτηση, η προσεγµένη φιλοξενία και η family friendly ατµόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για χαλαρωτικές ηµέρες και νύχτες. Απέχοντας λιγότερο από 5΄ από τον Νέο Μαρµαρά, η προνοµιακή του θέση σε συνδυασµό µε τα 19 all-inclusive δωµάτια το µετατρέπουν στο απόλυτο ησυχαστήριο, ενώ οι ξαπλώστρες, οι οµπρέλες και η φυσική σκίαση προσφέρουν µια one-of-a-kind εµπειρία παρά θίν’ αλός.

Highlights

1. ∆ιάσηµες ακτές, βραβευµένες µε «Γαλάζια Σηµαία», απέχουν µόλις µερικά λεπτά, για να «γευτείτε» όλες τις οµορφιές της Χαλκιδικής.

2. Tα 9 διαµερίσµατα -ανάµεσά τους µεζονέτες- και τα 10 στούντιο, κατάλληλα εξοπλισµένα για να φιλοξενήσουν 5µελείς οικογένειες, θα σας χαρίσουν όλες τις ανέσεις, χωρίς να χρειαστεί να µετακινηθείτε.

3. Η ιδιωτική παραλία προσφέρεται για ξεκούραση και ιδιαίτερες απολαύσεις, µ’ επιλογές από δροσερά αναψυκτικά, µικρά γεύµατα και cocktails, που θ’ ανακαλύψετε στο bar on the beach.

4. Το φιλικό service και η άµεση εξυπηρέτηση δίνουν στη διαµονή νέα διάσταση, κάνοντάς σας µέρος της οικογένειας Villa Karavitsi και δηµιουργώντας σας την επιθυµία να επιστρέφετε πάντα εκεί.

Info: Περιφερειακή Σιθωνίας, Νέος Μαρμαράς, Σιθωνία Χαλκιδικής, τηλ. +30 6972 311098, 23750 72197, karavitsi.gr

Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel

abc-8074.jpg

Το 4* Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel είναι αµφιθεατρικά χτισµένο σε µια έκταση 27 στρεµµάτων µέσα στα πεύκα, που ξεκινάει από την αµµώδη παραλία της Χρυσής Μηλιάς. Ένα ιδανικό περιβάλλον για διακοπές, που απέχει 4,5 χλµ. από το λιµάνι του νησιού, το Πατητήρι, και 6 χλµ. από την Παλιά Χώρα.

Highlights

1. Η εξαιρετική αισθητική του καταλύµατος, από τον µοντέρνο χώρο υποδοχής µέχρι το πράσινο outdoor σκηνικό.

2. Οι Σουίτες µε πισίνα ή jacuzzi, εναρµονισµένες µε το περιβάλλον, κάνουν τη διαµονή ακόµη πιο πολυτελή εξασφαλίζοντας µια άκρως χαλαρωτική εµπειρία.

3. Το εστιατόριο υπόσχεται µοναδικά γαστρονοµικά ταξίδια, µε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα στο µενού να έχει επιρροές από ιταλικές σπεσιαλιτέ.

4. ∆ιαθέτει σκάφος cruiser για εκδροµές στο Θαλάσσιο πάρκο και τα γύρω νησιά, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν πανέµορφα locations.

Info: Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel, Χρυσή Μηλιά Αλοννήσου, τηλ. 24240 65281, 6976 795634, alonissosbeach.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021