fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Ένα από τα πρώτα γούρια για το 2023 έκανε την εμφάνισή του και είναι πιο αισιόδοξο από ποτέ. Η Christina Soubli ενσαρκώνει την ευχή be bright με έναν ήλιο από ορείχαλκο, με την χαρακτηριστική filigree λεπτομέρεια σε μια εντυπωσιακή αλυσίδα από ατσάλι. «Μια ηλιαχτίδα για την υγεία, μια ηλιαχτίδα για την αγάπη, δύο ηλιαχτίδες για την ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων. Λίγες ακόμα για χαμόγελα και μερικές για όνειρα, κάνουν κάθε μέρα πιο φωτεινή, γεμάτη ευτυχία. Την φετινή χρονιά να είμαστε πιο φωτεινοί. Είναι η χρονιά που θα λάμψει το εσωτερικό μας φως». Το “Sun Bliss” που μπορεί να φορεθεί και σαν βραχιόλι, συνδυάζει τη λάμψη με μια ροκ διάθεση και υπόσχεται μοναδικές εμφανίσεις.

Not

306049969-830509108329303-687079289115366098-n.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Είναι γεγονός και γνωστό σε όλους ότι βιώνουμε μία από από τις πιο απαιτητικές περιόδους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατάμε και να χάνουμε την αισιοδοξία. Ακόμα και σ' αυτήν τη δύσκολη εποχή η κατήφεια και η απαισιοδοξία είναι κάτι, το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω και να αποδεχθώ. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

akmh-seo-mobile.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία για έναν ελληνικό όμιλο που μας έκανε περήφανους. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 μέσα από μία σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στo κεντρικό campus του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, παρουσία του Αντιπροέδρου του Ομίλου, κ. Βαγγέλη Ροδόπουλου και της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλας Ζυγούρη. 

Το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» θα υποστηρίξει ως Αποκλειστικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσης τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού ένα πολύπλευρο πλάνο καινοτόμων δράσεων με την ενεργή συμμετοχή της φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτό περιλαμβάνονται δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια με εισηγητές καταξιωμένα ονόματα από τον χώρο του Αθλητισμού, της Προπονητικής και των Επιστημών Υγείας. Επίσης, μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα σε Έλληνες Ολυμπιονίκες να σπουδάσουν στο υψηλότερο επίπεδο με Υποτροφία προωθώντας το μήνυμα του dual career, αποκτώντας τις δεξιότητες και τα απαραίτητα εφόδια ώστε να εξελιχθούν στο αντικείμενο που θα επιλέξουν να σπουδάσουν πέραν του αθλητισμού.

Not

306235722-1727880860900948-5185389945430757606-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Βαθμολογία: 6/10

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι οι τάσεις και πόσο πολύ επηρεάζουν τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα. Ωστόσο παρατηρώ ότι κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο. Μόλις ένα trend κυριαρχήσει, το επιλέγουμε χωρίς όμως να προσπαθήσουμε να το προσαρμόσουμε στο στιλ και στην προσωπικότητά μας. Το barbiecore έχει απογειώσει τη φήμη εδώ και μερικούς μήνες και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τους επόμενους. Παρόλα αυτά δεν ταιριάζει σε όλες. Μην βιάζεστε να δημιουργήσετε σύνολα. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας, κάντε δοκιμές στον καθρέφτη και μόνο έτσι θα καταλάβετε τι αξίζει και τι όχι. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

2022-10-27-124625-mm.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Υπάρχουν celebrities που μοιράζονται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά τους κι εκθέτουν σε σημαντικό βαθμό τη ζωή τους κι υπάρχουν κι αυτοί, που επιλέγουν έναν πολύ διαφορετικό δρόμο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Orlando Bloom και η Katy Perry, μόνο που τώρα, με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας, ο ηθοποιός έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, με μία selfie τους, που μας άρεσε πολύ. «Κάθε φορά που κάνουμε ένα ταξίδι γύρω από τον ήλιο και σε γιορτάζουμε, θυμάμαι ότι σε αυτό το ταξίδι είμαστε μαζί και ανεξάρτητα από τον καιρό, χαμογελάω πάντα», έγραψε στη λεζάντα ο Bloom κι εμείς κάπως έτσι, «λιώσαμε»..

Not

46a217cd-0e1d-44ff-b9fa-b71859d65572.jpeg

Βαθμολογία: 1/10

Έχουν περάσει μήνες από την πρώτη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία και την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος. Πολλοί πίστευαν ότι ο Vladimir Putin θα έκανε τελικά πίσω, άλλοι θεωρούσαν πως θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, η πραγματικότητα -τελικά- είναι τελείως διαφορετική. Ο πόλεμος όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά γίνεται συνεχώς πιο σκληρός. Καθημερινά χάνουν τη ζωή τους δεκάδες ψυχές κι οι απλοί πολίτες, αλλά κι όσοι βρίσκονται μακριά, παρακολουθούν τις εξελίξεις και προσεύχονται να μπει ένα τέλος άμεσα, ο εφιάλτης -όμως- δεν υποχωρεί...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

.jpg

Βαθμολογία: 8/10

Είμαι λάτρης της Αθήνας, αυτής της πόλης που κάθε φορά μπορεί να σε εκπλήξει με τις μαγικές τις διαδρομές, τα απίστευτα μαγαζιά και την αισθητική που πλησιάζει όσο πιο κοντά μπορεί στον ορισμό του σύγχρονου κόσμου. Είμαι λάτρης της φωτεινής πλευράς της Αθήνας, αυτής που η φτώχεια και η ανέχεια δεν είναι παρούσες και αυτής στην οποία θα έπρεπε να μετατραπεί και όλη η υπόλοιπη πόλη. Και περισσότερο από όλα είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Μέχρι τότε ας προσπαθεί ο καθένας να διατηρεί καθαρό το μέρος που κινείται και την ψυχή του και έτσι όλα θα φτάσουν στο σημείο που πρέπει.

Not

kordela-astynomiki-kleistos-dromos-it.jpeg

Βαθμολογία: 0/10

Kάτι πολύ περίεργο συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται δολοφονημένοι. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μοιάζει σαν μια κακή απομίμηση της Αργεντινής. Όπως είναι εμφανές, κανείς δεν πιστεύει ότι όλα αυτά είναι τυχαία γεγονότα και όχι ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξει κάτι; Μήπως οι πολίτες πλέον φοβούνται πραγματικά για την ασφάλεια τους;

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

article00-1064x.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Οι αγώνες για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών δεν σταματούν. Πριν λίγες ημέρες, στο Μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης, παρακολουθήσαμε μια διαφορετική μορφή διαδήλωσης, αφιερωμένη στη μνήμη της Mahsa Amini. Μια ομάδα Ιρανών καλλιτεχνών, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους από την αδράνεια των μουσείων του δυτικού κόσμου όσον αφορά τις παραβάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανοίγοντας μια σειρά από πανό, καλυμμένα με το πρόσωπο της νεαρής γυναίκας - σύμβολο. Κεντρικό τους σύνθημα ήταν: «Γυναίκες, Ζωή, Ελευθερία». Μια κίνηση που μας συγκίνησε όλους από τα πρώτα λεπτά της παγκόσμιας προβολής της στα social media.

Not

gay-zeugari-armenia-1.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Παράλληλα με τους αγώνες για ισότητα, κάποιες μάχες επιλέγουν να φτάσουν στο τέλος μόνες τους και δυστυχώς να «καούν» μια για πάντα. Πριν λίγες ημέρες, ένα νεαρό γκέι ζευγάρι αγοριών από την Αρμενία δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με το τελευταίο τους φιλί. Στη λεζάντα, τα λόγια ήταν: "Χαρούμενο τέλος. Οι αποφάσεις για την κοινοποίηση των φωτογραφιών και τις μελλοντικές μας ενέργειες ελήφθησαν και από τους δυο μας". Η συνέχεια ήταν πικρή. Και οι δυο τους πήδηξαν από τη γέφυρα Davtashen. Ως πότε, δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να εκφράζουν χωρίς φόβο την ερωτική τους ταυτότητα και ως πότε οι οικογένειες θα ανακυκλώνουν με τον πιο άσχημο τρόπο παλιές αρνητικές προκαταλήψεις; Λυπάμαι...