fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

image002.png

Βαθμολογία: 10/10

Δεν υπάρχει κάτι πιο κομψό από μια γυναίκα που μυρίζει όμορφα. Το νέο άρωμα του Οίκου Paco Rabanne είναι αυτό που ξεχωρίζω. Με μούσα την Αμερικανίδα ηθοποιό Elle Fanning, το fashion brand μ' αυτήν τη νέα κυκλοφορία ενσαρκώνει τη γυναίκα του σήμερα. Εκθαμβωτική, με αυτοπεποίθηση και πολύπλευρη, όπως και οι εμβληματικές μούσες του διάσημου σχεδιαστή μόδας, που ήταν μοντέρνες και ταυτόχρονα διαχρονικές. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, χαρακτηριστικά θηλυκό άρωμα που εσωκλείεται σε ένα μοντέρνο μπουκάλι, εμπνευσμένο από τα εμβληματικά σχέδια του Paco Rabanne.

Not 

arwmata-fthinopwro.jpg

Βαθμολογία: 7/10

Από την άλλη πλευρά όλες πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά το άρωμα που με μας ταιριάζει. Η κάθε μία από εμάς έχει τη δική της μυρωδιά και γι' αυτό καλούμαστε να βρούμε αυτό που την αναδεικνύει περισσότερο. Μην επιλέγετε μυρωδιές μόνο και μόνο επειδή είναι τάση, διότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό απ' αυτό που πιστεύετε. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

zara-bw-print-09.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το brand ZARA έχει κυκλοφορήσει δύο συλλογές που ακούν στο όνομα ZARA Origins, οι οποίες αποτελούνται από κομμάτια για μια διαχρονική γκαρνταρόμπα που κάθε γυναίκα θέλει να έχει. Μετά από δύο εκδόσεις που επιτρέπουν τον πειραματισμό μέσα στη συλλογή, η προσέγγιση για την τρίτη έκδοση έχει εξελιχθεί φυσικά εδραιώνοντας το Zara Origins ως μια ετήσια γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα βασικά που θα συμπληρωθούν με εποχιακά κομμάτια περιορισμένης έκδοσης. Για να συμπληρώσει τη νέα προσέγγιση, το δημιουργικό γραφείο M/M Paris έχει σχεδιάσει μια εντελώς νέα γραφική ταυτότητα. Αυτό περιλαμβάνει μια νέα γραμματοσειρά και επτά σύμβολα ή εικόνες που υπάρχουν σε όλη τη συνολική επωνυμία καθώς και σε κομμάτια της συλλογής. Αυτά τα γραφικά χρησιμεύουν ως ένα οπτικό σύστημα που κατηγοριοποιεί τη νέα δομή αυτού του έργου. Για να παρουσιάσει την ετήσια συλλογή και τα επιπλέον στιλ για το Φθινόπωρο, ο Jamie Hawkesworth φωτογράφισε την καμπάνια, ενώ ο David Scearce έγραψε μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους 11 λεπτών που διαδραματίζεται στο Τόκιο, η οποία αφηγείται μια ιστορία για διαφορετικές γενιές με πρωταγωνιστές τους Kazuya Tanabe, Shun Sugata και τον underground tattoo artist TAPPEI.

Not

305036740-579363860553505-3546022431415276466-n.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Λατρεύω τη μόδα που δημιουργεί το street style και τις εικόνες μέσα από τις οποίες αυτή αποτυπώνεται. Αυτό όμως που έχει αρχίσει να μην μου αρέσει αρκετά τελευταία είναι ότι σταδιακά χάνεται η στιλιστική ταυτότητα των fashionistas, παρουσιάζοντας σχεδόν τα ίδια σύνολα και τις ίδιες ιδέες. Σίγουρα οι τάσεις είναι για να τις ακολουθούμε και να ανανεώνουν την εικόνα μας αλλά η κάθε μία έχει το δική της προσωπικότητα και πρέπει να την υποστηρίζει. Άλλωστε αυτό είναι που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και να διατηρήσουμε την υπογραφή μας.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

201645021b096a2-1.png
Βαθμολογία: 10/10


Υπάρχουν celebrities που ασχολούνται με τα media και τη λαμπερή πλευρά της ζωής κι υπάρχουν κι αυτοί, που αφιερώνουν χρόνο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν φοβερά σκληρές δυσκολίες. Η Angelina Jolie, μας έχει δείξει ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Αυτήν τη φορά, η πασίγνωστη ηθοποιός ταξίδεψε στο Πακιστάν ως πρέσβειρα του ΟΗΕ, καθώς η χώρα βιώνει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που συνέβησαν εκεί. Οι σφοδρές πλημμύρες έχουν βυθίσει το 1/3 της χώρας κάτω από το νερό κι έχουν οδηγήσει στο θάνατο περισσότερους από 1500 ανθρώπους, με την Jolie να προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο, σε μία τραγική στιγμή...

Not

putin-2-1200x800-1.jpeg

Βαθμολογία: 1/10

O πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται μέχρι και σήμερα και μπορεί αρκετοί να ήλπιζαν πως θα μπει σύντομα ένα τέλος, ωστόσο, οι εξελίξεις μας δείχνουν κάτι διαφορετικό. Ο Vladimir Putin ανακοίνωσε μέσω διαγγέλματος μερική επιστράτευση, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- πως οι δυτικές χώρες προσπαθούν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε ανεξαρτησία και ανάπτυξη της Ρωσίας και του λαού της. Οι επιθέσεις συνεχίζονται, δεκάδες ψυχές εξακολουθούν να χάνουν τη ζωή τους κι ο Ρώσος Πρόεδρος οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Τι γίνεται όμως με τους απλούς ανθρώπους;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

307829820-615953516641908-4562790182440908329-n.jpg
Image source: @netflix

Βαθμολογία: 10/10

Σαν γνήσια κορίτσια που λατρεύουμε τη μόδα και το Παρίσι δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένες που το «Emily in Paris» με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Lilly Collins επιστρέφει για την τρίτη σεζόν. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της νέας σεζόν. Πολλά ρούχα, υπέροχες τοποθεσίες και το ερωτικό ενδιαφέρον της Emily να επικεντρώνεται στον Alfie χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δούμε παλιά και αγαπημένα πρόσωπα, όπως ο Gabriel. Εμείς αναμένουμε. Εσείς;

Not

shutterstock-188628197.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Οι συνεχόμενες απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην Ελλάδα πραγματικά οδηγούν τους ανθρώπους σε αδιέξοδο. Όταν κάποιος ζει σε μια πόλη σαν την Αθήνα όπου τα πάντα κινούνται σε «τρελούς» ρυθμούς είναι αδιανόητο κάτι σαν αυτό να επιτρέπεται. Μπορεί όλοι οι κλάδοι να έχουν διεκδικήσεις αλλά υπάρχουν κάποιοι που επηρεάζουν ουσιαστικά τις ζωές των ανθρώπων. Ας πούμε ότι είμαι τυχερή και εκεί που ζω αυτά δεν αποτελούν πραγματικότητα.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot 

havaianas-recycle-program-take-back-1png.jpeg
Η φιλικότητα προς το περιβάλλον μπορεί να μας φέρει ακόμη πιο κοντά και να μας κάνει παραγωγικούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πρόγραμμα "Havaianas reCYCLE", το οποίο έχει θέσει σε ισχύ το ομώνυμο brand. Η ζωή μας είναι γεμάτη από κύκλους. Το κρίσιμο ζήτημα, όμως, είναι πως εμείς τους διαχειριζόμαστε και τους προστατεύουμε. Το "Havaianas" σέβεται το περιβάλλον και τις φυσικές του διαδικασίες, γι' αυτό και το νέο του green project ξεκινάει με τη συλλογή χρησιμοποιημένων ζευγαριών του. Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις μας στην ντουλάπα μας. Αν σκεφτόμαστε ότι έφτασε η στιγμή να αποχωριστούμε το παλιό μας ζευγάρι "Havaianas και όχι μόνο, χωρίς όμως να θέλουμε να τις πετάξουμε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους χαρίσουμε μια καινούργια ζωή! Πλέον, με την διαδικασία ανακύκλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να είναι χρήσιμες σε κάποια άλλη μορφή. Είναι πολύ ευχάριστο!Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Havaianas reCYCLE για να τις αφήσουμε στο ειδικό κουτί ανακύκλωσης. καλή οργάνωση και να θυμάστε ότι όλα στη ζωή μας αποτελούνται από ενδιαφέροντες κύκλους!

Βαθμολογία: 10/10

Not

308179884-3173981336247452-5775022610493955972-n.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Υπάρχουν στιγμές, στις οποίες η ντροπή, η απέχθεια και η έντονη απογοήτευση κυριαρχούν. Για πόσο ακόμη οι γυναίκες θα υποφέρουν και θα αποτελούν ένα υποταγμένο και άβουλο πλάσμα; Η νεαρή Ιρανή , Masha Amini βίωσε τον πόνο και την ταπείνωση. Έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας αλυσίδας βίας που πρωταγωνιστεί ακόμη στη χώρα της. Όμως κατάφερε να γίνει σύμβολο αντίστασης σε έναν τύπο δικτατορίας που αγαπά την επιβολή χωρίς όρια...Ως πότε;