fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

10years-11.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Δέκα χρόνια πριν, η ελληνική βιομηχανία της μόδας υποδέχτηκε τα Ancient Greek Sandals, τα οποία έχουν ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη. Προσωπικά, τα λατρεύω για το πόσο πολύ θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι, ενώ η επετειακή συλλογή "10 Year Anniversary Collection" που μόλις κυκλοφόρησε, η οποία απαρτίζεται από δέκα ξεχωριστά σανδάλια εμπνευσμένα από αρχαιοελληνικά αγάλματα είναι πραγματικά μοναδικά. Βρείτε τα εδώ.

Not

279105477-1163939551075215-8692357759105803022-n.jpg
Image source: @camillecharriere

Βαθμολογία: 5/10

Λατρεύω τη μόδα, όπως και την άνοιξη, αλλά αυτό το συννεφιασμένο Σαββατοκύριακο βλέπω τον κόσμο να μη γνωρίζει πώς να ντυθεί και αυτό είναι χαρακτηριστικό αυτής της εποχής. Από τη μία ζέστη και από την άλλη ψύχρα. Δε βλέπω την ώρα να ανέβουν οι θερμοκρασίες και να απολαμβάνω ξέγνοιαστες στιγμές εντός κι εκτός πόλης, με ανάλαφρα items που με κάνουν να αισθάνομαι απόλυτη άνεση.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

shutterstock-648506098.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Συνεχίζω να πιστεύω πως η Knowcrunch παρέχει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο κομμάτι του digital κόσμου, με την ίδια να μη σταματά να με εκπλήσσει ευχάριστα! Πρόσφατα έμαθα πως ξεκινά σε τάξεις με το πληρέστερο επαγγελματικό κι εκπαιδευτικό course της Ελλάδας, το Masterclass in Digital and Social Media Marketing. Το βραβευμένο course, διάρκειας 139 ωρών, ξεκίνησε ήδη από τις 27 Απριλίου στην Αθήνα και στις 2 Μαΐου έρχεται στη Θεσσαλονίκη με εισηγητές τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, κάτι που αναγνωρίζω από προσωπική πείρα! Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία

Not

0-sewta-6l5y9.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησα την ταινία "The Northman", που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ωστόσο μπορώ να πω πως δεν ήταν αυτό που περίμενα, παρά το τόσο «δυνατό» καστ (Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman κ.ά.). Πρόκειται για μια στιβαρή, απόκοσμη, αρσενική περιπέτεια εκδίκησης για τον λόγο τιμής, την ανδρεία στο πεδίο μάχης και τις ιερές δοξασίες μιας άλλης εποχής που έδιναν σθένος και κουράγιο στους έκπτωτους της μοίρας οι οποίοι μετατρέπονταν σε ατρόμητους και ταγμένους πολεμιστές. Η τόση φαντασία δεν είναι "my cup of tea", ωστόσο οι λάτρεις του είδους θα ενθουσιαστούν.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

bc8c6837-a48d-4985-9640-32937d0ebbf8.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το Πάσχα αποτελεί μία ευκαιρία για προσφορά, δώρα και φυσικά ευχές. Με γνώμονα τα παραπάνω ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Παπαγεωργίου συνόδευσε τις ευχές του με μια εορταστική συσκευασία δυο κρασιών του Οινοποιείου Magoutes. Άλλωστε το καλό κρασί είναι το ιδανικότερο συνοδευτικό για τα Πασχαλινά τραπέζια με την οικογένεια και τους φίλους. Τα εκλεκτά κρασιά διανεμήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απριλίου, στο προσωπικό, που με μεγάλη χαρά αγκάλιασε τη χειρονομία. Με την πρωτοβουλία αυτή, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του στους περίπου 2.000 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και στις οικογένειές τους. Παράλληλα, η συμβολική κίνηση αποτελεί εκδήλωση της ευγνωμοσύνης του αλλά και ένδειξη ευχαριστίας για τη συνεχή προσφορά των εργαζομένων κάθε ειδικότητας κατά την περίοδο της πανδημίας.

Not 

needdoctorforthymaina.jpg
Βαθμολογία: 5/10

Τα τελευταία δύο χρόνια οι γιατροί έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Από τη μία πλευρά αυτό είναι θετικό, καθώς ενημερωνόμαστε περισσότερο και μαθαίνουμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαμε την ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά όμως, παρατηρείται έντονη παραπληροφόρηση, κάτι, το οποίο μπερδεύει πολλούς από εμάς. Γι' αυτό καλό θα είναι σε καίρια θέματα που απασχολούν να διατηρούν μία κοινή γραμμή έτσι ώστε να μην μπερδεύουν τους πολίτες. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

mv5bmtm0odu5nzk2ov5bml5banbnxkftztcwmzi2odgynq-at-at-v1-2.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η διαμάχη της Amber Heard και του Johnny Depp συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες και κάθε μέρα, προστίθεται κι ένα νέο… επεισόδιο. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει -ακόμη- τι ακριβώς συνέβη. Κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει κρίσεις κι εκτιμήσεις, για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Είναι σίγουρο πως κι οι δύο πλευρές έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, πως έχουν γίνει τρομερά πράγματα στη διάρκεια αυτής της σχέσης. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας από αυτή την ιστορία, ένα μεγάλο κέρδος. Για πρώτη -ίσως- φορά, η κοινή γνώμη είδε έναν άνδρα σε αδύναμη θέση, έναν άνδρα που παραδέχθηκε ότι βρέθηκε στη θέση του θύματος κι ενδεχομένως και του θύτη σε ορισμένες στιγμές. Σε μία εποχή, όπου το #MeToo κυριαρχεί παντού στα social media κι οι γυναίκες κάνουν ένα step μπροστά, το ίδιο πρέπει να κάνουν κι οι άνδρες που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση. Κι αυτοί υποφέρουν κι αυτοί είναι θύματα. Διαχωρισμός δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά!

Not

img-021.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Ο πρίγκιπας Harry κι η Meghan Markle, είναι δύο πρόσωπα που συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο, για όχι και τόσο ευχάριστους λόγους. Προσωπικά, αδυνατώ να κατανοήσω αυτή τη μανία των media, που παρακολουθούν με τόσο μεγάλο… ενδιαφέρον την κάθε τους κίνηση και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και το πιο μικρό λάθος τους, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο story με πρωταγωνιστές το ζευγάρι. Πρόσφατα, ο Harry κατέθεσε νέα μήνυση εναντίον της Mail on Sunday, λίγους μήνες μετά τη δικαίωση της συζύγου του, σημειώνοντας ότι η υπόληψή του έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, εκφράζοντας τη δυσφορία του για όσα γράφονται καθημερινά για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ίσως κάπου εδώ, θα πρέπει να μπει ένα τέλος…

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

palaiospyrou-01.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου την Πέμπτη το βράδυ εμφανίστηκε στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" χωρίς μάσκα και μας έδειξε τη δική της πραγματικότητα. Αυτή που άλλοι προσπαθούσαμε να σκεφτούμε, άλλοι προσπαθούσαν να αποφύγουν και κάποια τη δημιούργησε. Η γυναίκα με τη δύναμη και η γυναίκα πίσω από τη μάσκα έχει πρόσωπο, υπόσταση και αποδεικνύει πως η δύναμη μπορεί να έρχεται σε διαφορετικές μορφές κάνοντας μας πιο δυνατούς από όσο ποτέ θα πιστεύαμε. Η Ιωάννα είναι καθηλωτική και δίνει δύναμη σε όλους όσους έχουν απωθέματα να την πάρουν. Σε ευχαριστούμε και ως κοινωνία σου ζητάμε ξανά συγγνώμη.

Not

960x600-11.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Στη Θεσσαλονίκη σπούδασα, την αγάπησα και έζησα εκεί όλα όσα θυμάμαι ακόμη. Παρόλα αυτά ένα χαρακτηριστικό της που θα μου μείνει για πάντα αξέχαστο είναι η σχέση της πόλης με τα μέσα μεταφοράς. Η άθλιες συνθήκες που οι πολίτες οφείλουν να πληρώνουν έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα συμβαίνουν στο Λουξεμβούργο στο οποίο βρίσκομαι τώρα όπου όλα τα μέσα είναι δωρεάν. Δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα αυτή, η υπέροχη αυτή χώρα φιλοδοξεί να μειώσει με τον πιο έξυπνο τρόπο το κυκλοφοριακό της.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

shutterstock-5651894951.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μετά από δύο χρόνια έντονα και δύσκολα καταφθάνει σε δύο ακριβώς ημέρες η επισημοποίηση του επόμενου βήματος για την άρση των μέτρων. Έτσι, λοιπόν, από την 1η Μαΐου θα καταργηθεί η ένδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού σε επιχειρήσεις εστίασης, αλλά και καταστημάτων όπως έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με lifo.gr, «στη χθεσινή τους συνεδρίαση οι ειδικοί εισηγήθηκαν ομόφωνα την αναστολή της χρήσης των πιστοποιητικών για τον κορωνοϊό, αλλά η μάσκα παραμένει στους εσωτερικούς χώρους». Βλέπουμε, λοιπόν, ότι κάνουμε βήματα μπροστά και αρχίζουμε σιγά-σιγά να βλέπουμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία κι ελπίδα.

Not

shutterstock-1922645486.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Είμαι φοβερά στενοχωρημένη, απογοητευμένη και αρκετά νευριασμένη για το φαινόμενο των βεγγαλικών την Ανάστασης και την κακή σωματική επιρροή στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους, αυτά τα ιδιαίτερα πλάσματα που είναι αποδέκτες ενέργειας και ήχων. Μάθαμε λοιπόν ότι ξανά ένα σκυλάκι στην Ελλάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς δεν μπορούσε το σώμα του να διαχειριστεί την ένταση των πυροτεχνημάτων. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η καθιερωμένη συνήθεια και ας σεβαστούμε αυτά τα πλάσματα! Η δική μας διασκέδαση μερικών δευτερολέπτων κοστίζει τη ζωή αυτών των αθώων ψυχών…αμήν!