fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

screenshot-1-TbEXX.png

Βαθμολογία: 10/10

Εμφανίζοντας μια ξέγνοιαστη αυτοπεποίθηση και μια τολμηρή περιέργεια που ζωντανεύει το δημιουργικό μας πνεύμα, το περίεργο και συναρπαστικό PANTONE 17-3938 Very Peri μας βοηθά να αγκαλιάσουμε αυτό το αλλοιωμένο τοπίο δυνατοτήτων, ανοίγοντάς μας σε ένα νέο όραμα, καθώς ξαναγράφουμε τη ζωή μας. Αναζωπυρώνοντας την ευγνωμοσύνη για ορισμένες από τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύει το μπλε και συμπληρώνεται από μια νέα προοπτική που αντηχεί σήμερα, το PANTONE 17-3938 Very Peri τοποθετεί το μέλλον μπροστά με ένα νέο φως.

Not

dont-underestimate-sporty-appeal-oversize-anorak.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η απουσία χρώματος στη ζωή κάποιον είναι κάτι που με στεναχωρεί και που ποτέ δεν κατάλαβα. Οι λόγοι για να είμαστε χαρούμενοι καθημερινά είναι πολλοί, παρά τα όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη. Ειδικά τις ημέρες των γιορτών είναι σημαντικό να θυμηθούμε πως η ζωή είναι γεμάτη φωτεινά χρώματα!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

thess-bao-3-guest-chef-2-post.png

Βαθμολογία: 10/10

Το Thess Bao συνεχίζει να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά με τα έσοδά του αυτήν την περίοδο να πηγαίνουν στο Make a Wish Greece, με στόχο να πραγματοποιηθούν οι ευχές από τους  μικρούς μας φίλους. Οι τρεις guests chefs των Χριστουγέννων -ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Γρηγόρης Χέλμης- ξετυλίγουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και υποστηρίζουν αυτήν την ενέργεια που θα τρέχει στα καταστήματα Thess Βao έως το τέλος των γιορτών. Ενώ μάλιστα, βραβεύτηκαν στα 10 καλύτερα street food concept στην Ελλάδα, στην 2η θέση! Good job! 

Not

how-to-improve-your-talent-sourcing-skills.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Το 2021 φτάνει προς το τέλος του και κάπως έτσι επαναφέρω στο μυαλό μου όλους αυτούς από τους οποίους «έπεσε η μάσκα» και αποκαλύφθηκε ο πραγματικός τους εαυτός. Άνθρωποι του θεάματος που έκαναν επιτυχία και απέκτησαν λαμπερές καριέρες, ενώ τώρα αποτελούν αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού από τον καθένα μας. Τελικά, τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται και ίσως αυτή να ήταν μια καλή χρονιά για να δοθούν στη δημοσιότητα οι πιο σκοτεινοί χαρακτήρες που για χρόνια βρίσκονταν στο φως. Μόνο ντροπή μπορεί να αισθανθεί κανείς για όλους αυτούς.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

garcon.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Την Πέμπτη το βράδυ δοκίμασα το καινούριο menu στο GARÇON Brasserie. H ατμόσφαιρα ήταν απόλυτα Χριστουγεννιάτικη ενώ η live μουσική συμπλήρωνε με τον καλύτερο τρόπο το festive σκηνικό. Τα πιάτα ήταν όλα ένα κι ένα από τα ορεκτικά μέχρι τα πεντανόστιμα γλυκά που «έκλεψαν» την παράσταση. Αν λοιπόν θέλετε να βιώσετε μία μοναδική γιορτινή βραδιά -κι όχι μόνο- και να γευτείτε γεύσεις που σίγουρα θα δυσκολευτείτε να ξεχάσετε, το GARÇON Brasserie είναι ο μοναδικός προορισμός.

Not

262393381-2156797621125260-4561459619372224215-n.jpg
Image source: @parisianamour

Βαθμολογία: 2/10

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο ότι υπάρχουν πάρα πολλές ερωτικές τοξικές σχέσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από καταπίεση και συνεχή έλεγχο. Στεναχωριέμαι πολύ που συναντώ νέους ανθρώπους με ικανότητες να επιλέγουν αυτές τις καταστάσεις για τον εαυτό τους. Ειδικά με όλα αυτά που έχουν αρχίσει να βλέπουν το «φως» είναι μία καλή ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, να βάλουμε τα όρια μας και να ξεφύγουμε απ' όλα αυτά που μας φοβίζουν και μας στεναχωρούν. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

dicaprio.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Ο Leonardo DiCaprio μας έδωσε έναν ακόμη λόγο, για να τον αγαπήσουμε λίγο περισσότερο! Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Don't Look Up, με τον Adam McKay να αποκαλύπτει πως στη διάρκεια των γυρισμάτων, ο DiCaprio ήταν αντίθετος με μία σκηνή της Meryl Streep. Η εμβληματική ηθοποιός είχε μία σκηνή όπου έπρεπε να γδυθεί μπροστά στην κάμερα, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να σημειώνει πως ο DiCaprio δεν ήθελε να συμβεί αυτό! «Ξέρετε ποιος είχε πρόβλημα με αυτή τη σκηνή; Ο Leo! Βλέπει την Meryl σαν royal του κινηματογράφου», ήταν τα λόγια του.

Not

unnamed-qUXCk.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Ο Ben Affleck αποτελεί hot πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την επανασύνδεσή του με την Jennifer Lopez, ωστόσο, αυτή τη φορά μάλλον μας εξέπληξε αρνητικά. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, παραχώρησε μία ακόμη συνέντευξη -μία από τις πολλές- όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το γάμο και το διαζύγιό του με την Jennifer Garner, αλλά και για τον αλκοολισμό. Κι εκεί ήταν που ξεκίνησαν όλα... Ο Affleck ανέφερε πως ένιωθε «παγιδευμένος» στον γάμο του κι αυτό τον έκανε να ξεκινήσει να πίνει, δίνοντας τεράστια μάχη με το ποτό, καθώς ήταν πολλές οι φορές που βρέθηκε ακόμη και σε κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του. Είπε πολλά ο γνωστός ηθοποιός, είπε πράγματα που προκάλεσαν την οργή αρκετού κόσμου, ρίχνοντας ουσιαστικά όλο το φταίξιμο στη... σχέση του με την Garner, που είναι κι η μητέρα των τριών παιδιών του και σίγουρα, καμία γυναίκα δε θα ήθελε αυτή τη στιγμή να είναι στη θέση της...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

unnamed-1RbV8.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Η Αμάντα Γεωργιάδη ή Amanda Tenfjord είναι η κοπέλα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision την επόμενη χρονιά. Δεν είμαι κάποια fan αυτού του διαγωνισμού αλλά το ότι βλέπω πλέον νέα άτομα να έχουν την ευκαιρία να διαφημίσουν τη δουλειά και το ταλέντο τους με κάνει κάτι περισσότερο από χαρούμενη.

Not

unnamed-kr71z.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Στη ζωή μας συναντάμε ανθρώπους που τους κρατάμε, άλλους που τους προσπερνάμε και μερικούς που τους θυμόμαστε με τον καιρό αφού αλλάξει κάτι. Μια τέτοια περίπτωση για εμένα ήταν η Λίνα Κοεμτζή, η κοπέλα που μερικά χρόνια πριν αυτοκτόνησε λόγω του revenge porn. Τη θυμάμαι αμυδρά στο αμφιθέατρο και κυρίως θυμάμαι το σοκ μου όταν η είδηση του θανάτου της ήταν παντού. Σε κάθε site, σε κάθε φυλλάδα, σε όλες τις ειδήσεις. Που ενδιαφέρονταν για την είδηση και όχι για τους λόγους και τη βάση. Ήρθε σαν κεραυνός σε μια κοινωνία που ακόμη θεωρούσε πως το σεξ είναι αμαρτία, πως οι άντρες έχουν το πάνω χέρι και πως αν μια γυναίκα απολαμβάνει τότε τραβάει την τιμωρία της. Σε μια κοινωνία που είσαι ελαφρών ηθών αν κάνεις οτιδήποτε κάνουν και οι άντρες και το γουστάρεις. Σήμερα στην κοινωνία του 2021 οι φωνές ακόμη υπάρχουν αλλά πλέον ψάχνουν και το λόγο, ακόμη και αν το κάνουν με το προσωπείο του ενδιαφέροντος. Για εμένα αυτό αρκεί γιατί fake it until you make it, σε αυτή τη ζωή. Γιατί όλα τα θύματα πρέπει να προστατεύονται και όλοι οι θύτες να εξωθούνται στο πυρ το εξώτερον, χωρίς δικαιολογίες.