fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed-jHTJl.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τα πρώτα γούρια για τη νέα χρονιά άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, προτρέποντας μάς να προετοιμαστούμε για την εποχή των γιορτών που περιμένουμε με ανυπομονησία Σε συνεργασία με την Jewel designer Barbara Mitseli το αγαπημένο brand Ancient kallos δημιούργησε μια σειρά από lucky charms για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά. Το καράβι σύμφωνα με την παράδοση φωτισμένο και στολισμένο, διακοσμεί τα ελληνικά σπίτια και είναι σύμβολο τύχης. Ας γίνει σαν ένα υπέροχο κόσμημα ο τρόπος για να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας καλή χρονιά!

Not

shutterstock-1723094671.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Δυσκολεύομαι να φανταστώ πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα που έρχονται. Είναι η πιο μαγική εποχή μέσα στον χρόνο και οφείλουμε να τη ζήσουμε έτσι όπως τις αρμόζει.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

shutterstock-521569702.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Μπορεί ακόμα να είναι Νοέμβριος αλλά η μαγεία των γιορτών μάς έχει επισκεφθεί από νωρίς, υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να μοιράζουμε χαμόγελα αυτές τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, καθώς και όλο τον χρόνο. Οι στολισμοί των πόλεων μάς βάζουν σε festive κλίμα, ενώ αυτή φαντάζει η ιδανική εποχή για να ταξιδέψουμε.

Νot

shutterstock-788608363.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Από την άλλη, φέρνω στο μυαλό μου το γεγονός ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που θα περάσουν για μια ακόμα χρονιά μοναχικά τις γιορτές και -ακόμα χειρότερα- στον δρόμο χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κανένα. Είναι αυτή η εποχή που μας πιάνει η εν συναίσθηση, αλλά αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι να ενδιαφερόμαστε για τους γύρω μας κάθε εποχή του χρόνου.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

6-LcEHY.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Για ακόμα μία φορά ο διάσημος οίκος Louis Vuitton εντυπωσίασε με τη συλλογή του για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η οποία παρουσιάστηκε στη Shangha σ' ένα φαντασμαγορικό show με τίτλο "Spin-off". H λάμψη ήταν βασικό στοιχείο της collection ενώ δεν έλειψαν τα εκκεντρικά αξεσουάρ αλλά και οι όγκοι που κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πρόκειται για μία συλλογή, η οποία μας μεταφέρει από το χθες στο σήμερα, μετατρέποντας ένα απλό σύνολο σε statement & glam look. 

Not 

242940276-1974059186101436-1301016310996706481-n-1.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Δυστυχώς η πανδημία εκτός από τον φόβο για την υγεία έχει φέρει στην επιφάνεια διάφορα κοινωνικά αλλά και ατομικά θέματα. Κι αυτό γίνεται φανερό τώρα, που ξεκινάμε να επιστρέφουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Μοιάζει σαν όλοι μας να προσπαθούμε να βρούμε τις σταθερές και τις βάσεις μας αλλά ίσως δεν το κάνουμε με τον πιο βοηθητικό τρόπο. Προσπαθήστε για το καλύτερο και μην ξεχνάτε... Οι πιο σκοτεινές νύχτες φανερώνουν τα πιο φωτεινά αστέρια!

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

screenshot-1-KcQtz.png

Βαθμολογία: 10/10

Μετά από ένα... break δύο χρόνων, ο οίκος Gucci ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback στη Milan Fashion Week! Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά -γιατί στις εποχές του covid-19 κανείς ποτέ δεν είναι σίγουρος- η MFW θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2022 κι όπως γνωστοποίησε ο Marco Pizzari, ο ιταλικός οίκος θα δώσει κανονικά το "παρών". Η τελευταία φορά που συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας στην ιταλική πόλη ήταν το 2020, λίγο πριν μπει η πανδημία στη ζωή μας και τώρα, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή και φυσικά, όλοι την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία...

Not

unnamed-480CV.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί η φημολογία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Μπορεί από το Παλάτι να προκύπτει πως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, το γεγονός ωστόσο, πως η βασίλισσα έχει ακυρώσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της, δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Αποκορύφωμα, ήταν η απουσία της από την τελετή για την Ημέρα Μνήμης προς τιμήν των πεσόντων των ενόπλων δυνάμεων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη βασίλισσα να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, που της συνέστησαν ξεκούραση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην πλάτη της. Ακόμη κι ο Μπόρις Τζόνσον μίλησε δημόσια για το θέμα κι έσπευσε να καθησυχάσει τους Βρετανούς και μένει να φανεί, αν όντως δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

xomenidis1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Στην κατηγορία αγαπημένων Ελλήνων ανδρών συγκαταλέγεται επάξια -στις πρώτες μου θέσεις στο κρυφό μου ημερολόγιο- ο Χρήστος Χωμενίδης. Ο άνθρωπος πίσω από τη «Νίκη» και πίσω από τις εκπληκτικές, υπόλοιπες του, αφηγήσεις βραβεύτηκε με μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στο χώρο της λογοτεχνίας. Λαμβάνοντας το Prix du Livre Europeen, έδειξε πως η χώρα μας μπορεί να ανήκει στον διαπολιτισμικό διάλογο και πως οι εκπρόσωποι της κινούνται ιδεολογικά πέρα από τα στενά όρια που εμείς γνωρίζουμε.

Not

austria-castles.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Όσο εσείς σχολιάζετε το lockdown της Αυστρίας -που ζω- και τους περιορισμούς μιας χώρας που μάλλον ναζιστική θεωρείται εγώ θα ήθελα να σας θυμίσω τι σημαίνει ελευθερία. Σημαίνει να έχεις χαρούμενους πολίτες, πολίτες που πληρώνονται καλά, πολίτες που έχουν καλές συνθήκες εργασίας και τελικά πολίτες που δέχονται τις συνέπειες των πράξεων τους. Γιατί; Γιατί ο καπιταλισμός κάπου δουλεύει, μπορεί στην ονειρική Ελλάδα των παραλιών και των ηλιοβασιλεμάτων να μην είναι ιδανικός αλλά μη γνωρίζοντας τι  συμβαίνει έξω από τα σύνορα μας -πρακτικά και νοητικά- καλό είναι να σκεφτόμαστε διπλά πριν μιλήσουμε και πριν γράψουμε. Αυτά παρέα, με μια φωτογραφία από την πόλη που ζω για να θυμάσαι πως η πραγματικότητα δεν περιορίζεται εκεί που περιοριζόμαστε εμείς.