fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

210852883-1905137489654717-1431395800450743566-n-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το ολοκαίνουριο κατάστημα Neilis που μεταφέρθηκε στην οδό Προξένου Κορομηλά 31 είναι το νέο στολίδι της πόλης. Σε μεγαλύτερο χώρο και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία δερμάτινων αξεσουάρ και όχι μόνο είναι μια διαχρονική αξία στην αγορά της πόλης που ανανεώθηκε με υπέροχο τρόπο. Εστιάστε στις custom made δερμάτινες τσάντες που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας στο λεπτό!

Not

aerodromio.jpg

Βαθμολογία: 5/10

To αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης που ακόμη δεν έχει ανακαινισθεί και στο οποίο επικρατεί κυριολεκτικά χάος. Κρίμα σε έναν τόσο σημαντικό ελληνικό προορισμό, ένα τόσο νευραλγικό για τον τουρισμό σημείο να μην έχει ακόμη εκσυγχρονιστεί.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

poseidonion-exterior.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες άνοιξε τις πόρτες του, σηματοδοτώντας την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν κι επιφυλάσσοντας πλήθος εκπλήξεων για τους επισκέπτες του. Μερικά από τα βασικά highlights των brand new εγκαταστάσεων αλλά και της ασυναγώνιστης φιλοξενίας, αποτελούν τα γαστρονομικά ταξίδια με την υπογραφή του chef Θεολόγου Αμηρά, οι advanced cocktail experiences από το αγαπημένο Mr.Fox The Bar, o καταπράσινος παράδεισος για την απόλυτη ιδιωτικότητα στο Pine Estate και φυσικά οι καλοκαιρινές απολαύσεις στο Paradise Beach από τον Τάσο Μπούφη. Όλα αυτά -και ακόμα περισσότερα- συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία διαμονής!

Not

not.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Tα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα τον τελευταίο καιρό -ιδίως σε νησιά της χώρας- είναι πραγματικά ανησυχητικά και στερούν την αίσθηση της «φυσιολογικότητας», την οποία προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρούμε και πάλι. Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση θα εξελιχθεί θετικά και πως τίποτα δε θα μας σταματήσει από το να απολαύσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

swatch-calling-pr-image.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ποτέ δε σταματάω να ενθουσιάζομαι από νέες ενέργειες και πρωτότυπες ιδέες. Αυτήν τη φορά, η Swatch καλεί καλλιτέχνες από περισσότερες από 194 χώρες, με στόχο να απελευθερώσουν την καινοτόμα ενέργειας τους και να δημιουργήσουν έναν καμβά που να γιορτάζει τη χώρα τους. Χαρακτηριστικά μοτίβα αλλά και μνημεία και στερεοτυπικά στοιχεία μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, διότι η δημιουργία θα είναι πρωτότυπη. Η υποβολή των έργων θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 8 Αυγούστου ενώ το brand θα επιλέξει έναν καμβά από κάθε χώρα. Μη χάσετε την ευκαιρία και... Good luck! 

Not

4a961ad2999753548ad7e0c531795fdd.jpg

Βαθμολογία: 3/10

H κλιματική αλλαγή και το γενικότερο θέμα που υπάρχει στο περιβάλλον είναι πλέον πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Η ζέστη που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και δε λέει να σταματήσει είναι πρωτόγνωρη και πραγματικά ανυπόφορη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να μας συμβεί για να αντιληφθούμε ότι η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Σίγουρα δεν αρκούν τα stories στο Instagram...


Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-786833491.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Διακοπές, αγαπημένη περίοδος για όλους μας. Ειδικά φέτος, αφήνοντας πίσω μας μια πολύ δύσκολη χρόνια, έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ξεκούραση και αναζωογόνηση κι ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε το πλάνο μας, ξεκινώντας αρχικά από το μέρος που θα επισκεφτούμε. Οι επιλογές είναι πολλές κι αν δε θέλετε ή δεν έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε σε κάποιο νησί, η Χαλκιδική προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Προορισμοί με λίγο κόσμο, πιο κοσμοπολίτικοι, με γαλαζοπράσινα νερά και πράσινα τοπία. Βρείτε το μέρος που σας ταιριάζει κι απολαύστε το καλοκαίρι σας!

Νοt

shutterstock-1479239243-1.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Όντας κομμάτια μιας δημοκρατικής κοινωνίας, θα έπρεπε όλοι μας να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα όρια που δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε. Τα κατοικίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι, για ορισμένους ανθρώπους κι αυτό οφείλουμε να το σεβόμαστε. Τα αγαπούν, τα φροντίζουν κι ουσιαστικά είναι μέλη της οικογένειάς τους. Κι όμως, υπάρχουν μερικοί που δεν το σέβονται και ακόμη χειρότερα, κάνουν κακό σε αυτά τα πλάσματα. Αδιανόητο κι όμως πραγματικό!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

7e34773e23904bfa90bebbbdbb7e2410jpg.webp

Βαθμολογία: 10/10

Oτιδήποτε είναι personalized, προσωπικά, το λατρεύω. Η μαγική λέξη "εξειδίκευση" είναι αυτή που πάντα μου δημιουργεί την αίσθηση πως αξίζει να επενδύσω. Άλλωστε, όταν οι άλλοι αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο, τότε εγώ χαρίζω ένα μέρος της προσοχής μου. Κάτι τέτοιο συνέβη και με το νέο, υπέροχο website της Lancaster. Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή και παρέχοντας νέες δυνατότητες μου δίνει την ευκαιρία να διαλέξω όλα όσα αγαπώ μέσα από ένα "χώρο" σύγχρονης αισθητικής. Check it out: www.lancaster-beauty.com/gr

Not

fotia-samos6.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Φωτιές εδώ, πορείες εκεί και κάτι μυαλά που μοιάζουν πλέον σαν να μη βρίσκουν ένα κεφάλι να κολλήσουν. Στην Ελλάς του δυοχιλιάδες -εικοσιένα-, που θα έλεγε και ο Μητροπάνος αν ζούσε, γίναν όλοι βασιλιάδες, λαϊκοί τραγουδιστάδες. Στην Ελλάς που όλα πρέπει να τα δει αλλιώς ακόμη καίμε, συμπεριφερόμαστε σαν άτρωτοι μονάρχες και αναρωτιόμαστε αν μας κλέβουν τις ελευθερίες. Ναι, αυτές που κάποιος πρέπει να τις επιβάλλει για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Για να είμαστε απλοί, για να είμαστε βασιλιάδες, για να είμαστε ότι ακριβώς θέλουμε, με τους όρους που το θέλουμε. Γιατί μερικές φορές οι ελευθερίες απαιτούν και μια υποταγή. Θα προσθέσω φωτογραφία της φωτιάς γιατί όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται πολύ ρηχά για να αναπαράγονται.