fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

4d3c0d75-7f63-4e58-bca1-35256fd38a2f.jpeg

Βαθμολογία: 10/10
H ολοκαίνουρια συλλογή Valentino Roman Palazzo με λεπτομέρειες όπως τα 3D κεντημένα τριαντάφυλλα που ζωντανεύουν περίτεχνα από σοφά χέρια, επαναπροσδιορίζοντας τους κώδικες του οίκου είναι ένα αληθινό αριστούργημα. Με έμπνευση και couture αναφορές παρουσιάζει την κομψότητα της δαντέλας σε συνδυασμό με τα τζιν σε έναν πραγματικά ονειρικό συνδυασμό.

Not

77164af9-5e3c-4dff-87af-fc9cb6e74db6.jpeg

Βαθμολογία: 6/10

Η απίθανη ζέστη που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε ανθρώπινα αλλά μας κάνει να θέλουμε να είμαστε συνέχεια στη θάλασσα.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-7213.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τις τελευταίες ημέρες το βίντεο του Χρήστου Μάστορα, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει καταφέρει να γίνει viral και και ο λόγος είναι σημαντικός! Μια προσωπική του απολογία για όλα αυτά που πιστεύει για το εμβόλιο, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να ξεφύγουμε επιτέλους από αυτήν την κατάσταση, που για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα έχει ανατρέψει κάθε δεδομένο, ενώ περιγράφει με τον καλύτερο και πιο ρεαλιστικό τρόπο τα συναισθήματα όλων μας αυτό το διάστημα. Με αγάπη και χωρίς φόβο…

Not

mortel-season-1-1.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Mortel δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κατάφερα να την παρακολουθήσω. Η περιπέτεια μιας παρέας νεαρών ατόμων συνεχίζεται και οι νέοι καλούνται να «ρίξουν φως» σε αδικαιολόγητες συμπεριφορές ανθρώπων του κύκλου τους, καθώς να βγάλουν συμπεράσματα για όλα αυτά που τους γεμίζουν προβληματισμούς. Παρόλα αυτά, η πλοκή εκτυλίσσεται αρκετά αργά, με αποτέλεσμα να μην κυλάει τόσο γρήγορα ο χρόνος μπροστά από την οθόνη.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

7df97a87-3214-4c87-b84f-519ae1e383e7.webp

Βαθμολογία: 10/10

Μετά από 53 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή περισσότερο από μισό αιώνα, ο οίκος Balenciaga επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής. Ο Demna Gvasalia ο σχεδιαστής του οίκου που έχει κάνει όλο το χώρο της μόδας να μιλάει γι αυτόν ανέλαβε να αναβιώσει το στοιχείου του Cristóbal Balenciaga. Η παρουσίαση ήταν μοναδική , οι δημιουργίες καταπληκτικές, θυμίζοντας μας τους λόγους που αγαπάμε τόσα χρόνια τον Balenciaga. 

Not

7ec3888c-69e6-47fb-8963-cea67b30b5a7.jpeg

Βαθμολογία: 3/10
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι έχουν πάρει μια φυσιολογική τροχιά τα κρούσματα αυξήθηκαν ταχύτατα. Νιώθω σα να είμαστε σ’ ένα φαύλο κύκλο και δε θα βγούμε ποτέ απο αυτόν. Ελπίζω πραγματικά να μην ξαναζήσουμε τον περσινό χειμώνα. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

d9b80ca4-4186-49c5-9c99-3aa83c1ec117.jpeg


Βαθμολογία: 9/10

Μετά από αρκετούς μήνες, ήρθε η ώρα επιτέλους να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας βόλτες και να πιούμε τα απολαυστικά cocktails που τόσο μας είχαν λείψει, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι διακοπές μπορεί να αργούν λίγο ακόμα για αρκετούς από εμάς, όμως -ευτυχώς- η πόλη μας προσφέρει πολλές επιλογές για να περάσουμε στιγμές χαλάρωσης. Ένα μέρος που μου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που το επισκέφτηκα, είναι το bar-restaurant, Mariél. Βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης και πιο συγκεκριμένα στο Πανόραμα κι είναι το ιδανικό spot για να απολαύσετε μοναδικά πιάτα και δροσιστικά ποτά, σε μία μεγάλη, δροσερή αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του. Trust me! Επισκεφθείτε το και θα με θυμηθείτε.

Νοt

448c86a1-3181-4e67-8c08-d8496d45de0b.jpeg


Βαθμολογία: 2/10

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες των θερινών εκπτώσεων κι η αλήθεια είναι ότι με μία απλή βόλτα είτε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, είτε στα εμπορικά κέντρα, συναντά κανείς μεγάλες ουρές κι αρκετό κόσμο στο εσωτερικό των καταστημάτων. Είναι λογικό η αναμονή σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες να προκαλούν μία extra νευρικότητα, ωστόσο θα πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε πως βρισκόμαστε στην ίδια θέση. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις κόσμο να ξεσπάει επάνω σε άλλους ή ακόμη χειρότερα, στους πωλητές και τις πωλήτριες, που απλά προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Λίγη ψυχραιμία χρειάζεται γενικότερα κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει.