fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

128.jpg
Image source: @odysseytenswimwear

Βαθμολογία: 10/10

Το απόλυτο must-have του καλοκαιριού είναι αδιαμφησβήτητα το μαγιό. Υπάρχουν σχέδια για όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους. Λατρεύω τα έντονα και φωτεινά χρώματα και κυρίως αυτά που θυμίζουν Ελλάδα, όπως είναι το λευκό και μπλε. Πολλοί Έλληνες σχεδιαστές έχουν παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από την ιστορία της χώρας μας. Σας προτείνω να κάνετε μία έρευνα και να προσθέσετε καταπληκτικά σχέδια στη συλλογή σας. 

Not

britney-spears-01-ZHrnh.jpg


Βαθμολογία: 3/10

Οι αποκαλύψεις της διάσημης pop-star για τη χειριστικότητα και την εκμετάλλευση από τους γονείς της με έχουν σοκάρει. Είναι πολύ στενάχωρο να νιώθουμε ότι ζούμε σε μία εποχή που υποτίθεται εξελίσσεται αλλά στην πραγματικότητα μόνο προς τα πίσω πάει. Που κρύβουμε οι άνθρωποι τόση κακία; Που βρίσκουν οι γονείς τη δύναμη να φέρονται έτσι στα παιδιά τους; Μόνο λυπάμαι μπορώ να πω...

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-7070.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς Sex/Life που έκανε πρεμιέρα χθες στο Netflix, ήταν αυτό που παρακολούθησα με αμείωτο το ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά. Πρόκειται για μια ερωτική ερωτική σαπουνόπερα, βασισμένη σε βιβλίο, που αφορά στη ζωή μιας μητέρας δύο παιδιών, η οποία κάνει μια τεράστια αναδρομή φαντασίας στο παρελθόν της. Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με το παρόν, όπου είναι μια παντρεμένη και μητέρα. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και οι αναμνήσεις της εργένικης ζωής, πληγώνουν, ωστόσο η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να λειτουργήσει με βάση τη λογική.

Not

img-7069.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή μάς κάνει γι' άλλη μια βδομάδα να απορούμε για την κοινωνία μας, μαζί με τόσες άλλες αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα. Άλλο ένα παιδί που έχασε τη ζωή του και πριν από αυτό το θλιβερό γεγονός ζούσε υπό τα σχόλια και τους χλευασμούς αντίστοιχων ανθρώπων στην ηλικία του και ο λόγος ήταν απλά και μόνο το βάρος του. 2021 και ακόμα ο αριθμός της ζυγαριάς και η εμφάνιση μάς ορίζουν ως ανθρώπους. Άλλους από εμάς τους περιθωριοποιεί, τους κάνει αντικείμενο σχολιασμού και οντότητες γεμάτες ανασφάλεια και φόβο. Άλλους τους επαινεί, αναιρεί όλες τις άλλες δυνατότητες κι επιτυχίες και θέτει στο επίκεντρο την «κοινωνικά αποδεκτή» ομορφιά, που καταφέρνει να γίνεται πρότυπο προς μίμηση. Ας είναι αυτή η τελευταία φορά που χάνεται μια ζωή για το τίποτα κι ας αλλάξει επιτέλους ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

jan20-easy-berry-smoothie-taste-156331-1.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Το θερμόμετρο χτυπάει... κόκκινο τις τελευταίες ημέρες κι η αλήθεια είναι πως η ζωή στην πόλη δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε, είναι να μην ξεχνάμε τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας. Εννοείται πως πρώτα από όλα πρέπει να πίνουμε αρκετό νερό, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές για δροσιστικά mini breaks μέσα στην ημέρα. Προσωπικά, αγαπώ τα smoothies κι αυτό το διάστημα αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Είναι μία εύκολη και γρήγορη λύση και ταιριάζει σε κάθε ώρα της ημέρας. Επιλέξτε τα φρούτα της αρεσκείας σας, προσθέστε λίγο almond ή oat milk κι αρκετό πάγο κι απολαύστε τα!

Not

maxresdefault.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Το καλοκαίρι είναι μία καλή ευκαιρία να δώσουμε στην επιδερμίδα μας τη δυνατότητα να κάνει ένα διάλειμμα, αφήνοντας στην άκρη τα βαριά foundation και τα πολλά, διαφορετικά προϊόντα. Δε χρειάζεται να επιλέγετε καθημερινά ένα full face makeup, ειδικά τώρα που η επιδερμίδα αποκτά έναν πιο σκούρο τόνο, από την έκθεση στον ήλιο. Ποντάρετε στο φυσικό, ηλιοκαμένο look και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

chora-kastro-panagia-folegandros-iliovasilema-diakopes-kyklades-aktoploika.jpg

Βαθμολογία: 8/10 

H Ελλάδα υποδέχεται τουρίστες και τα αεροδρόμια γεμίζουν ξανά αρώματα άλλων ηπείρων. Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, τι προσφέρει το greek summer, θα σας απαντήσω εγώ. Προσφέρει μια απόλυτη όαση γαλάζιου που στερείται η πλειοψηφία της Ευρώπης. Προσφέρει τη χαρά πως μετά από αμέτρητες εκτάσεις γης, το αεροπλάνο βγαίνει ξαφνικά σε ένα Αιγαίο με ένα υπέροχο Ελληνικό φως που αντανακλάται στις Κυκλάδες. Προσφέρει τη θέα των πλοίων που προχωράνε με το δικό τους ρυθμό -γρήγορο ή αργό αναλόγα με τα εισοδήματα και τις διαθέσεις του καθενός. Προσφέρει έναν pure και αρκετά ηδονιστικό ορισμό για το τι σημαίνει απλότητα μέσα στην πολυτέλεια και λιτότητα μέσα στα ηλιοβασιλέματα. Αυτά που χάνονται στον ορίζοντα και που τα βλέπεις από το αεροπλάνο και θέλεις να χωθείς με κάποιο μαγικό τρόπο μέσα τους. Αυτό είναι η Ελλάδα και αυτό είναι το Ελληνικό καλοκαίρι που όλοι λατρεύουν. Ο καθένας για το λόγο του και εγώ για όλους μαζί. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Όχι για πατριωτικούς λόγους. Απλώς γιατί κάθε φορά η θέα και τα συναίσθημα συγκλίνουν και μου επιβεβαιώνουν πως ο τόπος αυτός έχει μια ενέργεια που δε θα στρέψει ποτέ.

Not

200820904-250615580156465-2567665822196670899-n.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Τι χαμός αυτός που συμβαίνει τελευταία. Σαν μια έκρηξη που περίμενε χρόνια να γίνει κρυφά και σιωπηλά. Σαν μια έκρηξη που ψάχνει προηγούμενο και αδυνατεί να το βρει. Σε μια κοινωνία που μένει να κοιτάει και να ελπίζει πως η κάθαρση θα έρθει γιατί αλλιώς δε γίνεται. Αλλιώς θα συνεχίσουμε να βυθιζόμαστε χωρίς πάτο.