fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

rmyoeuyg.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Η Vilebrequinκκλείνει τα 50 της χρόνια, ανοίγοντας σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα τα πιο καλοκαιρινά Pop-upstores. Το brand που αποτελεί συνώνυμο του καλοκαιριού, φέτος γιορτάζει τα 50 του χρόνια και ανοίγει 3 limitedtime onlyκαταστήματα στα πιο κομβικά σημεία της Αθήνας. Η συλλογή που θα βρίσκεται σε επιλεγμένες boutique ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Vilebrequin καταστήματα και pop-upstores, θα μας μεταφέρει στο 1971 σε μία παραλία του Saint-Tropez και ακολουθώντας ένα ταξίδι στο χρόνο, θα φτάσουμε στο σήμερα. Η καθημερινότητά μας έχει "μυρίσει" καλοκαίρι για τα καλά. 

Not 
me-kolan-8-aghapimena-outfits-ghia-kathe-peristasi-3.jpg
Βαθμολογία: 5/10
Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από αέρινα υφάσματα και χαλαρές γραμμές. Γι αυτό πείτε "όχι" και αφήστε στην άκρη τα εφαρμοστά κολάν με τα crop tops και αντικαταστήστε τα από πολύχρωμα φορέματα, φούστες και λινά παντελόνια που θα εντυπωσιάσουν. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

zjl-pzkw.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Το πολυβραβευμένο course της Know Chrunch που έχουν εμπιστευτεί πάρα πολλοί επαγγελματίες και όχι μόνο, έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ. Είναι πλέον διαθέσιμο σε 142 ώρες video-on-demand με αυτόματες εξετάσεις και αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing εμπλουτίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις σε digital & social media με 24 καταξιωμένα στελέχη της αγοράς ως instructors. Είναι πλήρως αναγνωρισμένο στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς βραβεύεται επί σειρά ετών  από το Social Media World ως η καλύτερη digital marketing εκπαίδευση στην Ελλάδα και από τα Education Leaders Awards ως η καλύτερη e-learning digital marketing εκπαίδευση.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αυτόνομα e-learnin gcourses της Know Crunch, το Facebook & Instagram Advertising Masterclass, το Google Advertising Masterclass, το Facebook Marketing Masterclass και επιπρόσθετα 31 ενότητες με άλλα platforms,στρατηγικές & tools. 

Not

img-6983.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Φαίνεται πως ακόμα ένας χώρος «σπάει» τη σιωπή του και φέρνει στην επιφάνεια περιστατικά από το παρελθόν που πρέπει να ακουστούν. Ο βιασμός του φαντάρου που αυτήν τη στιγμή φιγουράρει στην επικαιρότητα, αλλά και οι αυτοκτονίες που ακούμε και μας κλονίζουν κατά καιρούς, δείχνουν και πάλι την «αδυναμία» που συχνά μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία, καθώς και το πόσο απαραίτητο είναι να τεθούν νέοι κανόνες, που να βασίζονται στον σεβασμό, στην αποδοχή, και τελικά στην ανθρωπιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως ποτέ δεν είναι αργά για να ανοίξουν τα στόματα, να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να σκιαγραφηθεί ένα μέλλον που το κάθε είδος βιασμού δε θα έχει θέση. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

maze-bowls.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Φυσικά και όλη η προσοχή μας τις τελευταίες ημέρες ήταν στραμμένη στον οίκο Dior και στο show που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο. Μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τετάρτη παρατέθηκε δείπνο στους προσκεκλημένους στα Αναφιώτικα. Τα σερβίτσια της Θέμιδος Ζουγανέλης επιλέχθηκαν για να «ντύσουν» τα τραπέζια του δείπνου, γεμίζοντας τα με χρώμα και κομψότητα. Το «Maze», το μοτίβο της αέναης κίνησης της σπείρας. Το «Serenity», σύμβολο συμμετρίας και διακοσμητικό στοιχείο των κυκλαδίτικων τοιχογραφιών. Το «Kyma», ζωηρό και πληθωρικό, όπως τα κύματα του Αιγαίου. Ο «Kyklos», με τις διαβαθμίσεις χρώματος, ένα ανάπτυγμα εμπνευσμένο απ τους εξαίσιους χρωματισμούς των νερών της Μυκόνου. Και το νεόφερτο, περίτεχνο «Peacock», «κομμάτι» μιας Art Deco σκάλας στο εσωτερικό ενός εντυπωσιακού κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας. Όλα αυτά δημιούργησαν ένα μοναδικό και πανέμορφο σκηνικό.

Not

glyka-nera.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Ό,τι και να γράψουμε και αυτήν τη φορά και ό,τι και να πούμε θα είναι λίγα και "μικρά" μπροστά σε αυτά που συνέβησαν. Ένας "τυφλός" από ζήλια άντρας, δολοφονεί τη γυναίκα του, η οποία ήθελε να πάρει το παιδί τους και να φύγει λόγω της βίαιης συμπεριφοράς που είχε ο -κατά τα άλλα πολύ καλός και ευγενικός- σύζυγος της. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται, και θα επαναληφθεί. Όπως έγραψε και κάποιος στα social media " Για κάθε χυδαίο θάνατο φταίμε εμείς οι ζωντανοί". Εμείς που δεν είδαμε, εμείς που ακούσαμε αλλά φοβηθήκαμε, εμείς που ξέραμε αλλά δε μιλήσαμε. Εμείς που δε φύγαμε την ώρα που έπρεπε. Εσείς που δεν έχετε μάθει στα παιδιά σας να σέβονται τους ανθρώπους. Εσείς που δεν έχετε καταλάβει ότι καμία ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να γίνει κτήμα σας, στο βωμό καμιάς αγάπης. Η κοινωνία που όσα χρόνια κι να περάσει θα μεγαλώνει με την πεποίθηση ότι ο άντρας πρέπει να έχει τα "κλειδιά του σπιτιού"...

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

mykonos-blu-luxury-seafront-resort-in-mykonos-island-32732.jpeg
Βαθμολογία: 9/10

Μπορεί να έχω αρκετό καιρό ακόμη μπροστά μου για να ξεκινήσω τις καλοκαιρινές διακοπές μου, ωστόσο ήδη έχω ξεκινήσει την προετοιμασία, αναζητώντας τον κατάλληλο προορισμό. Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, συνειδητοποιώ πόσα όμορφα μέρη έχει η Ελλάδα, που περιμένουν να τα εξερευνήσω. Νησιά με αρκετό κόσμο, άλλα με λιγότερο, προορισμούς απομακρυσμένους ή πολύ δημοφιλείς. Ό,τι κι αν θέλεις κι ό,τι ψάχνεις για τις δικές σου, ιδανικές διακοπές θα το βρεις. Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε αυτή τη χώρα και τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι. Live your myth in Greece!

Not

image0.jpeg


Βαθμολογία: 5/10

Έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πολλά για τη σημασία του αντηλιακού, ωστόσο ακόμη και σήμερα υπάρχουν γυναίκες που δεν κατανοούν ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της skincare routine τους. Όσο πλησιάζουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, είναι όλο και πιο σημαντικό να προστατεύουμε σωστά την επιδερμίδα μας κάθε μέρα, είτε είμαστε το σπίτι, είτε έξω από αυτό. Θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και υγιές με το πέρασμα των χρόνων; Μην ξεχνάτε την αντηλιακή προστασία, βάλτε την στην καθημερινή σας ρουτίνα και απολαύστε το καλοκαίρι σας!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

synedrio.jpg

Βαθμολογία: 8/10

Αυτή η εβδομάδα του Ιουνίου ήταν σίγουρα μια εβδομάδα με πολλά γεγονότα. Κακά, όμορφα, περίεργα, λυπηρά και άλλα πολύ αισιόδοξα. Μένω στο τελευταίο και θα αναφερθώ στην ακύρωση του Συνεδρίου για τη Γονιμότητα που θα γινόταν στη χώρα μας. Με τον απόηχο του να έχει σβηστεί, από μια γυναικοκτονία, όλοι ακόμη αναρωτιόμαστε πως γίνεται να μιλούν καθηγητές, ιερείς και πολιτικοί -άντρες- για τις γυναίκες, με άξονα και μοναδικές υπεύθυνες αυτές. Για ένα θέμα που είναι πάνω από όλα προσωπικό, κοινωνικό και απόλυτα συλλογικό. Βγάζοντας, λοιπόν, τα καλά, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως τα αντανακλαστικά της κοινωνίας είναι πλέον πιο οξυμένα από ποτέ. Τι ποιο hot;

Not

covid19-1600x900-1.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Μένω στην Πράγα και με αρκετή απαισιοδοξία παρατηρώ τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών σε ολόκληρη την Ευρώπη συγκριτικά με αυτά της Ελλάδας. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλετε στην ικανότητα των ελληνικών αρχών, στα πολλά εμβόλια ή στην πρόθεση του κόσμου αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε που θα οδηγηθεί όλο αυτό.