fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

veroni-vermouth-dry-1.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Η ομάδα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη εμπνέεται από μια μοναδική ιστορία αγάπης, 100 χρόνων, και την αναβιώνει μέσα από μία νέα ετικέτα. Το βερμούτ VERONI «παντρεύει» την κληρονομιά της οικογένειας του Στέλλιου Μπουτάρη με τις τάσεις της σύγχρονης εποχής, τιμώντας τους δεσμούς που η αξία τους μένει ατόφια μέσα στον χρόνο. Ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά απογεύματα. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο με πάγο αλλά εγώ θα το προτιμήσω στο cocktail μου. 

Not

68c2ce5f04e26fb13d6dafccb28edfae.jpg
Βαθμολογία: 6/10

Αν και η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας μας έκανε όλες να θέλουμε να βουτήξουμε στη θάλασσα και παράλληλα νιώσαμε το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά μας, δεν είναι φυσιολογική. Ελπίζω να ήταν απλά ένας mini καύσωνας κι όλα να γίνουν όπως θα έπρεπε να είναι γιατί αλλιώς το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

3d-h-cheerios-375g-savethebees.png


Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των μελισσών έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ συνεχίζεται να μειώνεται παγκοσμίως, λόγω των αλλαγών που φέρνει στο περιβάλλον ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS όμως, της Nestlé αγαπούν αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά πλασματάκια, στα οποία οφείλουν την υπέροχη μελένια γεύση τους! Και αυτό, γιατί τα λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 διαφορετικά δημητριακά ολικής άλεσης, καλύπτονται με μέλι και φουρνίζονται για να αποκτήσουν την υπέροχη τραγανή γεύση τους, και έτσι είναι ιδανικά για ένα απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό. Έτσι, στηρίζουν τη δράση του The Bee Camp, της πρώτης Οργάνωσης στην Ελλάδα για την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, συνεισφέρουν στο έργο του The Bee Camp, συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και την κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία των μελισσών! Μέσα από εργαστήρια, συλλογικές δράσεις «πρασινίσματος» της πόλης αλλά και δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης το The Bee Camp θέλει να εμπνεύσει σεβασμό για τη φύση και για ένα πιο αισιόδοξο και βιώσιμο μέλλον.

Βαθμολογία: 10/10

Not

img-6697.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Η δεύτερη σεζόν του The Neighbor δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, συγκριτικά με την πρώτη που ήταν τόσο επιτυχημένη. Σύμφωνα με το story, πάνω που ο Χάβι πιστεύει ότι έγινε ο υπερήρωας της Γης, μια απρόσμενη ανταγωνίστρια τον δυσκολεύει να πετύχει τους στόχους του, κάνοντάς τον να έρθει σε επαφή με μερικούς εξωγήινους επισκέπτες, που του ανατρέπουν τα σχέδια. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

730x500-artbazaar2021.jpg
Βαθμολογία: 10/10


Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργανώνει από 24 Μαΐου 2021 έως 25 Ιουνίου 2021, για έκτη χρονιά, έκθεση ζωγραφικής με έργα όλων των μαθητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών, στο φουαγιέ της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά για τους μαθητές. Στο χώρο θα βρίσκεται βρίσκεται η καθηγήτρια εικαστικών του σχολείου, κ. Λιλή Σταματάτου, η οποία θα ξεναγήσει τους μαθητές, παρουσιάζοντάς τους τις διαφορετικές θεματικές με τις οποίες ασχολήθηκε η κάθε τάξη. Το πιο σημαντικό όμως απ' όλα είναι ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων των παιδιών θα δοθούν στον «Φάρο του Κόσμου», το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Ι. Μ. Νεάπολης - Σταυρουπόλεως.

Not 

88e0377df187633f1e9dc4328838f175.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Διαφορετικότητα. Μία λέξη που την ακούμε συνεχώς τον τελευταίο καιρό αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε εδώ. Ποιος ορίζει τη διαφορετικότητα και ποιος το φυσιολογικό; Ο κάθε ένας από εμάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός και εκεί πρέπει να σταματάει η συζήτηση. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που καλό θα είναι να χτίσουμε τα κοινωνικά πρότυπα και τις αξίες από την αρχή.

Βασιλική Δουκουμοπούλου

Hot

protoulis1-studio18-0132deltio-typou.jpg


H σύμπραξη της Ambigram Branding & Marketing Agency και της Pad Advertising για το αγουρέλαιο PROTOLEO της Protoulis απέσπασε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία design κατά την Japan Olive Oil Prize (Joop) Awards, όπου συμμετέχουν συσκευασίες ελαιολάδων από όλο τον κόσμο. Το πάνελ της κριτικής επιτροπής του 2021 αποτελούνταν από καταξιωμένα,διάσημα ονόματα στο χώρο του design, της φωτογραφίας και της αρχιτεκτονικής όπως οι Fabio Novembre, KarimRashid, Constantinos Hoursoglou, Marc Atlan,Yasuhiko Tsuchida, Studio Lav, Fumie Shibata, Fumie Shibata, Adrian Geralnik.

«Η στρατηγική επιλογή του branding ήταν ένας συνδυασμός δύναμης και λιτότητας. Η ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα του αγουρέλαιου και συγχρόνως του τόπου καταγωγής του. Το όνομα, PROTOLEO, αποδίδει την ουσία -το πρώτο λάδι της χρονιάς. Η συσκευασία του την άγρια φύση των ορεινών ελαιώνων της προέλευσής του- τους δύσβατους, σκληροτράχηλους ορεινούς ελαιώνες της Λέσβου», επισημαίνει η Λεώνη Σιών της Ambigram.

«Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε το DNA του προϊόντος», συμπληρώνουν η Μελίνα Μαλτσίδου και η Νίκη Ταμπάκη της Pad. «Ο δυνατός χαρακτήρας του, μας οδήγησε σε μινιμαλιστική προσέγγιση, με γεωμετρική απεικόνιση του καρπού σε συνδυασμό με αφαιρετική τυπογραφία. Το ιδιαίτερο χρώμα και η υφή του αγουρέλαιου, αναδεικνύονται με την απροκάλυπτη προβολή του προϊόντος στο κάτω μέρος της φιάλης. Ο συνδυασμός με το μαύρο χρώμα εντείνει την αντίθεση με τον έντονο πράσινο του προϊόντος».

Info: www.padad.grambigram.gr

Βαθμολογία: 10/10

Νot

1-DQeRg.jpg

Περίμενα με ανυπομονησία το πολυαναμενόμενο reunion των Friends, που φυσικά κανείς δεν αμφισβήτησε ότι ήταν αρκετά συγκινητικό, προσεγμένο και φυσικά αποκαλυπτικό. Ωστόσο, περισσότερο από ένα «μεγαλώσαμε και θυμόμαστε τα παλιά» meet up μου φάνηκε -λίγο μουδιασμένο-, προσθέτοντας εμφανίσεις από νεότερους σταρς, που ναι μεν ήταν φανς της σειράς αλλά ωστόσο δεν αποτελούν μέρος της. Όλοι περιμέναμε νομίζω να δούμε τι όντως κάνουν και πώς ζουν σήμερα τα αγαπημένα μας Φιλαράκια!

Βαθμολογία: 3/10

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-1526548829-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν τα κεριά. Για την ακρίβεια δε νομίζω πως έχει υπάρξει ποτέ αρωματικό κερί που να μη μου αρέσει. Πιο ελαφριά, πιο βαριά, spicy, φρουτένια... Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και με ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη κι εικόνες. Τελευταία, αυτό που μου αρέσει να κάνω, είναι να δίνω συγκεκριμένο χαρακτήρα σε κάθε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού μου. Ο κάθε χώρος αποκτά ξεχωριστή σημασία και πραγματικά πρόκειται για μία ιεροτελεστία που απολαμβάνω!

Not

image0.jpeg

Βαθμολογία: 6/10

Οι μετακινήσεις είναι πλέον ελεύθερες κι όλοι μας έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε μικρές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, μετά από καιρό. Ωστόσο, το άσχημο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως μαζί με την κυκλοφορία, έχουν ξεκινήσει και τα έργα στους δρόμους, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση. Γενικότερα υπομονή χρειάζεται και προσοχή από όλους...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

3600523953844-4.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο οίκος Elie Saab, γνωστός για τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, συνεργάζεται αυτή τη χρονιά με τη L’Oréal Paris σε μια limited edition συλλογή μακιγιάζ, που αναδεικνύει στην επιφάνεια την κομψότητα και τον δυναμισμό που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος στο παρελθόν: «Το πάθος μου ήταν πάντα να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα και το μακιγιάζ έχει την ικανότητα να υπογραμμίζει τη φυσική ομορφιά τους». Από εμένα, λοιπόν, είναι το απόλυτο in.

Not
paparizou-3.jpg
Βαθμολογία: 4/10

Bullying έκαναν τα παιδιά του πληκτρολογίου στην Έλενα. Σε αυτή τη γυναίκα που ούτε το 2005, και κυρίως ούτε το 2021 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και για τίποτα να ντραπεί. Σε αυτή τη γυναίκα που μάγευε και μαγεύει με τη φωνή της, θυμίζοντας σε όλους πως μια όμορφη παρουσία μπορεί πάντα να έχει πολλά να αποδείξει με το έργο της. Σε μια Παπαρίζου που έκανε κάποτε όλη την Ελλάδα να χαρεί και σήμερα κάνει όλες εμάς -με τα παραπάνω κιλά ή και χωρίς αυτά- να λέμε περήφανα πως σε όποιον δεν αρέσουμε μπορεί να πάει να κρυφτεί στη σπηλιά του. Σε μια από αυτές τις σπηλιές που Number 1 σίγουρα δεν είναι η αξιοπρέπεια. Εμείς Έλενα είμαστε μαζί σου.