fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

l239648.jpg
Βαθμολογία: 10/10


Tώρα που ξεκίνησαν οι πρώτες εξορμήσεις και το καλοκαιράκι άρχισε να μας δελεάζει με κάθε τρόπο, μια θαλασσινή νησιώτικη απόδραση μοιάζει ένα όνειρο που μπορεί και να γίνει αληθινό.Το Wild hotel by Interni είναι μια αληθινή design εμπειρία με την υπογραφή του Moda Bagno Concept Store σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Μυκόνου που πραγματικά είναι μια όαση χαλάρωσης και ξένοιαστων διακοπών. Θα ήθελα πολύ να διακτινιστώ και να μοιραστώ τη θεσπέσια αύρα του έστω και για ένα σύντομο weekend.

Not

dscn1355.jpg
Βαθμολογία: 5/10
Στα εγκαταλελειμμένα κτίρια που στέκουν σαν άδεια κουφάρια για χρόνια και στα αιώνια ανοίκιαστα καταστήματα που έχουν αφεθεί, περιμένοντας κάποιος να ασχοληθεί μαζί τους. Θλιβερό το θέαμα των παρατημένων χώρων που τελευταία γίνεται όλο και πιο συχνό.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

1-HHkBP.jpg
Βαθμολογία: 10/10


Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στην Eurovision, όπως και ολόκληρος ο Μάιος. Παρόλο που δεν είμαι τεράστιος fan του θεσμού, αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο είναι το mix που γίνεται επί σκηνής από πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες, με κοινό χαρακτηριστικό τη μουσική που, τελικά, όλους τους ενώνει. Μπορεί πέρυσι λόγω των συνθηκών να μην πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός, αλλά φέτος -απόψε για την ακρίβεια- θα πάρει και πάλι τη θέση του στις οθόνες. Good luck!

Not

2-gyfjh.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Μόλις χθες ξεκίνησα τη δεύτερη σεζόν της σειράς "Who Killed Sara", ωστόσο γρήγορα κατέληξα πως δε με κρατάει με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως συνέβαινε στον πρώτο κύκλο. Μπορεί το story να παραμένει γνωστό, αλλά κάτι στην πλοκή ξετυλίγεται με αρκετά αργούς ρυθμούς και αυτός ίσως να είναι ο λόγος που με κάνει να μην το παρακολουθώ και τόσο ευχάριστα. Ωστόσο, εάν σας αρέσουν οι περιπετειώδεις και κάπως σκοτεινές υποθέσεις, τότε είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά για εσάς.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

daily-madness.jpg

Βαθμολογία: 10/10

H επιστροφή στην κανονική μας ζωή και σε όλα αυτά που μας γεμίζουν χαρά και αγάπη γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Μετά από την εστίαση, τα καλλιτεχνικά δρώμενα επιτρέπονται και πάλι. Οι εκθέσεις είναι και πάλι γεγονός και ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να επισκεφθεί αυτήν που τον ενδιαφέρει. Προσωπικά, σκοπεύω να παραστώ στην έκθεση της collage maker, Ειρήνης Μητούδη. Η Ειρήνη Μητούδη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι ένας άνθρωπος με πάθος για δημιουργία και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται, εκτός της εργασίας της, με το κολλάζ και τη ζωγραφική. Έχει συμμετάσχει με έργα κολλάζ σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταξιδεύει με μεράκι και φαντασία στον κόσμο του μη υπαρκτού για να συνθέσει τις εικόνες που θα μοιραστεί μαζί μας, στην ομαδική έκθεση με τίτλο «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ» στη γκαλερί «Pώ», Ρωμανού 5 (Λευκός Πύργος). Η έναρξη της έκθεσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 18.00 και θα έχει διάρκεια επτά ημέρες.

Not 

lefkos-pirgos-002.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Η επιστροφή λοιπόν, στην κανονικότητα, έχει φέρει μαζί της και μερικές συνήθειες που ίσως δεν μας πείραζε και πολύ το γεγονός ότι τις είχαμε αφήσει στην άκρη. Μία από αυτές είναι η κίνηση στους δρόμους και η έντονη πολυκοσμία, κυρίως στο κέντρο της πόλης, με την οποία θα κάνουν αρκετό καιρό για να εξοικειωθούμε και πάλι. Παρόλα αυτά, αυτοί είναι οι «φυσιολογικοί» ρυθμοί της μεγαλούπολης και η εμφάνιση τους μας κάνει να νιώθουμε ότι η ζωή μας συνεχίζεται. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-1695648631-1.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Πλησιάζοντας στο καλοκαίρι, όλοι μας ψάχνουμε pieces που θα μας εξυπηρετούν σε κάθε περίσταση, αλλά δε θα μας «βαραίνουν», με το θερμόμετρο να ανεβαίνει. Το δικό μου μυστικό για τις βόλτες στην πόλη τους πιο θερμούς μήνες, είναι τα silk dresses! Ένα μεταξωτό φόρεμα, σε ίσια γραμμή, αποτελεί την πιο ιδανική chic επιλογή από το πρωί ως και το βράδυ, ενώ ανάλογα με το δικό σας στιλ, μπορείτε να το συνδυάσετε με χαμηλό ή ψηλό παπούτσι ή με ένα t-shirt από μέσα και φυσικά με πολλά αξεσουάρ!


Not

shutterstock-1701825688-1.jpg
Βαθμολογία: 6/10

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το τελευταίο διάστημα τη μέθοδο του lash lift για τις βλεφαρίδες τους. Πρόκειται για μία διαδικασία που δημιουργεί μία καμπυλότητα στις φυσικές βλεφαρίδες και τις κάνει να μοιάζουν πιο πυκνές, την ώρα που προσφέρει θρέψη σε βάθος. Ωστόσο, επειδή αφορά την περιοχή των ματιών, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα kit, προκειμένου να γίνει η διαδικασία στο σπίτι, όμως προσωπικά προτιμώ πάντα τη βοήθεια μίας ειδικού. Μην ρισκάρετε, εμπιστευτείτε αυτούς που γνωρίζουν και δείτε τις βλεφαρίδες σας να μεταμορφώνονται!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

shutterstock-paralia.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ξανά η Ελλάδα ανάμεσα στις top χώρες με τις Γαλάζιες Σημαίες. Φέτος, μόλις άνοιξαν οι παραλίες, η Ελλάδα βρέθηκε 2η ανάμεσα σε 49 χώρες, συγκεντρώνοντας 545 Γαλάζιες Σημαίες για τις ακτές της. Η δική μου αγαπημένη είναι η Ελιά της Χαλκιδικής και είμαι σίγουρη πως και εσείς θα λατρέψετε μια από τις υπόλοιπες. Βρείτε ποια σας ταιριάζει και βυθιστείτε στο απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου που σας προσκαλεί.

mpoako.jpg

Βαθμολογία: 10/10 

Δημόσια συγγνώμη -μέσω του προφίλ της στο Facebook- ζήτησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, από τον Κώστα Μπακογιάννη. Σε ένα σίριαλ με πολλές μαριονέτες και άλλους τόσους κομπάρσους, άνθρωποι επιμένουν να παίρνουν το δημόσιο λόγο και να εκφράζονται πολιτικά με κοινωνικές προφάσεις. Elena did it again.