fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

image-06-04-2021-at-418-pm.jpg

Βαθμολογία: 10/10

H νέα συλλογή της Ethimo, μίας από τις πιο ιδιαίτερες εταιρείες στον χώρο του design επίπλου με ταξίδεψε στο καλοκαίρι που έρχεται και στην ανεμελιά του που τόσο πολύ μας έχει λείψει. Άψογος σχεδιασμός, υπέροχα χρώματα και υλικά για τις πιο stylish στογμές by the pool. Aναζητήστε την στο Moda Bagno Concept store. 


Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

hot.png

Βαθμολογία: 10/10

Η άκρως ρομαντική ταινία "A Week Away" του Netflix, είναι αυτή που μου κέντρισε το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Βάσει του story, ένας έφηβος έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά βρίσκεται έξω από τα νερά του, ανοίγει την καρδιά του και ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης, καθώς και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του.

Not

not.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Το περιστατικό της 28χρονης στη Μακρινίτσα Πηλίου που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι οι γυναίκες να λειτουργούν μεταξύ τους σαν μια γροθιά δύναμης. Τα όσα συμβαίνουν κι έρχονται στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες, κάνουν επιτακτική την ανάγκη στην κάθε γυναίκα -αλλά και σε όλους τους ανθρώπους γενικότερα- να μιλήσουν ανοιχτά, να σπάσουν τη σιωπή τους και να ζητήσουν βοήθεια πριν να είναι αργά. Οι εποχές αλλάζουν και δεν υπάρχει πλέον χώρος για τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές, που μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

screen-shot-2021-03-29-at-143202.png

Βαθμολογία: 10/10

Η νέα καμπάνια της MAJE για τη συλλογή SS21 μας προτείνει ξεκάθαρα: #STAYYOURSELF! Το top model CARA TAYLOR “δανείζει” τη μορφή της σε εφτά διαφορετικούς χαρακτήρες. Τελικά, μόνο αλλάζοντας συνεχώς μπορούμε να είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας. Με το παραπάνω hashtag η Maje παροτρύνει όλες τις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους και να απολαύσουν τη εξέλιξη τους. Μια γυναίκα μπορεί ανάλογα με τη διάθεση και την ημέρα να αλλάζει είκονες και χαρακτήρες και ποτέ δεν πρέπει να νιώθει περιορισμένη. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο μέσα από την κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι με κομμάτια για όλες τις γυναίκες και τους "ρόλους" τους. 

Not

1-151.jpeg

Βαθμολογία: 4/10

Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο ξεκάθαρες οι απόψεις και οι οδηγίες ως προς τα εμβόλια κυρίως από τους επιστήμονες που έχουν βήμα και επηρεάζουν τον κόσμο. Αν δεν ακολουθούν οι ίδιοι τους μία κοινή γραμμή πως θα μπορέσει ο κόσμος να τους εμπιστευθεί κι όχι μόνο να κάνουν τα εμβόλια αλλά να τηρήσουν και τα μέτρα και να σταθούν δίπλα τους σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο;


Αναστασία Πολίτογλου

Hot

.jpg

Βαθμολογία: 10/10

O Δήμος Αθηνών άνοιξε το πρώτο σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη χώρα. Στο Βοτανικό, λοιπόν, θα βρίσκονται από εδώ και πέρα τα σκυλάκια που βρέθηκαν άτυχα. Ξέρω πως η "άνοιξη" δεν έρχεται με μια μόνο κίνηση αλλά παραμένω -πάντα- αισιόδοξη πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε μαζί με όλους όσους προστατεύουν όποιον το έχει ανάγκη.

Not

.webp

Βαθμολογία: 3/10

Υπάρχουν εγκλήματα που συνεχίζουν να ονομάζονται δολοφονίες ενώ θα όφειλαν να έχουν τον ορισμό της γυναικοκτονίας. Όχι λόγω κάποιας προσωπικής, φεμινιστικής, επιδίωξης αλλά γιατί πιστεύω -βαθιά- πως γίνονται στο όνομα της αδυναμίας μας. Τροφή για σκέψη για όσους, ακόμη, πιστεύουν πως οι γυναίκες βρίσκονται σε ισότιμη θέση.