fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

lady-gaga-in-max-mara-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Λάτρεψα τη νέα εκδοχή του κλασσικού camel παλτό της MaxMara από τη συλλογή Sfilata SS21 που είδαμε να φοράει η Lady Gaga. Το “Milano” με ανοιχτά μανίκια που θυμίζουν κάπα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη του icon παλτό του οίκου που αναγάγει την κομψότητα σε άλλο επίπεδο. Είναι τόσο stylish που μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο. 

Not

thessaloniki-leukos-purgos.jpeg


Βαθμολογία: 3/10

Το να κυκλοφορείς με την αίσθηση ότι παρανομείς και να φυλάγεσαι σε κάθε βήμα μας έχει κουράσει πραγματικά πολύ και δε βλέπουμε την ώρα να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην ομαλή καθημερινότητά μας.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-4983.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου είναι εδώ και η άνοιξη έχει μπει για τα καλά στη σφαίρα του χρόνου. Το ηλιόλουστο τοπίο με τα καταπράσινα φυσικά στοιχεία, είναι ακριβώς αυτό που ζητούσαμε όλοι μας μέσα σε αυτές τις «γκρίζες» ημέρες που διανύουμε. Ακόμα και κάτω από αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, ας είναι αυτή μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε σύμμαχό μας την ελπίδα και την αισιοδοξία! 

Not

img-4995.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Το “I Care a Lot” είναι μια από τις καινούριες ταινίες του Netflix που παρακολούθησα πολύ πρόσφατα. Ωστόσο, το story δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε αρκετά, ίσως γιατί η πλοκή εκτυλίσσεται με σχετικά αργό τρόπο. Αφορά στην ιστορία μιας δικαστικής συμπαραστάτριας, που παγιδεύει τους πελάτες της και τους κάνει να νιώθουν πως την έχουν ανάγκη. Πρωταγωνιστούν: Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

02pierpaolo-web1-superjumbo.jpg


Βαθμολογία: 10/10

Ο Pierpaolo Piccioli, ο creative director του Maison Valentino, δεν σταματάει να μας μαγεύει όχι μόνο με τις δημιουργίες που παρουσιάζει αλλά και με ολόκληρες τις παραστάσεις. Με αφορμή το τελευταίο του show στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, συνειδητοποίησα για ακόμα μία φορά πως τα στοιχεία που τον ρομαντικός και η εν συναίσθηση τόσο σα δημιουργό αλλά και σαν άνθρωπο. Χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτεχνικούς διευθυντές και πιστεύω πως ο χώρος της μόδας χρειάζεται ακριβώς τέτοιους ανθρώπους. 

Not

dc37990cdda46a7a66157a497d07107a.jpeg

Βαθμολογία: 4/10

Όσο περνάνε οι ημέρες καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ότι αυτό που μου έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα είναι μία ήρεμη και χαλαρή έξοδος για ποτό. Ένα βράδυ με φίλους, που δε θα υπάρχει άγχος και δε θα χρειάζεται να κοιτάμε συνεχώς το ρολόι μας. Μακάρι αυτή η στιγμή να έρθει σύντομα. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

kapoutzidis-instagram.jpg


Βαθμολογία: 10/10

Sir Γιώργος Καπουτζίδης όπως λέμε Sir Elton John. Είναι ο άνθρωπος που πάντα καταφέρνει να βγαίνει πρώτος -στις καρδιές μας- μέσα από τα λόγια του. Ο άνθρωπος που κανονικοποίησε τη διαφορετικότητα σε εποχές που όλοι κρατούσαν το στόμα κλειστό. Ο "άνεργος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος", ο ευτυχισμένος και χαμογελαστός άντρας που ξέρει πως τα παντελόνια είναι απλώς ένα ρούχο και όχι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο οφείλεις να περηφανεύεσαι. Είναι ο Γιώργος που εύχεται όλοι οι πατεράδες να γίνουν σαν τον δικό του και που αποτελεί πρότυπο για όσους θέλουν να πουν την ιστορία τους. Αγαπητέ Γιώργο είμαι μαζί σου και όποιος δεν καταφέρει να σε ακολουθήσει θα παραμείνει στη σκοτεινή πλευρά της ιστορίας. Σε αυτή την πλευρά που δημιουργεί θύματα και απαλύνει τον θύτη.

Not

stathis-livathinos.jpg

Βαθμολογία: 2/10

H πολιτική εκμετάλλευση των καταστάσεων είναι η χειρότερη εναλλακτική που μπορούν να αποκτήσουν τα κόμματα σε καιρούς όπου όλα μοιάζουν αβέβαια; Τα κινήματα δεν έχουν χρώμα και όποιος προσπαθεί να τα μπογιατίσει μπλε, κόκκινα, κίτρινα ή λευκά θα οδηγηθεί από την ιστορία εκεί όπου του αξίζει. Το λέω καθώς είμαι από τους λίγους -υποθέτω- ανθρώπους που αγαπούν να βλέπουν τις ομιλίες στη βουλή. Ομιλίες σαν αυτές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα όπου εκτοξεύτηκαν εκατέρωθεν χαρακτηρισμοί. Το αποτέλεσμα; Μια εβδομάδα μετά, παραιτείται και ο πρώην διορισμένος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός. Μάλλον τώρα φαίνεται πιο ξεκάθαρα από ποτέ πως το κίνημα #Metoo δε μπορεί να καπηλευτεί από καμία κυβέρνηση και πως καμία κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κατηγορεί κάποια άλλη απλώς και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Ας γυρίσουμε, λοιπόν, ξανά στη βάση της συζήτησης.

Βασιλική Δουκουμοπούλου

Hot

cola-zero-sugar-ktx-proiontos.png

Βαθμολογία: 10/10

Δεν υπάρχει τίποτα πιο μοναδικό -και ίσως λιγάκι απελευθερωτικό θα έλεγα- από την απόλαυση μιας αγαπημένης γεύσης, όπως είναι αυτής της κόλα. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως όταν αυτή συνδυάζεται με το φυσικό μεταλλικό νερό, τότε αποτελεί σίγουρη επιτυχία. Δοκιμάζοντας τη καινούρια Βίκος Cola Zero Sugar ένιωσα για ακόμη μια φορά την ευχαρίστηση, αλλά και μπόλικη υπερηφάνεια που μια ελληνική, αναγνωρισμένη στον τομέα της εταιρία, δημιουργεί την πρώτη ελληνική cola με μηδέν ζάχαρη και, βέβαια, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό! Πρόκειται για μια αποκλειστική συνταγή που αφήνει την επίγευση κάθε γλυκιάς μας ανάμνησης, είτε σερβίρεται σκέτη με μια φέτα λεμόνι, ή ακόμα και ως συνοδευτικό αναψυκτικό. Give it a try!

Not

-vTWms.jpg

Βαθμολογία: 5/10

H ατελείωτη αναζήτηση της διαδικτυακής κατά τα άλλα ψυχαγωγικής πλατφόρμας, Netflix, φαίνεται πως με έχει κουράσει. Οι επιλογές αμέτρητες, πολλές από αυτές κάτω του μετρίου, με ωστόσο ελάχιστες εξαιρέσεις, που καταφέρνουν να αναδειχθούν. Σίγουρα αποτελεί μια καλή συντροφιά την περίοδο αυτήν, παρόλα αυτά χρειάζεται καλύτερη αξιολόγηση σε περιεχόμενο!