fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

9-2-0010-copy-2.jpg
Βαθμολογία: 10/10

To πουγκί της Callista, το οποίο είναι εμπνευσμένο και αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση είναι πραγματικά ένα αριστούργημα. Μία αιφνιδιαστική προσέγγιση στους κώδικες που συνθέτουν την εθνική μας φορεσιά μετατράπηκε σε ένα παιχνίδι αποδόμησης που υμνεί την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση με έναν έξυπνο, φρέσκο και παραδοσιακό ταυτόχρονα τρόπο.

«Με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων απο την Ελληνική Επανάσταση αποκωδικοποιώ την παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και σχεδιάζω αυτό το πουγγί χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο ανάποδο φέσι σαν βάση του και το στολίζω με δερμάτινη φουστανέλλα και φούντες του τσαρουχιού» Ελβίρα Παναγιωτοπούλου Creative Director Callista. 

Ανυπομονώ να το προσθέσω στη συλλογή μου!

Not

edd7d254-e01c-4678-bc5e-9808d83dcd30.jpeg
Βαθμολογία: 4/10

Το άγχος για τις εξελίξεις και το νέο lockdown που ακούγεται όλο και περισσότερο. Ελπίζω τα κρούσματα να συνεχίσουν να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα για την πόλη μας και να μη βιώσουμε ξανά τις καταστάσεις του Νοεμβρίου. 

Βασιλική Δουκουμοπούλου

Hot

f29642db-8235-4656-b833-2b0a94f76de7.jpeg
Βαθμολογία: 10/10

Θαυμάζω ιδιαίτερα πρωτοβουλίες που μοιράζουν απλόχερα αγάπη. Μια τέτοια είναι και αυτή που διοργανώνει και η «Λάμψη», η οποία στέκεται κοντά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη! Με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου -την Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου- ο σύλλογος Λάμψη μαζί με την υπογραφή του Περικλή Λάγιου δημιούργησε, "Το τετράφυλλο τριφύλλι της Λάμψης". Τα τέσσερα φύλλα του κοσμήματος αυτού απευθύνονται σε τέσσερις ξεχωριστές έννοιες. Ένα φύλλο είναι για την «αγάπη», το δεύτερο για την «ελπίδα» και το τρίτο συμβολίζει την «πίστη». Το τέταρτο μπορείτε να το κρατήσετε για τη «λάμψη», γιατί κάποια κοσμήματα έχουν λίγη περισσότερη αξία. Φυσικά, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο του συλλόγου. Όλοι αξίζει να γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί. Έχω ήδη αποκτήσει το δικό μου! Εσείς; Email: lampsi@lampsi.org

Not

tv.png

Βαθμολογία: 3/10

Κουράστηκα από την «επανάληψη» των προτάσεων διασκέδασης της ελληνικής τηλεόρασης. Τα realities στη χώρα πλέον περισσεύουν, ενώ οι χαμογελαστοί φιναλίστ τους μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να απορροφηθούν. Καλό θα ήταν να κάνουμε την αρχή για μια πιο ενδιαφέρουσα στροφή στην ψυχαγωγία.


Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-4718.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Ο όμιλος EHL, που περιλαμβάνει την Ecole Hôtelière de Lausanne, η οποία αποτελεί την πρώτη Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο ανέπτυξε ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας, κατάλληλο για επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης, καθώς και φοιτητές σχετικών αντικειμένων -γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η επιτυχής ολοκλήρωση του “Online Hospitality Hygiene & Safety Training” οδηγεί σε πιστοποίηση με την υπογραφή της EHL, ενώ το Μητροπολιτικό Κολλέγιο -που ήδη παρέχει στην Ελλάδα τα διεθνώς αναγνωρισμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης VET by EH-, πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο της Σχολής Τουρισμού και αυτό το επίκαιρο πρόγραμμα, που ακολουθεί τη φιλοσοφία της ελβετικής ξενοδοχειακής εκπαίδευσης και ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες της διεθνούς ξενοδοχειακής αγοράς εργασίας. Γνωρίζοντας ότι ο σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει το προσωπικό των επιχειρήσεων φιλοξενίας κι εστίασης στην επιτυχή αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που διαμόρφωσε η πανδημία, μου δίνουν ακόμη περισσότερη χαρά τέτοιου είδους εξελίξεις στον τομέα της επαγγελματικής εξέλιξης. 

Not
img-4721.jpg
Βαθμολογία: 3/10

Τα νέα, ολοένα και πιο αυστηρά μέτρα προστασίας των τελευταίων ημερών κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται εάν κάνουμε βήματα μπροστά ή πίσω. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και το αισιόδοξο μέλλον φαντάζει σαν ένα μακρινό όνειρο. Ωστόσο, γνωρίζουμε καλά πως κάποια στιγμή όλα αυτά θα τελειώσουν και πως θα αντικρίσουμε και πάλι το φως του ήλιου με φανερό το χαμόγελο στα χείλη μας. Μόνο πίστη κι ελπίδα για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται! 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

part819164e9fd6b6c564.png

Βαθμολογία: 10/10

Άλλη μία συνεργασία, η οποία μας εντυπωσίασε και κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Είναι υπέροχο το γεγονός ότι παρόλο που ο κόσμος βρίσκεται σ' ένα pause εδώ και αρκετό καιρό, ο χώρος της μόδας συνεχίζει να μας μαγεύει και να μας «ταξιδεύει». Αυτή τη φορά πρόκειται για τη συνεργασία της ΤAG Heuer μαζί με τη Porsche. 

Εμπνευσμένες από την κοινή ιστορία τους, με την καινοτομία και τους αγώνες ταχύτητας στο επίκεντρο. Δύο οικογένειες με όραμα και αξίες που τις έφεραν στην πρώτη γραμμή των βιομηχανιών τους, η TAG Heuer και η Porsche ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια εκτενή συνεργασία.

La Chaux-de-Fonds, Ελβετία και Στουτγάρδη, Γερμανία – 4 Φεβρουαρίου 2021: Η πολυτελής ελβετική ωρολογοποιία TAG Heuer και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σπορ αυτοκινήτων Porsche ανακοινώνουν την καινούργια τους συνεργασία: μια αυθεντική συμμαχία μεταξύ δύο εταιρειών με κοινό, αγωνιστικό DNA. Για τον εορτασμό αυτής της νέας συνεργασίας, παρουσιάζεται ένα καινούργιο ρολόι, ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera Porsche.

Not

2e2e79e9-70b1-4ded-86c2-c06d283a5c25.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ακραία καιρικά φαινόμενα με αρκετό χιόνι ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Το χιονισμένο τοπίο είναι κάτι που λατρεύω και ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή. Παρόλα αυτά κατανοώ ότι αυτές οι καιρικές θερμοκρασίες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω αυτή τη φορά να τελειώσει «αναίμακτα» για όλους. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

1920x1080-mondaytalks2-banner.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Για ακόμα μία φορά είμαστε ενθουσιασμένoi με την πρωτοβουλία του Κολέγιου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου, εγκαινίασε μία σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο: Συζητήσεις τη Δευτέρα - Monday Talks.  Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές συζητήσεις που έχουν στόχο την ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς. Η έναρξη αυτού του ιδιαίτερου εγχειρήματος θα γίνει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 19:00, μαζί με τον κ. Jon Vlachogiannis και το θέμα συζήτησης θα είναι: «Πώς να μην είσαι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή; Η ιστορία του πράσινου χταποδιού»

Not

-nsH7h.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Γιορτή και πανδημία. Σε ένα κόσμο που όλοι και περισσότεροι άνθρωποι πλήττονται από τα μέτρα και από τις ψυχολογικές επιπτώσεις της πανδημίας, υπάρχουν αυτοί που συντηρούν τον ιό με μεγάλες συγκεντρώσεις και με κρυφά πάρτι. Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Μην κατηγορείτε τους άλλους για αυτά που και εσείς κάνετε. Προσθέτω μια φωτογραφία της Αθήνας που θυμίζει πως η δημοκρατία καταπατείται όχι από τις κυβερνήσεις αλλά από τους ανθρώπους που επιλέγουν να τις ακολουθούν ή να τους εναντιώνονται.