fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά 

Hot 
8-2.jpg
Bαθμολογία: 10/10

Εύζωνες, Τσαρούχια και Ελληνοπούλες, τα τρία διαχρονικά σύμβολα του ελληνισμού, είναι τα γούρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης για το 2021!

Ta νέα, ευρηματικά γούρια είναι εμπνευσμένα από την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821 και από την την έκθεση «Αρχαιολατρεία και Φιλελληνισμός. Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου», που εγκαινιάζει το Μουσείο στις 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια σπάνια, εμβληματική έκθεση που θα αποκαλύψει για πρώτη φορά στο κοινό την Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου με σημαντικά ευρωπαϊκά έργα του 19ου αιώνα και του Ελληνικού Νεοκλασικισμού, τοποθετώντας τα δίπλα σε σημαντικές αρχαιότητες από μεγάλα Μουσεία της Ελλάδας και της Ιταλίας. 

Not 

124390468-413798923359558-3964646568263045400-n.jpg
Image source: @skg_explorers

Βαθμολογία: 2/10

Η αίσθηση εγκατάλειψης που έχει η πόλη στο lockdown είναι στενάχωρη και αποκαρδιωτική. To τοπίο μοιάζει τόσο μοναχικό, που σου βγάζει τα πιο εσωτερικά συναισθήματα στην επιφάνεια. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot 

img-3451.jpg

Βαθμολογία: 10/10 

Η πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία ομορφιάς DUST+CREAM, δημιούργησε τη νέα σειρά MEN’s με προϊόντα περιποίησης για τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Η σειρά περιλαμβάνει 7 νέα προϊόντα για καθαρισμό, ενυδάτωση και για το απόλυτο grooming για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και τα μούσια (Κρέμα προσώπου & ματιών, ξηρό έλαιο για τα γένια & το τριχωτό της κεφαλής, σαμπουάν & αφρόλουτρο 2 σε 1, after shave balm που καταπραΰνει & ενυδατώνει, gel καθαρισμού για πρόσωπο & γένια, κρεμώδες κερί για περιποίηση & styling μαλλιών, BB Cream για ενυδάτωση & ελαφριά κάλυψη των ατελειών). 

Not 

img-3449.jpg

Βαθμολογία: 3/10 

Η σειρά “Into the Night” είναι γαλλική sci-fi και αναδεικνύει μια άκρως δραματική αισθητική -κάτι που με έκανε να την παρακολουθήσω τις πρώτες μέρες του lockdown. Ωστόσο, δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, αφήνοντάς με σχετικά απογοητευμένο. Story: Απαρτίζεται από 6 επεισόδια κι εξιστορεί την περιπέτεια μιας ομάδας ανθρώπων, όταν το αεροσκάφος της νυχτερινής πτήσης τους από τις Βρυξέλλες καταλαμβάνεται από τον αεροπειρατή Τερένζιο, έναν Ιταλό στρατιώτη του ΝΑΤΟ, ο οποίος προσπαθεί φαινομενικά να τους σώσει από μια βιβλική καταστροφή. Πρωταγωνιστούν: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Mehmet Kurtulus, κ. ά.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου 

Hot

espadrille-mule-fun-eco-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Με όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, όλοι μας φορέσαμε τις Havaianas μας εντός του σπιτιού περισσότερο απ’ όσο είχαμε προβλέψει… και μας άρεσε η αίσθηση ελευθερίας και άνεσης που νιώθαμε στα πόδια μας!

Αλλά επειδή τώρα έπιασαν τα κρύα, η Havaianas έχει φροντίσει ώστε να είστε καλυμμένοι και τον χειμώνα.

Η νέα Φθινοπωρινή-Χειμερινή συλλογή είναι καλύτερη από ποτέ! Έχει εμπλουτιστεί με νέα σχέδια, όπως είναι τα παιχνιδιάρικα mules, τα μοντέρνα flatforms, οι εσπαντρίγιες από τζιν ύφασμα με τις χνουδωτές λεπτομέρειες και τα πάντα επίκαιρα Slides που παραμένουν ευκολοφόρετα χειμώνα-καλοκαίρι. Εννοείται πως όλα τα μοντέλα διαθέτουν φυσικά την εμβληματική σόλα από καουτσούκ!

Επιτέλους θα μπορείτε συμπεριλάβετε στη συλλογή σας ένα ζευγάρι Havaianas που θα κρατάει τα πόδια σας ζεστά, διατηρώντας την άνεση που έχετε συνηθίσει και αγαπήσει.

Not 

28ebfa23-69c0-4559-a4ba-f291e6e3445e.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Όσο κλισέ κι αν έχει γίνει αυτή η φράση, η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Μπορεί όλη η Ελλάδα να βρίσκεται εν μέσω ενός καθολικούς lockdown αλλά η πόλη της Θεσσαλονίκης όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στη χειρότερη θέση αυτήν τη στιγμή. Γι' αυτό το λόγο, όλοι μας πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για το τώρα. Το τι θα γίνει την επόμενη μέρα μπορούμε να το εξετάσουμε τότε. Αυτή τη στιγμή καλό θα ήταν προσπαθήσουμε όλοι όπως μπορούμε να βοηθήσουμε και να αντέξουμε για λίγο ακόμα. Και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot 

faithit-tillyoumakeit-121970617-368413871016093-7322694520830771331-n.jpg
Βαθμολογία: 9/10

Δοκίμασα το δωρεάν τριήμερο σεμινάριο της @faithit_tillyoumakeit μέσω του site της και ενθουσιάστηκα. Μπορεί να μην πήρα τις απαντήσεις που θα μου δώσει η ψυχοθεραπεύτρια μου για το πως θα καταφέρω να αλλάξω τις πεποιθήσεις που με κρατάνε πίσω αλλά σίγουρα έκανα μια εισαγωγή σε όλα όσα πρέπει -όλοι μας- να γνωρίζουμε για το ανθρώπινο μυαλό. Όσο για τον οραματισμό στο τέλος, της τρίτης ημέρας, διαβεβαιώνω πως ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες Που έχω ζήσει τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να βρείτε το σεμινάριο στο IGTV στο λογαριασμό της στο instagram ή και στο site της. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Άλλωστε, η ίδια αποτελεί παράδειγμα για τη ζωή.

Not 

shutterstock-1728584320.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Λόγω των σπουδών μου ανήκω στον κλάδο της υγείας. Μιας υγείας που τον τελευταίο καιρό πλήττεται από τα αμέτρητα fake news και τους τσαρλατάνους παντογνώστες με πτυχία από το πανεπιστήμιο της ζωής. Θα τολμήσω να κάνω μια αδρή πρόβλεψη πως η σφοδρότητα του δεύτερου κύματος οφείλεται σε αυτούς. Παρόλα αυτά, αυτό που με προβληματίζει-στεναχωρεί-εξοργίζει είναι η ευκολία με την οποία ο καθένας μιλάει συνωμοσιολογικά για φάρμακα, εμβόλια και εβραίους σε θέσεις εξουσίας λες και όλα γίνονται για έναν απώτερο σκοπό για το κακό της ανθρωπότητας. Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιους καιρούς να αφήνουμε τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς να κάνουν τη δουλειά την οποία σπούδασαν τόσα χρόνια και να ασχολούμαστε όλοι με το αντικείμενο που εμείς γνωρίζουμε. Κανείς, άλλωστε, από αυτούς τους κλάδους δεν πήγε να αμφισβητήσει τη δουλειά ενός ηθοποιού, τη δουλειά ενός τραγουδιστή και τη δουλειά ενός παντοπώλη. Έκαστος στο είδος του, σε απλά ελληνικά.