fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Οι ποθητές ανοιξιάτικες συλλογές από το πιο ανανεωμένο fashionable e-shop

Η Κalogirou γιορτάζει 130 χρόνια εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και μας συστήνει το updated website της!


Οι ποθητές ανοιξιάτικες συλλογές από το πιο ανανεωμένο fashionable e-shop

Η Κalogirou γιορτάζει 130 χρόνια εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και μας συστήνει το ανανεωμένο website της, με τις πιο fashionable συλλογές online, ανοίγοντας την πόρτα σ’ έναν κομψό -και ποθητό για κάθε γυναίκα και άντρα- κόσμο με υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ, που φέρουν τις υπογραφές των διασημότερων οίκων μόδας.

Passion for quality

Αποτελώντας για χρόνια τον απόλυτα chic κι εξεζητημένο fashion προορισμό, η εταιρία επιστρέφει δυναμικά με το re-launching του e-shop της, το οποίο διαθέτει top επιλογές. Φιλοξενώντας τα πιο iconic brands, τα σχέδιά της βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις ανδρών και γυναικών, τονώνοντας και προσθέτοντας έξτρα πόντους στην εμπειρία του shopping, για κάθε style lover.

kalogirou.jpg

The experience

Με απαράμιλλο στιλ κι ανεπιτήδευτη φινέτσα, στο site της εταιρίας θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε, καθώς θα περιηγείστε σ’ έναν user-friendly διαδικτυακό χώρο, με minimal υψηλή αισθητική, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και updated προτάσεις μόδας - από τ’ απαραίτητα για μια γκαρνταρόμπα μέχρι τα τελευταία trends. Η απόλαυση της πλοήγησης σε συνδυασμό με την αμεσότητα συμπληρώνονται από τη μεγάλη ποικιλία σε exclusive σχέδια.

Ηighlights

Μπείτε στον digital κόσμο της Kalogirou και αποκτήστε τα it items που θα σας ενθουσιάσουν ανάμεσα από μια συναρπαστική λίστα οίκων, όπως οι Alexander McQueen, Amina Muaddi, Gianvito Rossi, Gucci, Hogan, Jacquemus, Jimmy Choo, Miu Miu, Prada, Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Tod’s κ.ά. Η εταιρία διατηρώντας ως βασική φιλοσοφία της τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη και με πρωτοποριακό πνεύμα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με το refreshed ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως και με τα φυσικά. Συνεχίζοντας να μεταδίδει τη διαχρονικά elegant ταυτότητά από γενιά σε γενιά, επανεφευρίσκει διαρκώς το προφίλ της και ενισχύει το δημιουργικό της όραμα, αναπτύσσοντας σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης με το κοινό της.


1

Slingback

Miu Miu, kalogirou.com BUY HERE

2

Τσάντα

Tod's, kalogirou.com BUY HERE

3

Mule

Prada, kalogirou.com BUY HERE

4

Τσάντα

The Moire, kalogirou.com BUY HERE

5

Sneaker

Hogan, kalogirou.com BUY HERE

6

Τσάντα

By Far, kalogirou.com BUY HERE

Info: www.kalogirou.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021