fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο stylish dress & sandals συνδυασμοί που μας προτείνουν οι αγαπημένες μας Instagramers
THE LOOK

Οι πιο stylish dress & sandals συνδυασμοί που μας προτείνουν οι αγαπημένες μας Instagramers

Γνωρίστε τα πιο cool outfits για όλες τις ώρες


Τα φορέματα με τα σανδάλια είναι ένας από τους αγαπημένους και πιο συχνούς συνδυασμούς για το καλοκαίρι. Η δροσερή του διάθεση, η άνεση και ο chic χαρακτήρας του είναι τα βασικά συστατικά που συνθέτουν αυτήν την επιλογή. Τα summer dresses είναι ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δίνουν τη δυνατότητα να τα φορέσουμε για τις day to night εμφανίσεις μας. Από την άλλη πλευρά η απλότητα των καλοκαιρινών σανδαλιών, λειτουργεί συμπληρωματικά στο βασικό κομμάτι του συνόλου μας, προσθέτοντας στιλ και χαρακτήρα. Άλλωστε έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι τα αξεσουάρ έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο σ’ ένα outfit, διότι μπορούν να το μετατρέψουν από basic σε fashionable με μόλις μία απλή κίνηση.

Ευτυχώς για εμάς τα sandal designs είναι πολλά και συνεχώς εμφανίζονται νέα και φρέσκα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε αυτό, το οποίο ταιριάζει τόσο στο στιλ μας όσο και στη σιλουέτα μας αλλά να έχουμε και ιδιαίτερη ποικιλία επιλογών.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους 5 πιο hot dress&sandals combos έτσι όπως μας τους παρουσιάζουν τα διάσημα κορίτσια του Instagram, γι όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Μη ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι «θέλει» λίγα κομμάτια και απλούς συνδυασμούς!

Rope

dress-sandal-2.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Η εμφάνιση της τελευταίας στιγμής, η οποία όμως έχει ταράξει τα νερά των influencers, καθώς ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους για να τα προσθέσουν στις εμφανίσεις τους. Ο ουδέτερος χαρακτήρας τους και η απλή και άνετη γραμμή τους, τους χαρίζει extra bonus, διότι συνδυάζονται πολύ εύκολα. Για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό σύνολο με τη boho αισθητική να αφήνει μία γλυκιά γεύση, επιλέξτε ένα μακρύ, αέρινο, ογκώδες φόρεμα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο ή το κόκκινο. Εάν το ύφασμα είναι μεταξωτό το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Συνδυάστε το με μία raffia bag ή ένα straw hat.

Strappy

dress-sandal-1.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Τα πέδιλα με τα πολύ λεπτά κορδόνια ή λουράκια είναι εξίσου λειτουργικά και ευέλικτα και κατάλληλα για όλες τις ώρες ημέρες. Κρύβουν μέσα τους μία πιο glam διάθεση γεγονός που τα μετατρέπει στην απόλυτη βραδινή επιλογή. Θα τα συναντήσετε τόσο σε flat όσο και σε high heels. Επιλέξτε ένα ασύμμετρο μαύρο φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο μαζί μ’ αυτό το στιλ σανδαλιών. Προσοχή ! Εσείς που ανήκετε στην κατηγορία με λίγο πιο γεμάτες γάμπες ή αστραγάλους, καλό θα ήταν να επιλέξετε λεπτά κορδόνια, τα οποία δε δένουν πολύ ψηλά στα πόδια σας.

Chunky

dress-sandal-3.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Εδώ και μερικές σεζόν, αυτό το sandal style αποτελεί μία από τις πιο hot επιλογές όλων των fashion lovers. Δεν υπάρχει έστω και μία Instagramer που να μην τα χρησιμοποιεί για να απογειώσει τα σύνολα της. Θα τα βρείτε σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων αλλά εμείς σας προτείνουμε φέτος να επενδύσετε σε μία μπλε απόχρωση για να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο. Ταιριάζουν φανταστικά με τα oversized puff sleeve dress. Αυτός ο συνδυασμός χαρίζει το απόλυτο street style αποτέλεσμα. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε εάν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Flip flops

dress-sandal-4.jpg
Image source: @karodall

Το σχέδιο που άλλοτε επιλέγαμε μόνο για τις εμφανίσεις μας στην παραλία έχουν κατακτήσει μία πολύ σημαντική θέση στα καθημερινά μας city looks. Μάλιστα όσο πιο formal μοιάζει το βασικό μας κομμάτι τόσο πιο πολύ ταιριάζουν. Οι σαγιονάρες σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις δημιουργούν έναν υπέροχο συνδυασμό τόσο με midi όσο και με maxi dresses. Μη διστάσετε να τις «παντρέψετε» με silk dresses, καθώς το απλό τους σχέδιο θα «κατεβάσει» την glam αίσθηση του φορέματος και θα χαρίσει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα δύο κομμάτια.

Mules

dress-sandal-5.jpg
Image source: @greceghanem

Είτε είστε fan είτε όχι, τα mules είναι πλέον must επιλογή για την συλλογή των υποδημάτων μας. Χαρίζουν απόλυτο στιλ ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Βρείτε το σχέδιο που σας αρέσει και σας ταιριάζει και συνδυάστε μ’ ένα midi φόρεμα. Εάν διαλέξετε high heels mules θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας, διότι θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα. Θα συναντήσετε πλέον πολύ εκκεντρικά σχέδια, τα οποία πραγματικά λειτουργούν και σαν κόσμημα.

Κεντρική φωτογραφία:  Stylecaster