fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο σαγηνευτικές private βίλες στον κόσμο που μας καλούν να ζήσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο
ESCAPE

Οι πιο σαγηνευτικές private βίλες στον κόσμο που μας καλούν να ζήσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο

Το design τους μαγεύει και το σκηνικό όπου είναι χτισμένες θυμίζει παράδεισο με άρωμα καλοκαιριού


Η summer season έχει ξεκινήσει και ο νους μας ταξιδεύει στους πιο ονειρεμένους προορισμούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που μας δίνουν μια γεύση για το πώς μπορεί να μοιάζει ο παράδεισος. Ακόμα κι αν οι καλοκαιρινές διακοπές δε βρίσκονται στα άμεσα πλάνα σας παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, αξίζει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, μακριά από σκέψεις που σας προκαλούν στρες. Γιατί το καλοκαίρι είναι εδώ και τα άγχη της καθημερινότητας θεωρούνται περιττά. Γι' αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τις πιο όμορφες private βίλες ανά τον κόσμο, που θα σας κάνουν να μπείτε σε vacation mode από τώρα.

Ανακαλύψτε τες και μαγευτείτε από το design, την αισθητική και το dreamy location τους!

Scrubby Bay, Νέα Ζηλανδία

1-1-8gp7h.jpg

Αυτή η απομονωμένη ιδιωτική κατοικία στην παραθαλάσσια περιοχή Pigeon Bay της Νέα Ζηλανδία, είναι το ιδανικό καταφύγιο για κάθε travel lover που θέλει να ζήσει μερικές ήρεμες ημέρες διακοπών. Το Scrubby Bay αποτελείται από τέσσερα υπερσύγχρονα και μινιμαλιστικά υπνοδωμάτια, διαθέτει ιδιωτική παραλία και παράλληλα τα βουνά προσφέρονται για πεζοπορία ή περιηγήσεις με αυτοκίνητο. Με θέα τη θάλασσα μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες, το σπίτι αυτό υμνεί την έννοια των ξέγνοιαστων διακοπών και θεωρείται ιδανικό για ζευγάρια που αποζητούν την απομόνωση.

Villa Machiavelli, Ιταλία

2-ji0Nw.jpg

Στη μαγευτική Φλωρεντία της Ιταλίας, η Villa Machiavelli δεσπόζει σαν στολίδι. Αυτό το ροζ παλάτι θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, ενώ όπως καταλαβαίνετε εκεί έμενε η οικογένεια Μακιαβέλι και σήμερα διατηρείται σε τέλεια κατάσταση, δίνοντας την αίσθηση του παρελθόντος, μοναδικά προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή. Με μεγάλους πολυελαίους, αστραφτερούς επιχρυσωμένους καθρέφτες και δωμάτια με τοιχογραφίες και πίνακες ζωγραφικής σε αναγεννησιακό στιλ, τα δέκα δωμάτια που διαθέτει προσφέρουν όσα ο καθένας μας θα ονειρευόταν.

The Spa House, Νότια Αφρική

2-tCkDQ.jpg

Λίγοι είναι αυτοί που δε γνωρίζουν το iconic The Spa House, στο Cape Town στη νότια πλευρά της Αφρικής. Πρόκειται για μια φανταστική βίλα με όλα τις updated ανέσεις και με εκπληκτικά interior κι exterior designs. Χαρακτηρίζεται για την αίσθηση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας που αποπνέει από χώρο σε χώρο, μέσα κι έξω, διαθέτει τρεις ευήλιες κρεβατοκάμαρες, πανέμορφα living spaces, play room και φυσικά αίθουσα spa. Σαν bonus, προσφέρει απέραντη θέα που συνδυάζει το πράσινο της φύσης με το μπλε του ουρανού.

Grand Reserve Villa, Μεξικό

2-fwzOG.jpg

Η πανέμορφη Grand Reserve Villa στο San Jose del Cabo του Μεξικού, ανήκει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton και μόνο από τις φωτογραφίες μπορεί να μας πείσει πως προσφέρει την απόλυτη summer experience. Luxury γραμμές στο design της, private πισίνα, ευήλιοι κι ευάεροι living χώροι, spa, πλήρη γεύματα και πεντανόστιμα πιάτα και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φέρει με τη φαντασία του συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές αποδράσεις.

Villa Pliniana, Ιταλία

2-u6Hlb.jpg

Η Villa Pliniana βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην ιστορική λίμνη Como. Πρόκειται για ένα παλάτι του 16ου αιώνα, που διαθέτει ιδιωτικό spa, ελικοδρόμιο και αίθουσες για events, εστιατόριο, τη δική του παραλία και άλλα πολλά που απογειώνουν τις αισθήσεις. Ίσως το βασικό highlight αυτής τη βίλας να αποτελεί η unique διακόσμηση, η οποία ισορροπεί υπέροχα ανάμεσα στον κλασικό, baroque σχεδιασμό και στη σύγχρονη οπτική στην αρχιτεκτονική που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.