fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο κομψοί τρόποι για να εντάξετε ένα ολόσωμο μαγιό στα urban looks
STYLING TIPS

Οι πιο κομψοί τρόποι για να εντάξετε ένα ολόσωμο μαγιό στα urban looks

Και να φέρετε το καλοκαίρι στην πόλη


H θερμοκρασία έχει αυξηθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες, αλλά η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις στην πόλη παραμένουν έντονες και απαιτητικές. Αυτή η διαδικασία μας δημιουργεί την ανάγκη να εντάξουμε τις χαλαρές μέρες του καλοκαιριού στη ζωή μας. Ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε και να ανεβάσουμε και την ψυχολογία μας στα ύψη είναι τα σύνολά μας. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στα υφάσματα και τα χρώματα που μπορούμε να επιλέξουμε για να μειώσουμε τη θερμοκρασία και να αντέξουμε τη ζέστη.

Υπάρχει όμως κι ακόμα μία εναλλακτική για προσθέσουμε τη summery essence στα every day city looks, κι αυτή είναι τα ολόσωμα μαγιό. Πρόκειται για μία τάση, την οποία έχουν απογειώσει οι fashionistas, χαρίζοντας μας ιδιαίτερες ιδέες που ανυπομονούμε να αναδημιουργήσουμε. Άλλωστε η ανάγκη για ευελιξία μας οδηγεί σε έξυπνες επιλογές, έτσι ώστε να μπορούμε να φορέσουμε κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε πως θα τα συνδυάσετε με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Loose trousers

rosiehw.jpeg
Image source: @rosiehw

Μια oversized παντελόνα αποτελεί match made in heaven με το στενό ολόσωμο μαγιό, καθώς θα δώσει αυτή την ισορροπία που χρειάζεται το look. Για να αποφύγετε την υπερβολή σας συστήνουμε να επιλέξετε ένα μονοχρωματικό σύνολο σε minimal τόνους όπως το μαύρο ή το λευκό ή ακόμα και ένα διακριτικό εμπριμέ one-piece swimsuit. Συνδυάστε το με flat sandals και ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου και είστε έτοιμες.

Midi skirt

louise-roe-of-front-roe-styles-summer-midi-skirts-0.jpg
Image source: Louise Roe

Οι φούστες έχουν κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση στη συλλογή και στα looks μας - και φέτος όσο και να αγαπάμε τα minis, δίνουμε έμφαση στις midi σιλουέτες. Κάντε το απόλυτο update συνδυάζοντας την με το ολόσωμο μαγιό σας. Για να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια και να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη αλλά ταυτόχρονα να παραμείνετε fashionable, προτιμήστε μονοχρωμία στο μαγιό σε ουδέτερους τόνους μαζί με μια printed λινή φούστα και leather slides.

Shorts

41b01d9e8110b7e858d3cb3e36bfbcf1.jpg
Image source: @taniasarin

Η χαλαρή και ανέμελη διάθεση είναι συνώνυμη με την καλοκαιρινή περίοδο και ιδανική για τις πρωινές και απογευματινές μας βόλτες. Πως θα την αποτυπώσετε στη εικόνα σας; Ταιριάζοντας ένα μαύρο one piece swimwear με ένα λευκό σορτς και σανδάλια. Αν θέλετε να το κάνετε day-to-night συνδυάστε με mules και ένα oversized clutch που θα δώσουν και έξτρα πόντους στο στιλ σας.

Dress

snapinstaapp-37996329-228249917831716-5107216933900517376-n-1080.jpg
Image source: @ariviere

Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από αέρινες σιλουέτες και χαλαρά υφάσματα που όχι μόνο θα μας προστατεύουν αλλά θα χαρίζουν και κίνηση στην εμφάνισή μας. Τα φορέματα είναι ο κατάλληλος σύμμαχος αυτής της διαδικασίας. Σε περίπτωση, όμως, που έρχεστε αντιμέτωπες με το styling ενός πιο see-through φορέματος, δεν έχετε παρά να το φορέσετε πάνω από ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η λαιμόκοψη του μαγιό, που θα πρέπει να ταιριάζει με αυτή του φορέματος - και η πιο safe επιλογή είναι η strapless.


Feature image source: Alex Riviere for Westwing, @leiasfez