fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Οι πιο iconic bags γνωστών σχεδιαστών που θα λατρεύουμε αυτό το φθινόπωρο

Και στις οποίες σίγουρα δε θα μπορείτε να αντισταθείτε


Οι πιο iconic bags γνωστών σχεδιαστών που θα λατρεύουμε αυτό το φθινόπωρο

Οι τσάντες ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα υποδήματα. Μπορεί να θεωρούνται «συμπληρωματικά» κομμάτια ενός συνόλου αλλά έχουν τη δυναμική να το απογειώσουν ή ακόμη και να το καταστρέψουν. Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα θέλει να έχει μια iconic bags στη συλλογή της.

Τα κορίτσια του street style έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε αυτό το αξεσουάρ. Μας έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τις περιστάσεις και τις ώρες που θα επιλέξουμε να κρατήσουμε μια καλή τσάντα. Εκτός αυτού θα έχετε παρατηρήσει ότι πλέον οι νέες κυκλοφορίες τσαντών τόσο από τους σύγχρονους σχεδιαστές όσο και από τους διαχρονικούς και κλασικούς έχουν γίνει πιο wearable και cool από ποτέ. Καινούρια σχέδια, πολλά μεγέθη, καθαρές γραμμές και πλήθος χρωμάτων αλλά και διακριτικών details που κάνουν τη διαφορά είναι αυτά που κυριαρχούν.

Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της και πολλά φρέσκα it σχέδια από τα αγαπημένα fashion houses. Θα συναντήσετε γνωστά και πρακτικά designs με μικρές παραλλαγές –όλοι έχουμε ανάγκη από ανανέωση- αλλά και καινούρια που δε θα αργήσουν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στη λίστα των επιλογών μας. Συνεχίστε να διαβάζετε και παραδοθείτε στο στιλ και την ομορφιά τους!

Chanel, Chanel 19

chanel-1.jpg
Image source: @elle

Ένα από τα πιο γνωστά και λατρεμένα σχέδια του οίκου. Δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Karl Lagerfeld και της Virginie Viard. Η πρώτη της επαφή με το κοινό έγινε στην ready to wear collection για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20. Φέτος είναι η χρονιά που επιστρέφει με ανανεωμένα χρώματα που κάθε γυναίκα θα λατρέψει. Κόκκινο, ροζ, τυρκουάζ και πράσινο, έρχονται για να συναγωνιστούν τα κλασικά μπεζ, μαύρο και λευκό. Το tweed ύφασμα, το οποίο επιστρέφει δυναμικά όπως φάνηκε και από την Haute Couture συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο 2020, θα κυκλοφορήσει σε οχτώ διαφορετικά μοντέλα. Το όνομα αυτής της τσάντας αποδίδεται ως φόρος τιμής στη 2,55 bag, η οποία δημιουργήθηκε από την Coco Chanel το 1955. Το σχέδιο με τις λεπτομέρειες είναι πλέον αναγνωρίσιμο. Δώστε μία chic essence στις επιλογές σας μ ‘αυτήν την φθινοπωρινή προσθήκη και δε θα το μετανιώσετε.

Gucci, Jackie 1961

2-cl1mF.jpg

Η τσάντα, σήμα κατατεθέν, του οίκου έρχεται για να «ταράξει» τα νερά της μόδας τη σεζόν Fall/Winter 2020-21. Δημιουργήθηκε το 1961 και το ιδιαίτερο σχήμα της έγινε μία από τις αγαπημένες των δεκαετιών 1960 και 1970. Όπως είναι γνωστό, προέρχεται από τη Jackie Kennedy, η οποία την επέλεγε σε πολλές συχνές της εμφανίσεις. Ο creative director Alessandro Michel αποφάσισε τη δυναμική της επιστροφή για το φετινό φθινόπωρο σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων. Διαλέξτε τις έντονες αποχρώσεις που θα κάνουν μία υπέροχη αντίθεση με τις σκούρες χειμερινές επιλογές μας.

Fendi, Peekaboo iconic

fendi.jpg

Μετράει ήδη 11 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μόδας αλλά και στα σύνολά μας αφού έκανε την πρώτη της εμφάνιση τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2009. Η Silvia Venturini, η δημιουργός της Peekaboo bag, την είχε σχεδιάσει με στόχο την απλότητα αλλά και τον συνδυασμό της παραδοσιακής και της σύγχρονης αισθητικής. Πολλές διασημότητες έχουν επιλέξει να την εντάξουν στις εμφανίσεις τους όπως οι Jennifer Lopez, Rihanna, Cindy Crawford και Meghan Markle. Θα τη συναντήσετε σε μία σειρά από κλασικά χρώματα και μεγέθη για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες, αλλά η καινούρια της εμφάνιση είναι το απόλυτο trend των τελευταίων μηνών, δηλαδή το gingham.

Saint Laurent, Kaia

1-11i5J.jpg

Ποιος θα φανταζόταν ότι το μοντέλο Kaia Gerber, σχεδόν στην αρχή της καριέρας της θα αποκτούσε μία it bag, εμπνευσμένη από την ομορφιά της, την οποία κληρονόμησε από τη μητέρα της; Κι όμως ο οίκος Saint Laurent, λανσάρει για ακόμα μία σεζόν το σχέδιο Kaia. Η πρώτη εμφάνιση έγινε στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και από τότε έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές. Καθώς ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν είναι το μπορντό, δεν έχετε παρά να κινηθείτε σ’ αυτήν την απόχρωση. Ικανή να σας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σας χαρίσει ιδιαίτερο στιλ.

Burberry, Pocket mini

5-MS1NR.jpg

Δεν έχει πολύ καιρό που γνωρίσαμε αυτό το σχέδιο. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η καμπάνια του οίκου με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Bella Hadid. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που το fashion house Burberry αφιέρωσε μία ολόκληρη καμπάνια για ένα μόνο κομμάτι. Κατά τη διάρκεια του fashion show για την περίοδο Fall/Winter 2020-21, η τσάντα παρουσιάστηκε σε πλήθος από στιλ, χρώματα και μεγέθη. Αυτό το μοντέρνο design που χαρίζει πρακτικότητα προβλέπεται να γίνεται ένα από τα αγαπημένα των fashionistas. Δεν αμφιβάλλουμε για αυτό!

Balmain, Bbuzz

6.png

Σε συνεργασία με Ιταλούς ειδικούς στο δερμάτινο ύφασμα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain, Oliver Rousteing, δημιούργησε και παρουσίασε τη τσάντα Bbuzz. Η επιστροφή της μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο δυναμική και είναι βασισμένη στη φιλοσοφία του fashion house, δηλαδή στις αρχές του Ready-to-Wear. Χρυσές λεπτομέρειες αλλά και το εμβληματικό logo του οίκου, κοσμούν αυτό το μικρό αριστούργημα, στο οποίο δε θα μπορέσουμε να αντισταθούμε.

Bottega Veneta, Chain Cassette

3-rFrkI.jpg

Για ακόμα μία φορά, ο ιταλικός οίκος Bottega Veneta αποφασίζει να εντυπωσιάσει. Οι αλυσίδες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τον τελευταίο καιρό και αυτό δε θα μπορούσε να μην αξιοποιηθεί από το σύγχρονο brand. Το λουρί-αλυσίδα, το οποίο πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εμβληματικό σύμβολο του οίκου, λειτουργεί και ως κόσμημα. Μπορείτε να τη φορέσετε είτε στο χέρι σας είτε χιαστί στο σώμα σας.

Dolce & Gabbana, Sicily

9.jpg

Άλλη μία επιστροφή γνωστού σχεδίου. Αυτήν τη φορά είναι το σχέδιο Sicily από τον γνωστό οίκο, Dolce & Gabbana, το οποίο εμφανίζεται σε μία νέα καπιτονέ έκδοση. Κατασκευασμένη από το δέρμα Aria Vitello έχει μία κομψή γυαλιστερή εμφάνιση. Πρακτική κι ευέλικτη, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να ταιριάξει με πλήθος επιλογών. Προτιμήστε τις ουδέτερες αποχρώσεις για να είναι ευκολοσυνδύαστη και πιο wearable.

1

Chanel 19 large flap bag

Chanel BUY HERE

2

Jackie 1961 mini hobo bag

Gucci BUY HERE

3

Peekaboo iconic essentially

FENDI BUY HERE

4

Beige and black canvas B-Buzz 30 bag with faded Balmain logo

Balmain BUY HERE

5

Small sicily bag in aria matelassé calfskin

Dolce & Gabbana BUY HERE

6

Kaia Small leather shoulder bag

SAINT LAURENT BUY HERE

7

The Chain Cassette leather shoulder bag

BOTTEGA VENETA BUY HERE

8

Mini Two-tone Canvas and Leather Pocket Bag

BURBERRY BUY HERE