fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot τάσεις της νέας χρονιάς που έχουν φορεθεί από το απόλυτο fashion icon, Princess Diana
STYLE PEOPLE

Οι πιο hot τάσεις της νέας χρονιάς που έχουν φορεθεί από το απόλυτο fashion icon, Princess Diana

Θα θέλετε να τις αποκτήσετε asap


Ακόμα και 20 χρόνια μετά το θάνατο της, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι διάσημοι οίκοι και οι art directors αλλά και όλες οι fashion lovers αντλούν έμπνευση από το στιλ και την προσωπικότητα της. Αυτό έχει κατατάξει την Πριγκίπισσα Diana ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons όλων των εποχών.

Όλες οι γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν έτσι ώστε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και γιατί όχι να τις εντάξουμε από τώρα στα καθημερινά μας σύνολα. Αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι ότι κάποια από τα hot trends Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 έχουν επιλεγεί πολλά χρόνια πριν από τη Lady D, με ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ξεχωρίστε το αγαπημένο σας!

Check trousers

diana-1-dmpHx.jpg
Image source: @thefashionspot

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την καταπληκτική εικόνα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας με το καρό ροζ-λευκό παντελόνι μαζί με ροζ πλεκτό cardigan και white button up shirt; Ίσως είναι πλέον και μία από τις πιο χαρακτηριστικές της εμφανίσεις. Τα check trousers μας απασχόλησαν ιδιαιτέρως και την προηγούμενη σεζόν αλλά και την περίοδο που διανύουμε είδαμε πολλές influencers να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές μ’ αυτήν την επιλογή. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας, ήρθε η στιγμή να το κάνετε γιατί όπως όλα δείχνουν θα «κλέψει» τις εντυπώσεις τους επόμενους μήνες. Αν θέλετε να τα εντάξετε από τώρα στο στιλ σας, επιλέξτε πιο σκούρες ή ουδέτερες αποχρώσεις.

Knitted vest

Μία από τις αγαπημένες μας τάσεις για τη φετινή σεζόν. Μπορείτε να το επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζοντας σας ζεστασιά και στιλ. Παρατηρώντας τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, τα πλεκτά γιλέκα που τόσο πολύ αγαπούσε και η Πριγκίπισσα Diana και τα επέλεγε σε πλήθος περιστάσεων, ήρθαν για να μείνουν. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος σχεδίων σε μονοχρωμίες αλλά και μοτίβα και σε κανονικές ή και oversized γραμμές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και εντάξτε τα στα σύνολα σας χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.

Tracksuits

Το loungewear αλλά και το athleisure style είχαν ξεκινήσει να αυξάνουν τη δημοφιλία τους εδώ και μερικές σεζόν αλλά με την εμφάνιση της πανδημίας και την ανάγκη για παραμονή στο σπίτι, η παρουσία τους εκτοξεύθηκε στα ύψη, μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Είναι γνωστό ότι η Diana λάτρευε τα αθλητικά κομμάτια και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την είχε αποθανατίσει μ’ αυτό το στιλ. Φούτερ, sneakers αλλά και bike shorts ήταν λίγα από αυτά που επέλεγε συχνά. Τα tracksuit set θα συνεχίσουν να κατέχουν μία σημαντική θέση στη ντουλάπα μας και τους επόμενους μήνες γι’ αυτό ανανεώστε τη συλλογή σας με μοντέρνα items που θα απογειώσουν την εικόνα σας.

Plaid outwear

diana-3-vnGf9.jpg
Image source: @lucywilliams02

Τα πολύχρωμα καρό μοτίβα αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες για το φετινό χειμώνα. Σχεδόν όλες οι συλλογές «μεγάλων» και διάσημων σχεδιαστών είχαν τέτοια κομμάτια, όπως οι Lanvin και Stella McCartney. Από την άλλη πλευρά τα πανωφόρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι των winter looks. Όταν λοιπόν τα δύο αυτά στοιχεία ενώνονται μεταξύ τους, δημιουργείται το τέλειο items. Η Lady D είχε επιλέξει αρκετές φορές outwear σ΄αυτό το στιλ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις σύγχρονες fashionistas, οι οποίες μας χαρίζουν απλόχερα όμορφες ιδέες που θέλουμε να μιμηθούμε. Ανακαλύψτε το χρωματικό συνδυασμό στα μοτίβα που σας αρέσει περισσότερο και εντάξτε το στην εικόνα σας asap.