fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των boutiques διάσημων οίκων
ESCAPE

Οι πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των boutiques διάσημων οίκων

Όταν η μαγεία των γιορτών αποτυπώνεται με τον πιο fashionable τρόπο


Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και οι πιο fashionable γειτονιές στον κόσμο έχουν ήδη «φορέσει» τα γιορτινά τους, καλώντας μας να γίνουμε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που έχουν δημιουργήσει, με προσήλωση στην υψηλή αισθητική. Τα μεγαλύτερα fashion houses βασίζονται στην αυθεντική σχεδιαστική τους ταυτότητα και δημιουργούν concept stores με αφορμή τις φετινές γιορτές, βάζοντάς μας στο απόλυτο festive κλίμα.

Παρακάτω οι πιο iconic βιτρίνες που υμνούν τη λάμψη των Χριστουγέννων!

Chanel

chanel-holiday-celebrations-at-19-rue-cambon-1-hd.jpg

Το θρυλικό άρωμα του οίκου Chanel, Chanel Nº5, γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την κυκλοφορία με ένα πραγματικά εντυπωσιακό installation στις boutique του ανά τον κόσμο. Όπως ήδη είδαμε, το κάτι παρόμοια δημιουργήθηκε και στο Harrods του Λονδίνου. Στην προκειμένη περίπτωση, στην καρδιά του Παρισιού και συγκεκριμένα στην 19 rue Cambon, το εμβληματικό κατάστημα λάμπει από χιλιόμετρα χάρη στο τεράστιο, γεμάτο λαμπιόνια μπουκάλι του αρώματος, ενώ γύρω από αυτό υπάρχουν μικρά και μεγάλα αστέρα, τα οποία συμπληρώνουν την όλη μαγεία.

Dior

264876071-1121280222031813-244133549850171590-n.jpg

Ως σύμβολο τύχης κι αισιοδοξίας, το αστέρι του οίκου Dior φωτίζει τις boutique του γαλλικού label σε ολόκληρο τον κόσμο, γιορτάζοντας με τον πιο λαμπερό τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα. Μάλιστα, οι βιτρίνες των καταστημάτων ξεχωρίζουν στους πιο fashionable streets χάρη στα κομμάτια της Cruise 2022 collection της Maria Grazia Chiuri, δημιουργώντας ένα απίστευτα festive σκηνικό.

Dolce & Gabbana

dolcegabbana-christmasmarket-martini2012033.jpg

Πολύχρωμα φωτάκια συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό, το οποίο καταφέρνει και μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια. Φέτος, οι Dolce & Gabbana -πέρα από το γεγονός ότι στόλισαν απίθανα τις boutique τους- δημιούργησαν ένα Christmas market στην Ιταλία, στον αριθμό 13 του Corso Venezia, στο Martini Bar -έναν χώρο όπου η δημιουργικότητα των στυλιστών συναντά τη μαγειρική τέχνη. Εκεί μπορεί κανείς να εντοπίσει υπέροχα δώρα για τις γιορτές, καθώς και να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Φυσικά, πέρα από τις λιχουδιές, εντοπίζονται και οι συλλογές των D&G, κάτι από τις οποίες κάθε fashion lover θα ήθελε να αποκτήσει.

Ralph Lauren

ralphlaurenxmilanspiga-virgileguinard-112.jpg

Παραμένοντας στο Μιλάνο, μια βόλτα στη Via Monte Napoleone μάς οδηγεί στο κατάστημα Ralph Lauren, το οποίο στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο που μετρά αιώνες ζωής. Για τα φετινά Χριστούγεννα το brand μάς υπενθυμίζει τη «ζεστασιά» που κατακλύζει την ατμόσφαιρα αυτήν την περίοδο, δημιουργώντας έναν υπέροχο διάκοσμο που αποτελείται από κλασικές πινελιές και χρώματα. Συγκεκριμένα, βλέπουμε πως το πράσινο, το κόκκινο και το χρυσό αποτυπώνουν την έννοια των traditional Χριστουγέννων στην πιο updated εκδοχή τους. Οι συλλογές Ralph Lauren συνυπάρχουν φανταστικά στο festive σκηνικό!

Stella McCartney

264460841-273473344751570-8376882319963520214-n.jpg

Στην Old Bond Street του Λονδίνου, τα εμβληματικά πολύχρωμα φωτάκια της boutique της Stella McCartney άναψαν και υποδέχονται τη festive season. To πιο σημαντικό που πρέπει αρχικά να αναφερθεί, είναι το γεγονός πως όλα τα λαμπιόνια είναι τροφοδοτημένα από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με αποτέλεσμα να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, όπως και οι συλλογές της σχεδιάστριας. Η fun διακόσμηση κυριαρχεί τόσο έξω όσο και μέσα στο κατάστημα, χαρίζοντας στους επισκέπτες την απόλυτη X-mas shopping experience!

Swarovski x Annabel’s

259858077-118313523983739-2697931577151429684-n.jpg

Ένα τεράστιο gingerbread house θυμίζει η συνεργασία της Swarovski με το Annabel’s, το οποίο εμπνεύστηκε η creative director του jewellery brand, Giovanna Engelbert. Από κοινού κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτό το απίθανο κτίριο που συνδυάζει την πρωτοπορία του εμβληματικού club με την αυθεντική σχεδιαστική ταυτότητα και τη λάμψη της Swarovski. Ζαχαρωτά, φιόγκοι, στολίδια και φυσικά διαμάντια και glitter συνθέτουν μια εικόνα βγαλμένη από παραμύθι. Η 46 Berkeley Square του Λονδίνου δε φάνταζε ποτέ άλλοτε τόσο playful και γεμάτη χρώματα, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.