fbpixel

Search icon
Search
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αθλητικά για την επόμενη σεζόν που μπορείτε να φορέσετε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αθλητικά για την επόμενη σεζόν που μπορείτε να φορέσετε από τώρα

Τα σχέδια που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά


Ένα από τα πιο δημοφιλή υποδήματα τις τελευταίες σεζόν είναι τα αθλητικά. Πλέον τα sneakers ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείτε να τα φορέσετε με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας από το πιο απλό μέχρι το πιο επίσημο. Ειδικά με τα πιο casual και loungewear items που κυριαρχούν από το πρώτο διάστημα της καραντίνας, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητο.

Με την παραμονή μας σπίτι έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της μόδας, να τις δοκιμάσουμε και γιατί όχι να τις εντάξουμε από τώρα στις ελάχιστες εμφανίσεις μας ή και στα σύνολα εντός σπιτιού. Μάλιστα, πολλές fashionistas έχουν αρχίσει από τώρα να μας δίνουν μία μικρή πρώτη «γεύση» για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

Designers

sneakers-2-2.jpg

Τα διάσημα στιλ Triple S του οίκου Balenciaga αλλά και το Archlight του Louis Vuitton είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε σε σχέδια αθλητικών υποδημάτων γνωστών σχεδιαστών. Παρ’ όλα αυτά για το 2021 παρατηρούμε ότι όλο και περισσότερα fashion houses αποφασίζουν να «μπουν» στο παιχνίδι των sneakers. Μόλις τον περασμένο μήνα, η Nike ξεκίνησε την τελευταία της συνεργασία με τον διάσημο οίκο Comme des Garçons και η Prada παρουσίασε ένα υπέροχο σχέδια μαζί με την Adidas. Plus, είχαμε μιλήσει και για την καταπληκτική και πολύχρωμη συλλογή New Balance χ Staud. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες νέες συλλογές που θα θέλουμε να αποκτήσουμε την επόμενη σεζόν όπως είναι τα κορυφαία Dior shoes αλλά και οι παστέλ αποχρώσεις της Chanel. Εφόσον λοιπόν έχουν το logo του αγαπημένου σας σχεδιαστή τότε να είστε σίγουρες ότι θεωρούνται it.

Basketball

sneakers-3-2.jpg
Image source: @aude_julie

Σύμφωνα με το Net-a-porter ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για τους επόμενους μήνες είναι εκείνα που έχουν αντλήσει την έμπνευση τους από το μπάσκετ, όπως είναι το Nike Dunk. Πάρα πολλές διάσημες γυναίκες στο Instagram που είναι shoe lovers, δεν έχουν διστάσει να μας παρουσιάζουν αυτό το στιλ εδώ και αρκετό καιρό. Μπορείτε να τα επιλέξετε για να δημιουργήσετε το απόλυτο athleisure style, αλλά και να τα συνδυάσετε με πιο formal κομμάτια.

Runners

sneakers-4-2.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Αν και πρόκειται για ένα πιο εξειδικευμένο στιλ αθλητικών παπουτσιών, το σχέδιο το οποίο είναι ιδανικό για τρέξιμο δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες για την επόμενη σεζόν και μάλιστα ταιριάζουν υπέροχα στην περίοδο που διανύουμε. Είτε λοιπόν αγαπάτε την άθληση και το τρέξιμο είτε απλά αγαπάτε τη μόδα, τα runners δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή των υποδημάτων σας. Θα μοιάζουν υπέροχα τόσο με φόρμες όσο και με το τζιν παντελόνι σας.

Sustainable

sneakers-1-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Η βιωσιμότητα της μόδας είχε μια πολύ έντονη χρονιά κατά τη διάρκεια του 2020 κι απ’ ότι φαίνεται η δυναμική της θα συνεχίστε και το επόμενο έτος. Ήδη είναι γνωστό σε όλους ότι η Veja έχει ένα από τα πιο δημοφιλή στιλ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κι άλλα brands που βασίζουν τις δημιουργίες τους στο sustainability, όπως τα Allbirds και Good News. Αν λοιπόν αγαπάτε τη μόδα και θέλετε να στηρίξετε έντονα αυτήν την παγκόσμια προσπάθεια δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα ζευγάρι αθλητικά που βασίζεται σ’ αυτήν τη φιλοσοφία.

Retro

sneakers-5-2.jpg
Image source: @greceghanem

Άλλη μία τάση που έχει κερδίσει επ’ άξια μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα των καθημερινών μας επιλογών. Το ρετρό κυριαρχεί εδώ και αρκετές σεζόν σε όλα τα κομμάτια κι όχι μόνο στα υποδήματα. Τα retro sneakers θα έχουν πολύ σημαντική συμμετοχή στα σύνολά μας το επόμενο έτος. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε από τώρα, τότε σκεφτείτε στιλ εμπνευσμένα από τα ‘00s, όπως τα New Balance 990 ή τα Track της Balenciaga.