fbpixel

Search icon
Search
Οι Luxury Suites της Χαλκιδικής που έχουν φόντο μια από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες
TRAVEL

Οι Luxury Suites της Χαλκιδικής που έχουν φόντο μια από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες

Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες


Μια σειρά από γαστρονομικές και μουσικές εμπειρίες, ρομαντικές και διασκεδαστικές, βρίσκουν ως φόντο τους μία από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. 

Εδώ, αποκαλύπτεται μια όαση υψηλής αισθητικής, όπου το καλοκαίρι αποκτά το νόημα που του αξίζει.

Luxury by the sea 

Η ιδανική επιλογή για ονειρεμένες διακοπές μπροστά στην καταγάλανη θάλασσα του Πευκοχωρίου. Στο Blue Carpet Luxury Suites, κάθε στιγμή έχει τη δική της μαγεία. Οι πολυτελείς σουίτες ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ και τη μοναδική τους διακόσμηση, ενώ οι παροχές τους έχουν αποκλειστικό σκοπό να κάνουν τη διαμονή ξεκούραστη κι απόλυτα απολαυστική.

blue-carpet-123-as.jpg

The summer agenda

Σ’ έναν καταπράσινο χώρο, δίπλα στην πισίνα, όπου όλα είναι εναρμονισμένα με το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής, τo event «Ελληνικά Γαστρονομικά Ταξίδια» ξεκινά με μπουφέ την ώρα του ηλιοβασιλέματος και απαλές μελωδίες. Τα απογεύματα, το “Saxophone Sunset” έρχεται να γίνει ο νέος θεσμός, με live ήχους σαξόφωνου και δροσιστικά cocktails που σερβίρονται δίπλα στην πισίνα και το νέο pool bar. Για μια ultimate romantic experience, φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα απόλαυσης ενός δείπνου για δύο με θέα τη θάλασσα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Canela Mediterranean Flavors, στολίζεται με ροδοπέταλα και κεριά, κι ένα ξεχωριστό μενού θαλασσινών ξετυλίγεται, καθώς το ζευγάρι απολαμβάνει πλήρη ιδιωτικότητα και privè service.

All the way experience 

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία που σκοπεύει να σας χαρίσει one-of-a-kind στιγμές, οι οποίες θα σας συντροφεύουν για μια ζωή, και απογειώνει την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας αρχίζει εδώ. Πηγή έμπνευσης πίσω από τα καλοκαιρινά events αποτέλεσε ο λαμπερός ήλιος της χώρας μας και η μοναδική παλέτα των χρωμάτων που δημιουργεί στον ουρανό την ώρα που δύει. Έτσι, φέτος, πέρα από την απερίγραπτη γοητεία του τόπου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν «κομμάτι» ενός γαστρονομικού ταξιδιού, απολαμβάνοντας πιάτα βασισμένα στην ελληνική κουζίνα, με gourmet πινελιές.

bluecarpet-ex-148-as.jpg

The calendar

• Τα «Ελληνικά Γευστικά Ταξίδια» θα επαναλαμβάνονται μέσα στο καλοκαίρι, με highlight στις 21/7.

• Το “Saxophone Sunset” θα πραγματοποιείται κάποια απογεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

• Για το “Romantic Dinner” οι επισκέπτες θα μπορούν να προχωρήσουν σε τηλεφωνική κράτηση οποιαδήποτε ημέρα.

Info: Παραλία Πευκοχωρίου, Κασσάνδρα 63085, τηλ.: 2374 062744, bluecarpetsuites.gr, Instagram: @blue_carpet_suitesFacebook: Blue Carpet Suites