fbpixel

Search icon
Search
Οι λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram εάν λατρεύετε τη μαγειρική
TASTE

Οι λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram εάν λατρεύετε τη μαγειρική

Κάντε follow σε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο


Πιάνετε συχνά τον εαυτό σας να χαζεύει στο ατελείωτο scroll down του πανέμορφα πιάτα μαγειρικής, που μαρτυρούν θεσπέσιες γεύσεις; Δεν είστε οι μόνοι! Είτε αγαπάτε την εκλεκτή κουζίνα -comfort, fine dining ή ακόμη και της μαμάς σας- είτε απλά λατρεύετε να παρακολουθείτε επιτυχημένους chefs επί τω έργω, τότε σας έχουμε το τέλειο θέμα. Παρακάτω, εξερευνήσαμε και συγκεντρώσαμε τους πιο hot_right_now λογαριασμούς στο Instagram, που θα λατρέψουν οι fans της μαγειρικής -και όχι μόνο... Μέσα από εξαίσιες συνταγές, υπέροχες εικόνες και πρωτότυπες προτάσεις, θα καταφέρετε να «ξεθάψετε» τον μάγειρα που κρύβεται μέσα σας, να εμπνευστείτε, να πειραματιστείτε και γιατί όχι να μη δοκιμάσετε κι εσείς την τύχη σας. 

Bon Appetit! 

@nytcooking

Η μοναδική cooking ενότητα (είναι όντως η καλύτερη!) των New York Times απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή για πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό της, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην πολύ είναι υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο ο λογαριασμός NYTC Cooking στο Instagram είναι τόσο χρήσιμος κι εμπνευσμένος -επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε προσεκτικά μια μεγάλη & συνάμα εντυπωσιακή ποικιλία από πιάτα σε εικόνες, πριν ανακαλύψετε τη συνταγή που σας ταιριάζει. 

@bingingwithbabish

Ο Andrew Rea, γνωστός και ως «Binging with Babish», είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σεφ του YouTube, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια συνδρομητές σε μόλις 4 χρόνια. Ειδικεύεται στη διδασκαλία των βασικών μαγειρικών συμβουλών, καθώς και στην αναδημιουργία πιάτων από διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές & ταινίες. Ο λογαριασμός του στο Instagram προσφέρει μαθήματα homecooking, καθώς και μια εσωτερική ματιά στη ζωή του. 

@spoonforkbacon

Η Jenny και η Teri αποτελούν το απόλυτο μαγειρικό δίδυμο των σύγχρονων social media. Η μία επιμελείται το styling των πιάτων, ενώ η άλλη τα φωτογραφίζει. Έχοντας ήδη εκδώσει τρία βιβλία μαγειρικής, μοιράζονται με το κοινό τους εκπληκτικές εικόνες στο Ιnstagram, που συνοδεύονται από προτάσεις για το πώς μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε τα έργα τους στο σπίτι!

@foodminimalist

View this post on Instagram

Gochujang-marinated chicken in noodle soup with yu choy and some crunchy root veg--purple daikon and watermelon radishes--that I’ve kept since the fall (in a paper bag inside a plastic bag in the fridge crisper drawer). __________________ Serves 2-ish: In a large bowl, mix together ½-1 Tbsp gochujang paste, 2-3 Tbsp soy sauce, 1 tsp sugar, splash of rice vinegar and a dash of garlic powder. Add in 2 skinless boneless chicken thighs and coat all sides. Set aside and marinate while you cook the vegs + noodles of your choice and heat up some store-bought or homemade broth. Divide cooked noodles and vegetables between bowls, but don’t add in the broth yet. Keep warm. In a small bowl, quick pickle the sliced radishes with a splash of rice vinegar if you’d like. __________________ Add neutral oil to a large skillet over medium-high heat, remove chicken thighs from marinade and cook undisturbed for about 3-4 minutes until golden brown on the bottom. Splattering may happen, so be careful! Turn and cook the other side for another 2-3 minutes. Transfer cooked chicken to a plate and let cool for a little bit. Move to a cutting board and slice chicken into strips. __________________ Divide chicken between bowls. Season broth with fish or soy sauce to taste, and while it’s super hot, pour over the noodle bowls. Quickly top with radishes (if you have them), scallions, sesame seeds and sesame oil if you have them on hand. Serve immediately.

A post shared by Lucia (@foodminimalist) on

Εισχωρήστε σε μια «όαση» καθαρών πιάτων, αφού η σελίδα της Lucia Lee, με το όνομα Food Minimalist στο Instagram πρόκειται να σας συστήσει σε μια σειρά από συνταγές με μπολ & πιάτα, εμπνευσμένα από την Ασία με άφθονες μοναδικές γεύσεις. Τρελαινόμαστε για τις χυλοπίτες της Σαγκάης με σολομό και κρεμμυδάκι και τις υπέροχες σοταρισμένες γαρίδες της. 

@food52

Διαθέτοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 1,8 εκατομμυρίων οπαδών στο Instagram, ο λογαριασμός Food 52 δημοσιεύει καθημερινά την καλύτερη συνταγή και φωτογραφία των συντακτών της ομάδας του. Με άλλα λόγια αποτελεί ένα ποικιλόμορφο μείγμα διαφορετικών γεύσεων & κουζινών, που «σερβίρονται» καθημερινά στο feed του smartphone σας! 

Κεντρική Φωτογραφία: spoon fork bacon