fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Oι κορυφαίες τάσεις στα shoe designs που ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι

Tα Sandy.S μας συστήνουν τις πιο updated προτάσεις


Oι κορυφαίες τάσεις στα shoe designs που ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι

Η εποχή αλλάζει, αλλά το στιλ παραμένει. H πιο όμορφη περίοδος του χρόνου, όπου το «πάντρεμα» της loose αισθητικής με τα σύγχρονα trends φέρνει το ιδανικό αποτέλεσμα: Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, statement designs και ποικιλία σε διαφορετικά σχέδια στα παπούτσια που ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε summery outfit μας. Σκεφτείτε elegant πέδιλα, mules, σανδάλια - high heels ή και flats - αγαπημένα sneakers και αξεσουάρ για all day long εμφανίσεις. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και τα Sandy.S μας προτείνουν τις καλύτερες. Αλλάξτε διάθεση, ανανεώστε τη shoe collection σας και φυσικά επενδύστε σε κομμάτια από τα πιο κορυφαία brands, όπως Wall Street, Adam’s Shoes, Café Noir, ByByblos, Levi’s, Everlast, Marila και άλλα πολλά, που πρωτοπορούν στην μόδα και κρατούν για μια ζωή! 

Η ώρα για το απόλυτο shopping therapy είναι εδώ, και καθώς εμείς σας παρουσιάζουμε τις top προτάσεις στα παπούτσια και τα αξεσουάρ του καλοκαιριού που εντοπίσαμε στα Sandy.S, εσείς μπορείτε ήδη να ετοιμάζετε τα επόμενα looks σας! 

Flat Sandals 

2-I1CBG.jpg


To απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού. Σε όποιο χρώμα αλλά και σχέδιο το επιθυμείτε, τα flat sandals θα σας συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εποχής. Από τις πρωινές βόλτες σας στην πόλη ή το νησί, μέχρι τις χαλαρές βραδινές εξόδους σας. Αξίζει να στραφείτε φέτος στα έντονα χρώματα, όπως αυτό του κίτρινου, και μη διστάσετε να ολοκληρώσετε το looks σας με αέρινα mini, midi ή ακόμη και maxi dresses, με prints και γεωμετρικά σχέδια. A must-try summer combo! 

High Heel Sandals

ico01508.jpg

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα πέδιλα; Από την εποχή του επικού Sex and the City και της fashion guru, Sarah Jessica Parker, τα high heel sandals κοσμούν τα πόδια όλων των γυναικών με στιλ. Φέτος, είναι για ακόμη μια χρονιά η εποχή τους. Ετοιμαστείτε να προσεγγίσετε την πιο θηλυκή πλευρά σας, επιλέγοντας ένα ζευγάρι πέδιλα με elegant λεπτεπίλεπτο λουράκι, και neutral ή gold αποχρώσεις. Θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα μαυρισμένα πόδια σας, ενώ θα ταιριάξουν ιδανικά σε οποιοδήποτε event μπορεί να λάβετε πρόσκληση το φετινό καλοκαίρι!

Strappy Sandals

3-gQ0OZ.jpg


Ένα από τα πιο fashionable shoe designs των τελευταίων σεζόν. Έχει κατακλύσει τα πόδια των influencers σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει παρουσιαστεί σε διάφορες εκδοχές στις SS22 πασαρέλες μεγάλων οίκων. Τα pastel χρώματα στα strappy sandals παίρνουν ψήφο εμπιστοσύνης και μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα στα after work drinks με φίλους. Από tailored pants, παντελόνες αλλά και αέρινες σιλουέτες, θα αποτελέσουν ένα απαραίτητο κομμάτι για την καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών σας. 

Platforms 

7.jpg


Οι διαχρονικές πλατφόρμες δεν γίνεται να λείπουν από τη λίστα των τάσεων στα shoe designs του 2022. Είτε αγαπάτε τα mid-heels είτε σας αρέσει να επιλέγετε και ψηλότερα σχέδια, οι φετινές προτάσεις στα Sandy.S είναι απλά ακαταμάχητες. Σε χρυσό, μπεζ με φελλό ή και σχοινί, θα γίνουν το must-go παπούτσι του καλοκαιριού. Ιδανικές για περπάτημα στην πόλη, βόλτες στις διακοπές, καθώς χαρίζουν πόντους με το ύψος τους, ενώ δεν αφαιρούν δευτερόλεπτο από την άνεσή σας. Οι πρότασή μας: φορέστε τες με ένα maxi dress σε έντονο χρώμα για απόλυτα bohemian vibes! 

Εσπαντρίγιες 

4.jpg


To σχέδιο που επιλέγουν τα french girls για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις εδώ και χρόνια - και όχι άδικα! Ένα ζευγάρι κλασικές εσπαντρίγιες αποτελούν απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αll day long, με τζιν και ένα λεπτό κασμιρένιο ζακετάνι, μέχρι midi αέρινες φούστες, vermuda shorts αλλά και ολόσωμες φόρμες, θα σας κάνουν να αισθάνεστε το απόλυτο fashion icon της summer season. Οι επιλογές στα χρώματα πολλές, οπότε σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα κλασικό nude, και σε ένα πιο statement, μπορντό ή και μοβ. 

Sneakers 

6-84u7G.jpg


Last but not least, κεφάλαιο sneakers. Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την collection μας - ιδιαίτερα αυτήν του καλοκαιριού. Είτε σε λευκό χρώμα, είτε με διάφορε λεπτομέρειες από glitter ή κι έντονα χρώματα, ένα ζευγάρι αθλητικά μας είναι πάντα απαραίτητο. Για φέτος, η μόδα επιτάσσει πιο μοντέρνες μινιμαλιστικές γραμμές - αφήνοντας πίσω τα ογκώδη dad sneakers - ενώ μας προτρέπει να ακολουθήσουμε και τα ιδιαίτερα μοτίβα, όπως τα animal prints που μπορούν να φορεθούν με πιο loungewear αισθητική, με τζιν, σορτς αλλά και αέρινα φορέματα. 

Accessories

cn-ss22-b-2196.jpg


Ένα γυναικείο look δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς την προσθήκη της ιδανικής τσάντας. Είτε crossbody, είτε tote αλλά και backpack, οι προτάσεις στα Sandy.S θα σας ανταμείψουν και με το παραπάνω. Με προσεγμένο σύγχρονο σχεδιασμό, υλικά άριστης ποιότητας, τα χρώματα αλλά και τα σχέδια τους θα σας πείσουν να κάνετε λίγο ακόμη χώρο στη ντουλάπα σας! Μη διστάσετε να επιλέξετε μια statement handbag με έντονες λεπτομέρειες που μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά σε ένα preppy look και θα αναδείξει υπέροχα τις πιο «λευκές επιλογές» σας!

3

High Heel Sandals SEE MORE

4

High Heel Sandals SEE MORE

5

Strappy Sandals SEE MORE

6

Strappy Sandals SEE MORE

Για περισσότερες πληροφορίες www.sandys.gr