fbpixel

Search icon
Search
Oι καλύτερες προτάσεις για νύχια για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου
HAIR & NAILS

Oι καλύτερες προτάσεις για νύχια για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Χρώμα και σχέδια κάνουν τη διαφορά


Αν είστε σαν εμάς, ονειρεύεστε συνεχώς το επόμενο μανικιούρ σας. Ενώ η επιλογή της χρωματικής διαβάθμισης είναι ένα από τα πιο κρίσιμα -και πιο διασκεδαστικά- μέρη της επίσκεψης στην κοπέλα που σας περιποιείται, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε και το κατάλληλο σχήμα. Έτσι, ενώ το καλοκαίρι έχει περάσει τη μέση του οι επιλογές μοιάζουν να είναι ακόμη πολλές όταν πρόκειται να πείτε το "ναι" στο επόμενο cover. 

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το χρώμα, τα σχέδια και τα διαφορετικά μήκη "παίζουν" περισσότερο από ποτέ. Για αυτό πάρτε έμπνευση από τις παρακάτω επιλογές και είναι βέβαιο πως δε θα το μετανιώσετε. 

nails-flowers-nude.jpg

Nude heaven

Αν θέλετε κάτι διακριτικό αλλά παράλληλα δεν θέλετε να διατηρήσετε απλώς τη nude βάση, τότε η προσθήκη των διακριτικών λουλουδιών θα σας χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα. Με αυτό το σχέδιο μπορείτε να κρατήσετε τα νύχια σας κοντά, για να είναι απόλυτα λειτουργικά και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε όλα τα χρώματα που σας αρέσουν. Όσο για τη βάση; Παίξτε όσο safe επιθυμείτε και κρατήστε την πιο nude από ποτέ. 

Extra tip: Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή και για τα μικρότερα κορίτσια που θέλουν κάτι να δοκιμάσουν.

nails-green.jpg

Bold all the way

Η πιο κλασική εκδοχή του πράσινου είναι να το επιλέξετε για όλη την επιφάνεια του νυχιού σας. Ιδανικό για όσες από εσάς δεν είστε φαν των ιδιαίτερων σχεδίων, οπότε αναζητάτε κάτι πιο κλασικό και ήρεμο για τα νύχια σας. Ωστόσο, φροντίστε να βρείτε τη σωστή απόχρωση, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας, για να σας κολακεύει περισσότερο το χρώμα. Όσο για τα κοσμήματα που το συνοδεύουν, αυτά πρέπει να είναι σίγουρα στους τόνους του χρυσού.

nails-nude.jpg

Oval perfection

Χρώμα, γραμμικότητα και πάλι nude βάση, αυτή τη φορά με διαφορετικό σχήμα, δημιουργούν την πιο pop επιλογή που θα ενθουσιάσει. Εδώ, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις γραμμές και να δώσετε διαφορετική αίσθηση στο πόσο μεγάλα είναι τελικά τα νύχια σας. Αυτό συμβαίνει καθώς το συγκεκριμένο σχέδιο χαρίζει την ψευδαίσθηση του μήκους. 

Little daisy

nails-flowers.jpg

Ξανά λουλούδια, αλλά αυτή τη φορά σε μια βάση που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και που δεν είναι άλλη από το απαλό κόκκινο. Το καλοκαίρι, κάνοντας upgrade σε όλα όσα επιλέγετε μέχρι στιγμής, μπορείτε να δοκιμάσετε να τοποθετήσετε πάνω στα νύχια σας αυτό το υπέροχο σχέδιο που θα δώσει ένα πιο fresh αποτέλεσμα. 

nails-flower-nude-oval.jpg

Glittery alternative

H κομψότητα και η φινέτσα είναι άμεσο επακόλουθο των λουλουδιών, όπου κι αν τοποθετηθούν. Αν, λοιπόν, τα μεταφέρετε στο μανικιούρ σας, θα σας κάνουν -όπως είπαμε- να δείχνετε πιο επίκαιρες από ποτέ. Για εσάς που τα κοντά νύχια δεν είναι επιλογή, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να αντικαταστήσετε τα κλασικά nude nails με μια πιο flower εκδοχή, που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στο manicure σας, αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό. 

nails-manicure.jpg

French but not French

Και εδώ το nude είναι μονόδρομος. Με απόλυτη προσοχή και πολύχρωμες λεπτομέρειες, αυτή η εκδοχή του "ανάποδου" γαλλικού μπορεί να γίνει η δική σας on-the-go που θα πρωταγωνιστήσει ακόμη και ολόκληρο το καλοκαίρι στα χέρια σας. Προτιμήστε ένα στρόγγυλο σχήμα, ώστε να φαίνεται πιο ωραία το σχέδιο στη βάση του νυχιού σας.