fbpixel

Search icon
Search
Oι καινούριες θεραπείες που θα αναδείξουν την όψη της επιδερμίδας σας
MAGAZINE

Oι καινούριες θεραπείες που θα αναδείξουν την όψη της επιδερμίδας σας

Αυτές οι καινούριες τεχνικές θα δώσουν επιπλέον ώθηση στην υγεία και βελτίωση στην όψη της επιδερμίδα σας!


Πρόωρη γήρανση, φωτογήρανση, ξηρότητα, ρυτίδες και κηλίδες, όλα υποδηλώνουν ότι το καλοκαίρι, και κάθε καλοκαίρι, μας δείχνει τον δρόμο προς τις αισθητικές επεμβάσεις! Αυτές οι νέες εξελιγμένες τεχνικές, που εμπλουτίζουν το οπλοστάσιο του πλαστικού χειρουργού, θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικό restart στην επιδερμίδα αλλά και στο σώμα σας.

Macro-, Micro- και Nano-Fat: Λιπο-μεταμόσχευση για νέο δέρμα

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία λιποαναρρόφησης, η οποία αφαιρεί τα λιποκύτταρα χωρίς να καταστρέφει τα βλαστοκύτταρα που εμπεριέχονται σε αυτά. Η Vaser Lipo, μάλιστα, χρησιμοποιεί Ultra Sound τεχνολογία, για να αφαιρέσει άθικτα συγκεκριμένα λιποκύτταρα από σημεία του σώματος, όπως κοιλιά, μέση, ψωμάκια, διπλοσάγονο, γάμπες, πόδια, κ.λπ. Ανάλογα στο πού στοχεύει, δημιουργούνται διαφορετικές ποιότητες λιπο-μεταμόσχευσης, όπως Macro-, Micro- και Nano-Fat, οι οποίες έχουν διαφορετική χρήση. Για παράδειγμα, στο στήθος και στους γλουτούς χρησιμοποιείται κυρίως Macro-Fat, ενώ στο πρόσωπο Micro- και Nano-Fat. Στον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια χρησιμοποιείται Nano-Fat, ενώ στο πρόσωπο ο συνδυασμός Micro- και Nano-Fat Transfer είναι εκπληκτικός, αφού φτιάχνει καινούριο δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του, προσφέροντάς του και πάλι τη νεανική του όψη.

shutterstock-2035887545.jpg

Hi-Fu: Για μακροχρόνια αντιγήρανση

Η τεχνολογία Hi-Fu στοχεύει στη χαλάρωση. Δρα με ισχυρή στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια βαθιά στους ιστούς, κάτω από την επιδερμίδα, χωρίς να τραυματίζει την επιφάνειά της, δημιουργώντας έτσι νέα διάσταση στην όψη του δέρματος. Η εφαρμογή διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου. Κι έτσι, ο οργανισμός διορθώνει τις βλάβες της γήρανσης. Αποτέλεσμα; Ανόρθωση και σύσφιγξη προσώπου και λαιμού. Μάλιστα, δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου, χαρίζοντας στην επιδερμίδα φυσική στήριξη και την αρχική νεανική της όψη. Η μέθοδος έχει έγκριση FDA για εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Λιπογλυπτική με νερό

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε την κλασική λιπογλυπτική. Τώρα, με τη δύναμη ενός παλμικού jet νερού, το λίπος αποδεσμεύεται από το σώμα, συλλέγεται και επεξεργάζεται, για να μεταφερθεί σε άλλο σημείο. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις, μπορεί να δουλέψει ως μηχάνημα είτε λιποαναρρόφησης, υποβοηθούμενο από το jet νερού, ή συλλογής λίπους για μεταφορά του στο στήθος, στους γλουτούς, στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος. Δεν υπάρχει καμία άλλη τεχνική που να μπορεί να συλλέξει τόσο καλή ποιότητα και τόσο μεγάλη ποσότητα λίπους όσο το Bodyjet. Επίσης, έχει αρκετά πλεονεκτήματα ως μέθοδος λιποαναρρόφησης.

shutterstock-1192234630.jpg

Nanopeeling

Η θαμπή όψη, η τραχιά υφή και τα σημάδια γήρανσης αποτελούν κατάλοιπα του καλοκαιριού. Εάν θέλετε να φωτίσετε το δέρμα σας και να το ανανεώσετε, υπάρχει μια καταπληκτική τεχνική που προσφέρει σημαντική αναζωογόνηση, χωρίς τις παρενέργειες των παραδοσιακών χημικών peeling. Χάρη στην πρόοδο της νανοτεχνολογίας, τα δραστικά συστατικά του nanopeeling ενσωματώνονται μέσα σε ειδικές νανοκάψουλες και μεταφέρονται εύκολα στα δερματικά κύτταρα-στόχους, όπου απελευθερώνονται αργά, βελτιώνοντας τη λάμψη, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Έτσι, χρειάζεται μικρότερη ποσότητα ουσιών, ώστε να αποφεύγονται οι παρενέργειες. Χάρη στη στοχευμένη δράση του, μπορεί, επίσης, να κατευθύνει τις δραστικές ουσίες του και προς τα σημεία όπου εμφανίζονται δυσχρωμίες, κηλίδες ή πανάδες, και με τη βοήθεια των λευκαντικών παραγόντων του να τις αποχρωματίσει, αποκαθιστώντας την ομοιοχρωμία του δέρματος. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της ακμής και των ουλών της, καθώς και για τη θεραπεία της ροδόχρου ακμής.

Υγρή μικροδερμοαπόξεση (Microdermasion)

Αποτελεί τη νέα τάση καθαρισμού του προσώπου και απολέπισης και σας προσφέρει απαλή και φρέσκια, ενυδατωμένη, επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι. Ενδείκνυται για κάθε δερματικό τύπο και συνδυάζεται με πολλές θεραπείες αισθητικής ιατρικής, οι οποίες αυξάνουν το αποτέλεσμά της. Η συσκευή εφαρμογής της διαθέτει διαμαντένιες κεφαλές απολέπισης, οι οποίες δρουν στο δέρμα ταυτόχρονα με υγρά θεραπευτικά διαλύματα. Με αυτόν τον τρόπο αναρροφά τους υγρούς ρύπους και την περίσσεια σμήγματος, κάνοντας βαθύ καθαρισμό, ενώ η διαμαντένια κεφαλή της απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα (κερατινοκύτταρα), επιτρέποντας τη διαδερμική έγχυση των δραστικών ουσιών σε βάθος, εκεί όπου γεννιούνται τα νέα. Τα ενεργά συστατικά, μάλιστα, συνεχίζουν τη δράση τους στην επιδερμίδα ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023