fbpixel

Search icon
Search
Οι Γαλλίδες συνδυάζουν το τζιν τους με αυτά τα flat shoes το Φθινόπωρο
STYLING TIPS

Οι Γαλλίδες συνδυάζουν το τζιν τους με αυτά τα flat shoes το Φθινόπωρο


Οι Γαλλίδες εξυμνούνται ως αβίαστα κομψές και μια αινιγματική πτυχή της ενδυματολογικής τους δεινότητας έγκειται στην επιλογή των παπουτσιών τους. Μπορεί τα flats να κυριάρχησαν φέτος, αλλά για τα French girls αποτελούν εδώ και καιρό βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας τους, το οποίο προτιμούν ξεκάθαρα από τα τακούνια. Ένα μείγμα άνεσης και φινέτσας, πρόκειται για το go-to option που αποτυπώνει την παριζιάνικη γοητεία.

Ο εντυπωσιακά απλός συνδυασμός του τζιν παντελονιού με flat παπούτσι είναι κάθε άλλο παρά βασικός ή βαρετός. Από τις κλασικές μπαλαρίνες μέχρι τα μινιμαλιστικά loafers, η επιλογή των υποδημάτων γίνεται καμβάς για την έκφραση του προσωπικού στιλ, ενώ το τζιν προσθέτει ένα casual je ne sais quoi στο υπόλοιπο look. Η συνέχεια εξαρτάται από εσάς - συνδυάστε με ένα μπλε πουκάμισο Oxford, ένα απλό πλεκτό ή ένα κομψό σακάκι, γιατί υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το κλασικό combo.

Για επιπλέον έμπνευση, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας outfits με βάση τα jeans & flats. Δείτε παρακάτω..

Mary Janes

anoukyve.jpeg
Image source: @anoukyve

Αυτό το παπούτσι έχει μακρά ιστορία και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το στιλ με αγκράφα έχει επιστρέψει για το 2023. Ως γνωστόν, η μόδα είναι κυκλική και αυτή τη στιγμή, αυτή η σιλουέτα έχει ανακαλυφθεί ξανά και έχει επιστρέψει στο καθημερινό λεξικό και στις καθημερινές γκαρνταρόμπες των περισσότερων ανθρώπων της μόδας γύρω μας. Η απήχηση των Mary Janes προέρχεται από το preppy στυλ και τη γαλλική επιρροή. Συνδυάζετε άψογα με denim παντελόνι και ένα cardigan. 

Furlanes

annelauremais.jpg
Image source: @annelauremais

Τα Furlanes ή Venetian slippers παραπέμπουν στα Mary Janes και προτιμούνται από τα French girls για την άνεση και το στιλ που προσφερουν. Επιλέξτε τα κλασσικά της Vibi Venezia με strap ή χωρίς και απογειώστε το με ένα απλό t-shirt ή πουκάμισο. Πρόκειται για το ιδανικό, μεταβατικό σύνολο.

Mules

jeanne.jpeg
Image source: @jeannedamas

Όταν πρόκειται για flat παπούτσια, κανένα δεν είναι τόσο κομψό όσο τα απλά mules. Συνδυάστε το με ένα corset top και ένα cardigan για ένα πιο ρομαντικό look. Προσθέστε και τη raffia bag του καλοκαιριού σας για ένα ιδανικό summer-to-fall σύνολο που μπορείτε να βασιστείτε για δουλειές, τα ραντεβού για καφέ και τις βόλτες σας στην πόλη.

Ballet flats

tamaramory.jpg
Image source: @tamaramory

Από όλα τα κλισέ του γαλλικού στιλ, υπάρχει ένα που σίγουρα ισχύει - οι γυναίκες στο Παρίσι λατρεύουν τις μπαλαρίνες και τις φορούν πολύ τακτικά. Αν και συνδυάζονται άρτια με φορέματα και φούστες, δείχνουν αδιαμφισβήτητα πιο cool φορεμένες με φαρδιά ή bootleg jeans.

Minimal loafers

camille.jpeg
Image source: @camillecharriere
Μαζί με τους περισσότερους ανθρώπους της μόδας, έτσι και οι Γαλλίδες έχουν την ίδια εμμονή. Εκεί που οι μπαλαρίνες ή τα Mary Janes μπορεί να μοιάζουν too girly, ένα κομψό ζευγάρι loafers θα δώσει στα σύνολά σας μια ανδρόγυνη αίσθηση. Συνδυάστε τα με ένα ανοιχτό ή σκουρόχρωμο denim παντελόνι, μακρύ παλτό και ένα απλό, λευκό t-shirt για έναν very French αποτέλεσμα. 

Slingbacks

sabinesocol.jpeg
Image source: @sabinasocol

Αυτή η σεζόν σηματοδοτεί την επιστροφή των μυτερών παπουτσιών, με πολλά από αυτά να έρχονται σε μορφή slingback - είτε εντελώς flat είτε με λίγο τακούνι. Αν και παρουσιάζουν το ίδιο καθαρό φινίρισμα με τα mules, η προσθήκη ενός λουριού γύρω από τον αστράγαλο τα καθιστά πιο ασφαλή και πρακτικά.

White sneakers

styledumonde-iAz5l.jpeg
Image source: Style Du Monde

Μια κλασική και άνετη εμφάνιση είναι αυτή του τζιν με λευκά sneakers. Πρόκειται για έναν από τους πιο timeless συνδυασμούς που τα French girls λατρεύουν να φοράνε και να επαναλαμβάνουν σε πολλές εκδοχές. Από Converse, μέχρι πιο dad sneaker εκδοχές, όπως New Balance - the choice is yours! Μια απόλυτα εναρμονισμένη προσθήκη σε αυτό το look είναι και η μπεζ καμπαρντίνα - ένα key item στην γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων. 


Feature image souorce: @annelauremais, Augusta The Brand